"Muzica" romaneasca "sucks" in proportie de 99,99%!!!
66 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
"Muzica" romaneasca "sucks" in proportie de 99,99%!!!
;P "Muzica" romaneasca, daca poate fi numita muzica este cea mai "din parti" muzica din intreaga lume... de ce nu pot avea romanii si ei artisti ca PINK, Anastacia, Shakira, Blink 182, Linkin Park sau Limp Bizkit. De ce in muzica noastra nu apar decat ratati comerciali nu-si stiu nici macar numele si nici macar versurile de la cine stie ce melodie copiata pe care ei o considera asa de originala.
Daca voi considerati ca exista si trupe bune in muzica romaneasca va rog sa umpleti acel 0,01% ramase pentru muzica de calitate romaneasca!!!
Daca voi considerati ca exista si trupe bune in muzica romaneasca va rog sa umpleti acel 0,01% ramase pentru muzica de calitate romaneasca!!!
- alien
- Junior Member
Mai omule, nu mai zice chestia asta, o rectificare ar fi necesare: muzica dance si muzica promovata nu e de calitate, sucks e un cuvant prea dur, ma dor urechile la auzul lui!
Avem si noi muzica buna dar cine vrea sa o aude trebuie sa sape adanc!
Shakira nu avem , si nu cred ca e un exemplu bun dar iti dau cateva nume, in ordine cronologica, nume care nu ne fac de rusine, ci dimpotriva sunt niste piloni puternici care ridica nivelul de calitate al muzicii romanesti:
Phoenix, Celelalte cuvinte, Iris, Cargo, Timpuri noi, Vita de Vie si o gramada de alte nume, o sa le spun pe masura ce evolueaza subiectul!
Avem si noi muzica buna dar cine vrea sa o aude trebuie sa sape adanc!
Shakira nu avem , si nu cred ca e un exemplu bun dar iti dau cateva nume, in ordine cronologica, nume care nu ne fac de rusine, ci dimpotriva sunt niste piloni puternici care ridica nivelul de calitate al muzicii romanesti:
Phoenix, Celelalte cuvinte, Iris, Cargo, Timpuri noi, Vita de Vie si o gramada de alte nume, o sa le spun pe masura ce evolueaza subiectul!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Bei, da ce...
Pink e comerciala la greula fel ca Limp Bizkit. Lolz man, daca e trupa mai comerciala decat Limp Bizkit, chiar sunt intresat sa stiu. IN muzica romaneasca: La Familia, BUG Mafia, Cargo, Parazitii, Ghetto-Daci, Pasarea Colibri, 3 Sud Est, asta scult eu din muzica fromneasca.
hehe, cum puteam sa uit.............MUUUULT SIMPLU!!!!!!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
alien...topic-uri pe subiectul asta au fost destule, iar exemplele date de tine nu sunt tocmai potrivite. Shakira, Pink sau Linkin Park sunt..."new kids on the block" cum ar zice americanii, deci ar trebui sa astepti, sa vezi cum evolueaza albumele viitoare...
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
- Sfantu`
- Junior Member
Cuuuuuuuuuuuuuuum?!?!?!?
Fiule imi pare rau sa te dezamagesc dar si la familia si al de bug sunt la fel de comerciale!Iar cu 3se,nu inteleg ce vrei sa spui!?!?!?!?:con:
- Joao
- Junior Member
eu nu ash spune k muzik romaneask sucks. Eu zic k la nivel de rock shi de hh(shi poate nu numai) ne ridikm la un nivel occidental. La alte genuri insa suntem de tot rahatul. Dance, R&B, House pe nici o melodie rom din unul din aceste genuri nu ar da occidentali un ban. Asha k merita sa promovam in continuare ceea ce facem bine shi sa o lasam moarta cu alde Akcent shi 3se.
Peace!
