Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
miraculosule hai sa te mai pish la un billy yard 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Cum ? K@tzy sta in Vitan ? eu stiam ca sta pe undeva pe Decebal...dar nu stiu cum se numeste cartierul. nu cred ca Vitan ii zice.
Scorpy...dragostea ..e ca ascultzi Parazitii ? ....sau ti-ai gasit un nou baiat ?
ps : eye, azi te fac ! :b
Scorpy...dragostea ..e ca ascultzi Parazitii ? ....sau ti-ai gasit un nou baiat ?

ps : eye, azi te fac ! :b
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu mah, nu mi-am gasit un nou baiat! Dragostea din tei ...aaaaa, pardon....Parazitii ....au inceput sa imi placa.
Eye-ule, bate-l mar si pentru mine, ca eu nu pot sa intru pe yahoo pool.
Eye-ule, bate-l mar si pentru mine, ca eu nu pot sa intru pe yahoo pool.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
cum, Scorpy ? tu tzi cu dusmanul ? :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Tin cu mine, Moshule. Vreau sa te bat la biliard si nu am cum, asa ca am apelat la un ajutor.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
pai de ce nu vrei sa-l batzi pe eye...si sa tzi cu mine...sa-l bat eu...daca tu nu ai cum ? 

-
miraculosule , mai ai de dat doo beri lu ento
in plus , puate la table te descurci mai bine, biliardul lasa-l pt altii
in plus , puate la table te descurci mai bine, biliardul lasa-l pt altii

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Bine. De acum tzi se va zice Dristor Superstar :o
eye-ule...dupa cum cu totii stim...mai putin conteaza cine castiga un joc amical, jocuri care sunt facute pentru ca jucatorii sa-si testeze abilitatile, sa incerce scheme noi de joc, rezultatul fiind mai putin important.
eu te astept in turneu...sa vedem atunci ce potzi
eye-ule...dupa cum cu totii stim...mai putin conteaza cine castiga un joc amical, jocuri care sunt facute pentru ca jucatorii sa-si testeze abilitatile, sa incerce scheme noi de joc, rezultatul fiind mai putin important.
eu te astept in turneu...sa vedem atunci ce potzi

-
pai orice locomotiva e un mic superstar...si cum tu esti singura locomotiva din dristor.... :p
-
nu mai joc biliard. ma pastrez pentru turneu...unde pe k@tzy am invins-o fara drept de apel :p
-
eyewitness scrie:miraculosule , mai ai de dat doo beri lu ento
Bun...deci sunt 4 Stella pana acum.
Io propun ca partidele Moshu vs. Eye sa aiba loc zilnic (o data pe zi) iar in weekend de doua ori pe zi...nu de alta dar pana in iunie vreau sa se stranga cel putin 4 navete sau ma rog...contravaloarea a 600 E in bere :p
Buna seara la locomotive minore si majore, femine si masculi, grashi sau scanduri, etc....Je nu se simte prea bine (cum as putea sa ma simt cand maine e luni?) asha ca nu ma enervatzi :p
-
Love2Fly - Junior Member
Mosh, sa te vedem in turneu ce faci.
Bre love, ia hai bre, ciocu mic shi trej'de flotari(ca sa nu ic joc de glezne shi sa dau copirait) ca io nu am facut nimica zilele astea pentru ceea ce ar fi considerata shcuala. Azi am dormit ca o
-lusha. :M cui nu ii convine.
Buna seara locomotive!
Bre love, ia hai bre, ciocu mic shi trej'de flotari(ca sa nu ic joc de glezne shi sa dau copirait) ca io nu am facut nimica zilele astea pentru ceea ce ar fi considerata shcuala. Azi am dormit ca o

Buna seara locomotive!
- kahlan
- Junior Member
Hai noroc ! Acum am venit si eu acasa. Am fost la o bericica...aici in cartier. 40 000 Becks-ul in Titan. Mai scump cu 5 mii ca in Backstage ==> Titan este cartier de lux 

-
Hades...pentru replica asta....la vara...singurele drumuri pe care le vei face vor fi cu 336-le la bunica'ta...si-ti vei inchipuii ca mergi spre Cluj...cu Love Verde in spate...si bara la bara cu un tir
buna dimineatza, locomotive !

buna dimineatza, locomotive !
-
-
Tanase - Mesaje: 1238
Am venit. Pardon. Am veniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!
Na'ziooa Tanase, singuru care shi'a amintit de mine.
Nu am ce va spune. E legat de shcuala.
Bre, care ie faza de se scrie k@tzy cu k mare sau i, daca va obositzi sa scrietzi @, atunci restu nu cre ca e asha de mare deranju. Nu ma bagatzi in seama , e de la oboseala. Ash bea o bere. Ma duc sa dorm.
Ininte de asta probabil voi asculta nishte muzica cat sa bata vecinii in tzeava shi ma voi amuza de intelectu meu atat de adanc shi nemarginit.
Va salut locomotive!
Na'ziooa Tanase, singuru care shi'a amintit de mine.
Nu am ce va spune. E legat de shcuala.
Bre, care ie faza de se scrie k@tzy cu k mare sau i, daca va obositzi sa scrietzi @, atunci restu nu cre ca e asha de mare deranju. Nu ma bagatzi in seama , e de la oboseala. Ash bea o bere. Ma duc sa dorm.
Ininte de asta probabil voi asculta nishte muzica cat sa bata vecinii in tzeava shi ma voi amuza de intelectu meu atat de adanc shi nemarginit.
Va salut locomotive!
- kahlan
- Junior Member
Salut k@ty ! :p
Ai dormit bine ?
Hai noroc Tanase ! Mai am 2 Ursus pe balcon dintr-o lada de 20.
Ma duc sa-mi pun ciorba la incalzit. Azi sunt suparat ~(
Ai dormit bine ?
-
Oribilul Mosh scrie:Salut k@ty ! :p
Ai dormit bine ?
Cine te-a suparat Moshule? Tia baut cineva berile, ti-a mancat ciorba...ti-a...
hai spune-ne de ce e suparat miraculosul?
-
Tanase - Mesaje: 1238
10x, hienutza-pisicutza ! te pup dulce pe botic
Tanase...tu nu ai fi suparat daca ti-ar scapa vreo 15 milioane printre degete ? ~(

Tanase...tu nu ai fi suparat daca ti-ar scapa vreo 15 milioane printre degete ? ~(
-