Peace!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
pa dreacu, muzica ro e de tot cacatu, rapu' nu poti afirma ca se ridica la nivel occidental... pt ca asta e adevaru, mai avem. rock... nu prea ascult asa mult, nu compar cu nimeni. Vali e invitat sa continue aici
. Acu fiecare cu cel doare, bineinteles ca fanii dance, r&b, etc alte genuri vor spune ca genuile-s "cele mai tari". Ii intelegem, bietele animale...
BTW: atata timp cat "rapperii" vor face duete cu manelistii iar cei care se cred prea destepti se vor incurca in atata lirica rap-ul nu va evolua prea mult, parerea mea..

BTW: atata timp cat "rapperii" vor face duete cu manelistii iar cei care se cred prea destepti se vor incurca in atata lirica rap-ul nu va evolua prea mult, parerea mea..
- ckride
- Junior Member
Mie mi s-a pus pata pe cei de la Hi-Q. De fapt, din curiozitate am intrat pe site-ul lor si n-are rost sa ii caracterizez pe cei de acolo, ca deviez si cine stie ce mai spun. Cred totusi ca pe un site care se respecta nu e normal ca mesajele utilizatorilor sa fie sterse de administrator pentru simplu motiv ca are un continut contra Hi-Q, expus in limitele decentei. Realitatea e ca cei de la Hi-Q si daca si-ar face transplant de corzi vocale, nu ar fi suficient. Au multe lipsuri, iar Florin zgarie monitorul cu greselile lui de gramatica si morfologie a limbii romane. Si daca se mai adauga la toate astea si lipsa de talent...e clar ca asa o formatie nu poate avea succes.
- Ramona Opran
- Junior Member
Asaaaa bineee...
Initial trimis de Joao
Fiule imi pare rau sa te dezamagesc dar si la familia si al de bug sunt la fel de comerciale!Iar cu 3se,nu inteleg ce vrei sa spui!?!?!?!?:con:
La Familia si BUG Mafia au talent si nu sug P**a la producatori ca sa le promoveze clipul cum fac majoritatea de tinere pustoaice fara talent si numai cu corp. Formatiile astea au talent. Hip-Hop-ul in Romania e cel mai tare, dar si rock-ul vechi, ca Iris, Compact, Holograf, etc. Celelalte formatii mai putin,
-
Sa stii ca sunt multi care decid sa-si pastreze stilul si astfel sufera pentru ca nu sunt luati in seama, iar in categoria asta nu intra doar hip-hop-ul si rock-ul vechi.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Re: "Muzica" romaneasca "sucks" in proportie de 99,99%!!!
Initial trimis de alien
;P "Muzica" romaneasca, daca poate fi numita muzica este cea mai "din parti" muzica din intreaga lume... de ce nu pot avea romanii si ei artisti ca PINK, Anastacia, Shakira, Blink 182, Linkin Park sau Limp Bizkit. De ce in muzica noastra nu apar decat ratati comerciali nu-si stiu nici macar numele si nici macar versurile de la cine stie ce melodie copiata pe care ei o considera asa de originala.
mah, ce-ai scris tu is 99% commercial shit, ca sa zic asha.
un placebo, o aia, ceva care mai iese din o toba, un bas-toate pe synth, o voce de cacat in distorsionata in vo' 4 feluri(Shakira), and so on...
Ai ascultat Shivaree? You should...
Cat despre muzica de la noi, in afara de cei vechi si care se mentin altii noi...

Life's a bitch and then you die...
- Thunder
- Junior Member
Re: Bei, da ce...
Initial trimis de Aurolacul
Pink e comerciala la greula fel ca Limp Bizkit. Lolz man, daca e trupa mai comerciala decat Limp Bizkit, chiar sunt intresat sa stiu. IN muzica romaneasca: La Familia, BUG Mafia, Cargo, Parazitii, Ghetto-Daci, Pasarea Colibri, 3 Sud Est, asta scult eu din muzica fromneasca.
SIMPLU, bre?
aia ii bat la versuri cretine pana si pe HiQ...:o
Life's a bitch and then you die...
- Thunder
- Junior Member
Initial trimis de neamtzu
pa dreacu, muzica ro e de tot cacatu, rapu' nu poti afirma ca se ridica la nivel occidental... pt ca asta e adevaru, mai avem. rock... nu prea ascult asa mult, nu compar cu nimeni. Vali e invitat sa continue aici. Acu fiecare cu cel doare, bineinteles ca fanii dance, r&b, etc alte genuri vor spune ca genuile-s "cele mai tari". Ii intelegem, bietele animale...
Eu sunt multzumit de ceea ce aud la C.T.C. shi Raku shi E.L.I.T.A. shi Armada, destul de multzumit k sa ii compar cu Dilated Peoples, Big L,Company Flow,Swollen Members etc., sigur mai avem de lucru dar makr suntem promitzatori. Poate am exagerat putzin cu nivelul occidental dar oricum suntem undeva destul de bine pushi pe picioare.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
cum?
:con: Aurolacule,eu am o parere buna asa in general de oamenii de pe forumul asta!deci si despre tine,dar nu inteleg de ce insisti cu bugii tai!chiar ei spun pe acolo prin versuri cum le plac banii si nu stiu ce ar face fara ei!iar cu felatiile de care vorbesti,eu zic ca te cam inseli!pana si producatorii au limite sub care nu coboara!:D
iar rockul vechi,cu mici exceptii a cam inceput sa se repete,sincer!
Eu zic ca nu era nevoie de un topic pe acest subiect,ci de un anunt!
Muzica nu poti face decat cu talent,educatie,si daca vrei sa canti,voce!Sa nu zici ca nu-i asa!(treci putin peste atitudinea ta de fan rau hip-rap-hop!)
Muzica nu poti face decat cu talent,educatie,si daca vrei sa canti,voce!Sa nu zici ca nu-i asa!(treci putin peste atitudinea ta de fan rau hip-rap-hop!)
- Joao
- Junior Member
Smechere...
Initial trimis de Thunder
SIMPLU, bre?
aia ii bat la versuri cretine pana si pe HiQ...:o
La ce melodii ai ascultat versurile. Daca zici "la toate", chiar nu te cred. Despre ce sa cante bre? Da-le tu o inspiratie daca esti asa de bun.
-
Pei eu incercam...
Initial trimis de Joao
:con: Aurolacule,eu am o parere buna asa in general de oamenii de pe forumul asta!deci si despre tine,dar nu inteleg de ce insisti cu bugii tai!chiar ei spun pe acolo prin versuri cum le plac banii si nu stiu ce ar face fara ei!iar cu felatiile de care vorbesti,eu zic ca te cam inseli!pana si producatorii au limite sub care nu coboara!:D
Eu nu sunt an numai hip-hop, dar si fan al rock-ului, metal, classic, si alte stiluri de muzica. Oricum, cu felatiile era o hiperbola, ziceam in general ca pustoaice ca Candy si astea ajung iin muzica cu pile, si nu cu talent. BUG macar ei au talent la versuri, dar nu sunt cei mai buni din Hip-hop-ul romanesc.
-
pai incercai si nu prea!
Eu zic ca parazitii baga mai bine dacet bug,chiar si la versuri,la familia-nu suport,mi se par 100% comerciali,fara pic de talent!
In rest cu rock-u nu am nimic,ba din contra!
Oricum se stie ca maj fetitelor ajung cu bani sau aspect prin industria muzicala,si canta tot asa....
!
Oricum se stie ca maj fetitelor ajung cu bani sau aspect prin industria muzicala,si canta tot asa....

- Joao
- Junior Member
avetei rabdare pana la sfarsit,va rog...
E vorba despre: MANELE!
Si e chiar asa: eu cand am auzit prima data manelele m-am bucurat!Nu pentru ca mi-au placut ,ci pentru ca erau originale,romanesti(+- tiganesti),Dar nu asta conta,ci faptul ca erau cam 95% romanesti!
Dar cand au vazut ca au succes si apar pe Euronews la Cult(pt cine stie)si ii invita oamenii pprin america si europa,au inceput sa se ''inspire'' din muzica arabeasca,la modul ca nici macar nu mai schimbau melodia cat de cat,nuuuu.Numai versurile,ca sa le poata striga betivii ce-si fac felii pe mana(o figura de dans care ma depaseste ca intelegere!)!
S-au dus in America si s-au certat Hadrian wunderkinder si cu curva aia,nu-mi vine in minte cum o cheama acum!De i-au dat aia afara!
Cam ata cu manelele!
Si sa-l mai intreb si io pe rrb ala,daca stie ca filmul cu andrelele si cu ala de la LA nu au reusit sa-l vanda nici pana acum!umbla tata andre din televiziune in televiziune,ca doar,doar, o vinde filmul!
Evident,aia nu sunt prosti pe la studiouri,numai telespectatorii.....
;n
Si e chiar asa: eu cand am auzit prima data manelele m-am bucurat!Nu pentru ca mi-au placut ,ci pentru ca erau originale,romanesti(+- tiganesti),Dar nu asta conta,ci faptul ca erau cam 95% romanesti!
Dar cand au vazut ca au succes si apar pe Euronews la Cult(pt cine stie)si ii invita oamenii pprin america si europa,au inceput sa se ''inspire'' din muzica arabeasca,la modul ca nici macar nu mai schimbau melodia cat de cat,nuuuu.Numai versurile,ca sa le poata striga betivii ce-si fac felii pe mana(o figura de dans care ma depaseste ca intelegere!)!
S-au dus in America si s-au certat Hadrian wunderkinder si cu curva aia,nu-mi vine in minte cum o cheama acum!De i-au dat aia afara!
Cam ata cu manelele!
Si sa-l mai intreb si io pe rrb ala,daca stie ca filmul cu andrelele si cu ala de la LA nu au reusit sa-l vanda nici pana acum!umbla tata andre din televiziune in televiziune,ca doar,doar, o vinde filmul!
Evident,aia nu sunt prosti pe la studiouri,numai telespectatorii.....
;n
- Joao
- Junior Member
lol
lol....te asigur ca pe adrian si pe "aia" nu ia dat nimeni afara din state...nu de altceva da cel putin in chicago a fost show cand au venit....so...verificati "barfele" sau sursele inainte sa post-ezi cacaturi pe aici....
-
n3aGabitz - Junior Member
Catre original
Scuza-maa daca te-am deranjat cu kktul asta,dar nu e al meu si nici nu-mi place!Eu am citit prin vip ca s-a certat cu Carmen serban! si ca organizatorii de acolo ar cam fi fost dezamagiti!
Dupa aia ,am vazut ca defapt, s-au ceerat in tara,la impartirea banilor,oricum,ideea era ca manelele dintr-o chestie originala romaneasca(parerea mea),s-au transformat in preluari la greu!
Dupa aia ,am vazut ca defapt, s-au ceerat in tara,la impartirea banilor,oricum,ideea era ca manelele dintr-o chestie originala romaneasca(parerea mea),s-au transformat in preluari la greu!
- Joao
- Junior Member
Asculta...
Initial trimis de Joao
Eu zic ca parazitii baga mai bine dacet bug,chiar si la versuri,la familia-nu suport,mi se par 100% comerciali,fara pic de talent!
Oricum se stie ca maj fetitelor ajung cu bani sau aspect prin industria muzicala,si canta tot asa....!
Asculta melodia aia de la La Familia "Doza Mortala", e super, versuri faine si nu e asa de comerciala. Mie mi se pare ca BUG e mai comerciala decat La Familia, daca o fi. Oricum, parerea mea e ca parazitii nu se prea pricep la HIp-Hop. Au ritm, dar nu prea au cantece faine. Imi plac doar cateva de la ei. In rest, de la La Familia si BUg imi plac aproape toate.
-
oooooooooocheeeeei!
Deci raman la parerea mea ca esti destul de infocat cu hiphoparaia si nu am chef sa ma cert pe un subiect unde nu sunt prea bine documentat!
Prefer hip-hopul lui dre si compania si cel sudic.Din tara putine melodiimi-au atras atentia,de la bug una singura(preluata fiind) 1,2,3!
Prefer hip-hopul lui dre si compania si cel sudic.Din tara putine melodiimi-au atras atentia,de la bug una singura(preluata fiind) 1,2,3!
- Joao
- Junior Member
joao, gura mica. aurolacul asta e pe dinafara complet cu ceea ce numeste el hiphop! zice mie ca la familia sunt pe east coast, deceneu pe vest!!! oricum, ce voiam sa zic... am uitat
incearca sa asculti "nopti albe" sau "cu fruntea sus" melodii la Familia, "povste fara sfarsit" si mai multe de la BUG, cred ca iti vor placea...

- ckride
- Junior Member
bai neamtule!
Cum adica,gura mica!Pai ce ,daca mie nu-mi plac,nu-mi plac!
Vezi tu,mie nu mi se pare interesant sa injuri!O fac si eu la volan,sau cand sunt nervos rau!Dar nu asa ca nu am alte cuvinte!
Ori astia prin romania pt a lua ochii pustilor de liceu,toarna de sparg la ijuraturi. Comercialitatea lor pt mine e neindoielnica!
Nici dre nu-mi place in totalitate,dar dupa mine, e cel mai tare la capitolul asta! Nu-mi plac nici de la el melodiile in care varianta cenzurata nu are cuvinte!cine zice ca-i place ,e un distrus!
Daca ai ceva de spus o faci cu vorbe,nu cu injuraturi!
Cati oameni destepti cunosti de s-au impus cu injuratura si nu din vorbe?(destepti,nu cheliosi cu ceafa lata!)
Vezi tu,mie nu mi se pare interesant sa injuri!O fac si eu la volan,sau cand sunt nervos rau!Dar nu asa ca nu am alte cuvinte!
Ori astia prin romania pt a lua ochii pustilor de liceu,toarna de sparg la ijuraturi. Comercialitatea lor pt mine e neindoielnica!
Nici dre nu-mi place in totalitate,dar dupa mine, e cel mai tare la capitolul asta! Nu-mi plac nici de la el melodiile in care varianta cenzurata nu are cuvinte!cine zice ca-i place ,e un distrus!
Daca ai ceva de spus o faci cu vorbe,nu cu injuraturi!
Cati oameni destepti cunosti de s-au impus cu injuratura si nu din vorbe?(destepti,nu cheliosi cu ceafa lata!)
- Joao
- Junior Member
Shut up boy...
Initial trimis de neamtzu
joao, gura mica. aurolacul asta e pe dinafara complet cu ceea ce numeste el hiphop! zice mie ca la familia sunt pe east coast, deceneu pe vest!!! oricum, ce voiam sa zic... am uitatincearca sa asculti "nopti albe" sau "cu fruntea sus" melodii la Familia, "povste fara sfarsit" si mai multe de la BUG, cred ca iti vor placea...
NU, eu cred ca tu nu stii nimica de hip-hop. Deceneu canta west coast. Ce acuma o sa ma iei cu frumuselul si o sa zici ca east si west nu exista in Romania? Haha, that's called sucking up.
-
Huh..
Salut
Voi va rezumati la un sg lucru cand spuneti muzika buna: formatiile care va plak. Nu consta numai in asta.In primul rand gusturile nu se diskuta, am intzeles, dar kum poti sa nu diskuti atunci cand sunt melodii pe care nu le poti askulta?
Cand ne gandim la muzica buna ar trebui sa luam in vedere toate aspectele: ritm, versuri, aspectu` trupei(care pana la urma nu konteaza atat de mult, deshi influentzeaza succesul) cat si daca e copiata sau nu melodia, care zik eu e cel mai important.
In general(deci nu e universal valabil.. pt cei care au daru` de a interpreta kum doresk) melodiile care ajung hituri au in spate o alta melodie clasica pe care daca nu au copiat`o..makar s`au inspirat in proportie de 40%..
De versuri ce sa mai spun.Unele kiar merita.Eu nu askult un gen anume, ci ceea ce`mi suna comestibil(in lipsa de altceva). De ex Parazitii sau Bug mafia(vechile mel mai ales) si R.A.C.L.A au versuri cate de cat acceptabile, kum am mai scris..in melodiile mai vechi.
Nu stiu ce credeti voi(nu sunteti prea convingatori..unii!) dar muzica buna nu e neaparat ce`ti place tie...daca mie imi place generiku de la pokemon o sa vin si o sa zik ce reushita! si habar n`am de nmk in materie de muzika, asta nu e crita!..lauda mi`ar fi rushine sa spun, nu te poti lauda ku asa ceva.
Voi va rezumati la un sg lucru cand spuneti muzika buna: formatiile care va plak. Nu consta numai in asta.In primul rand gusturile nu se diskuta, am intzeles, dar kum poti sa nu diskuti atunci cand sunt melodii pe care nu le poti askulta?
Cand ne gandim la muzica buna ar trebui sa luam in vedere toate aspectele: ritm, versuri, aspectu` trupei(care pana la urma nu konteaza atat de mult, deshi influentzeaza succesul) cat si daca e copiata sau nu melodia, care zik eu e cel mai important.
In general(deci nu e universal valabil.. pt cei care au daru` de a interpreta kum doresk) melodiile care ajung hituri au in spate o alta melodie clasica pe care daca nu au copiat`o..makar s`au inspirat in proportie de 40%..
De versuri ce sa mai spun.Unele kiar merita.Eu nu askult un gen anume, ci ceea ce`mi suna comestibil(in lipsa de altceva). De ex Parazitii sau Bug mafia(vechile mel mai ales) si R.A.C.L.A au versuri cate de cat acceptabile, kum am mai scris..in melodiile mai vechi.
Nu stiu ce credeti voi(nu sunteti prea convingatori..unii!) dar muzica buna nu e neaparat ce`ti place tie...daca mie imi place generiku de la pokemon o sa vin si o sa zik ce reushita! si habar n`am de nmk in materie de muzika, asta nu e crita!..lauda mi`ar fi rushine sa spun, nu te poti lauda ku asa ceva.

- Dulcika
- Junior Member
Cam asa ceva...
Initial trimis de Joao
Eu am impresia ca neamtu se baga in discutia noastra prieteneasca sa ne faca de kkt,si pana la urma se facu singur.Ce zici aurolacule....?
Cam asa ceva Joao, frate. Nu stiu ce naiba are el cu mine, eu ii explic ce inseamna east coast, si el neaga fara macar sa-mi dae un exemplu. "Convingator" mai e si neamtzu asta, care vrea sa ma critice pe mine numai cu vorbe si nu cu dovezi. daca are o dovada buna, poate sa mi-o zica si poate o consider, dar asa, kiki.
-
NU-I ASA !
AU FOST ,SI INCA MAI SUNT FORMATII BUNE , DAR FORMATIILE ASTEA' NOI LE ECLIPSEAZA CU PORCARIILE PE CARE LE SPUN SI CU NUMARUL LOR
PAREREA MEA
PAREREA MEA
LONG TIME AGO ,I WAS KIDNEPED BY ALIENS.I FUCKED AN ALIEN GIRL & I WAS INFECTED WITH ALIEN VIRUS : 5K6L .I WIL BECOME SOON ONE OF THEM & I WIL COME AFTER YOUR BLOOOD ! JUST KIDING !
- 13_Roby
- Junior Member
66 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii