Orgasmul prtenerului\ei inainte de toate

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde Mariner101 » Mar Ian 18, 2005 4:45 am

Pentru baieti e mai dificil sa se concentreze, astfel incat partenera sa aiba orgasm intai, dar nu e imposibil, trebuie doar sa traga frana la instinct, sa rationeze si sa actioneze in consecinta. La inceputul vietii sexuale nu am realizat asta, dar apoi am devenit mai atent, la reactiile partenerelor mele si m-am perfectionat pe parcurs
La ultima partenera pe care am avut-o, si stiam ca e virgina, mi-am propus sa ii ofer intai placerea orgasmului, inainte de a trece la durerea pe care ar fi presupus-o deflorarea si primele contacte. Si am reusit, sa-i provoc multe orgasme, ea fiind imbracata de multe ori cu jeans, prin simpla mangaiere , intai tandra si apoi pasionala a pubisului si vulvei, bineinteles, ea fiind tot imbracata! Astfel, atunci cand a ajuns sa cunoasca si sexul, stia de mult ce este orgasmul, si avusese mai mult de 100! (Eu personal, consider ca la capitolul asta e o femeie foarte implinita!).

Mai andreea_dura, dar un sex oral a incercat sa-ti faca? Ca, io povesti de astea cu "nu am orgasm, dar suntem impreuna de x ani", am mai auzit. Poate nu vei avea un orgasm din prima, dar pina la urma reuseste. Eu n-am reusit (aproape) niciodata sa provoc unei partenere un orgasm prin penetrare, dar dupa ce imi iau portia de placere, o partida de mangaiere in zona aia produce, de fiecare data, un orgasm violent si f apreciat. De ce nu ii spui sa incerce si asa ceva? Alterori un sex oral, facut cu daruire si tandrete, inaite de..., are acelasi efect.
Bai, iar voi astia cu orgasmul sincron, ia spuneti-mi bre care e invarteala, ca io nu l-am reusit niciodata?
Mariner101
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Ian 18, 2005 8:49 am

Marinerule, inca doua zile d-astea si ii iei painea de la gura lui Bebe sexologul, pe ochii mei daca te mint.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nonick » Mar Ian 18, 2005 9:16 am

Mariner101 scrie: Bai, iar voi astia cu orgasmul sincron, ia spuneti-mi bre care e invarteala, ca io nu l-am reusit niciodata?

Nene, hai ca-ti zic io ca-i simplu si banal.Tu si cu doamna faceti amor/sex/dragoste, adica esti in ea. Cind are orgasm, iti dai si tu drumul. Ai vazut ca nu e greu?
nonick
Junior Member

Mesajde cometa » Mar Ian 18, 2005 9:46 am

da mai fain e cand nu planifici sa fie simultan, da' asa iese :)
...ceea ce va dorim si dumneavoastra :D
cometa
Junior Member

Mesajde ununou » Mar Ian 18, 2005 11:02 am

pai si cum ar trebui sa planifici :-?
ununou
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Ian 18, 2005 11:09 am

cu un calendar si o agenda
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde cometa » Mar Ian 18, 2005 11:13 am

"azi se va intampla minunea...orice ar fi...azi vom avea orgasm simultan". cam asta ar fi planificarea. si e BS, ca tocma cand il planifici, se poate intampla sa nu iasa. just go with the flow si o sa vina... mai devreme sau mai tarziu :D
cometa
Junior Member

Mesajde ununou » Mar Ian 18, 2005 11:16 am

pai cind totul e planificat unde mai e fiorul :-?
ununou
Junior Member

Mesajde Mariner101 » Mar Ian 18, 2005 1:57 pm

baixinho © scrie:Marinerule, inca doua zile d-astea si ii iei painea de la gura lui Bebe sexologul, pe ochii mei daca te mint.

Baixininho, n-am avut niciodata intentia de a suna ca Bebe, dar daca nu-ti place tonul postulului, spune-mi si il sterg. Astae felul meu de a fi, ce vrei? Oricum mie imi place stilul tau!
Mariner101
Junior Member

Mesajde cometa » Mar Ian 18, 2005 2:07 pm

asta e pointu'. ca nu e fior. de aia zic..just go with the flow si o sa..eventually:D
cometa
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Ian 18, 2005 2:12 pm

MelodyStardust scrie:just go with the flow

cam fro 200 mii in asia went with the flow de-au avut un orgasm simultan unic dar si ultim. asa ca nu mai invata lumea la prostii, da ? :D
eyewitness

Mesajde ununou » Mar Ian 18, 2005 3:08 pm

pai a face dragoste fara fior nu inseamna de fapt a face secs sau mai corect zis o laba-n doi ?
ununou
Junior Member

Mesajde cometa » Mar Ian 18, 2005 3:10 pm

ma scuzati, in urmatoarele 5 min tac :) (what a way 2 go...cu orgasm simultan:D)

later edit pt ununou : oricum i-ai zice, actu-n sine tot ala e :D
cometa
Junior Member

Mesajde ununou » Mar Ian 18, 2005 3:18 pm

asta asa e dar ce diferentza.......................
sau vrei sa zici ca ajungi la orgasm doar cind faci secs iar cind faci dragoste nu ? :confused:
ununou
Junior Member

Mesajde cometa » Mar Ian 18, 2005 3:50 pm

am vrusa mentionez ca, mecanic vb, actu a acelash. si eu am in ambele cazuri :D
cometa
Junior Member

Mesajde ununou » Mar Ian 18, 2005 4:12 pm

pai era vb de a ajunge la org simultan
si intrebarea era cum poti s-o faci ?
ununou
Junior Member

Mesajde cometa » Mar Ian 18, 2005 4:28 pm

nu exista retete, cel putin eu nu cred in ele. daca vrei una, era pe pag anterioara :)
cometa
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Ian 18, 2005 4:29 pm

o iei babeshte si pe-ndelete , o faci de fro 143 de ori la rand si poate la 144 lea o s-aveti simultanu ....cu kasparov :D
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Ian 18, 2005 4:29 pm

mai respirati si voi, mai beti un pahar cu apa, mai trimiteti niste pemee, folositi yahoo messengerul, etc etc etc.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Ian 18, 2005 4:29 pm

mai respirati si voi, mai beti un pahar cu apa, mai trimiteti niste pemee, solositi yahoo messsengerul, etc etc etc.
ANTI

baixinho©

Mesajde nonick » Mar Ian 18, 2005 4:45 pm

Ce e atit de greu in a te abtine pina are doamna orgasm ?
nonick
Junior Member

Mesajde cometa » Mie Ian 19, 2005 10:13 am

baics, ai putea sa ni te alaturi in cautarea retetei :P
cometa
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Ian 19, 2005 10:25 am

MelodyStardust, decat sa scriu cinjpe posturi in trei minute, prefer sa nu gasesc nici o reteta.
ANTI

baixinho©

Mesajde cometa » Mie Ian 19, 2005 10:41 am

adica decat sa luminezi minti incetzoshate, preferi sa-i urmaresti, razand de pe margine? :) nu te stiam asa... :no:
cometa
Junior Member

Mesajde ununou » Mie Ian 19, 2005 10:48 am

io zic ca-i mai mult o chestie de noroc si de pozitie :w
ununou
Junior Member

mie mi s-a facut mila de copiii astia...

Mesajde sin ella » Mie Ian 19, 2005 10:16 pm

...si m-am gandit sa fac o fapta buna.

mariner101

dar dupa ce imi iau portia de placere, o partida de mangaiere in zona aia produce, de fiecare data, un orgasm violent si f apreciat. De ce nu ii spui sa incerce si asa ceva? Alterori un sex oral, facut cu daruire si tandrete, inaite de..., are acelasi efect.

Nu-i rau sfatul tau, marinero, dar treaba e mult mai simpla decat pare. Tu te complici prea mult si ajungi la situatia in care nu vezi padurea din cauza copacilor. Eu intrevad aici cel putin inca o varianta. De ce dupa sau inainte? De ce nu in timp ce; sau inainte, in timp ce si dupa? O multime de combinatii sunt posibile. Detalii tehnice nepretuite ~p ~p ~p ~p ne-a furnizat deja un anume invincibil pe care oamenii rai l-au alungat de pe forum ~( .

iar voi astia cu orgasmul sincron, ia spuneti-mi bre care e invarteala, ca io nu l-am reusit niciodata?

incearca varianta de mai sus ;-) (daca iti mai raman resurse dupa ce termini cu varianta lui eyewitness)

andreea-dura

situatia ta e mai grava, dar si pentru tine mai exista o speranta, ba chiar doua ;-):

2) consulti un ginecolog (daca nu da roade varianta nr. 1)

1) iti schimbi atitudinea fata de sex

Eu personal iti recomand varianta 1). In primul rand debaraseaza-te de idea preconceputa conform careia barbatul trebuie sa te satisfaca. Sexul se face in doi (ma rog, cel putin). Uite, aici chiar s-ar putea aplica principiul invicibilului: unul e prea putin, iar trei e prea mult (sau ceva de genul asta). In alta ordine de idei, e usor sa stai pe spate si sa astepti sa fii satisfacuta si si mai usor e sa-ti invinuiesti partenerul si sa-ti plangi de mila. Un lucru e sigur: cata vreme nu participi cu trup si suflet, nu o sa te aduca nici un barbat la orgasm.

eu va urez succes si... asteptam vesti bune ;-)

P.S.: andreea, de ce crezi ca te-a inzestrat natura cu degete la mana dreapta? asta doar in caz ca nu ai inteles mesajul. (si dupa cum am explicat mai sus: de preferinta in timp ce prietenul tau face tot ce poate)
............................
sin ella

Mesajde goni_q » Joi Ian 20, 2005 1:40 pm

MA iau de cap!! :))))

1. Daca tu zici ca esti apriga si virgoantza si "el" e cel ce nu pushca in toata schema cu zexu' atunci schimba-l.
2 Nu exista el pe primul loc sau tu pe primul loc ..... exista "amandoi"!!! Uneori e bine sa te chinui sa ajungi tu in varf si apoi el, competitia nu strica niciodata, te face mai dornica!
3.Sansele in care primul partener de sex este si cel mai potrivit sunt infime ...! Poate nu e el ! Din moment ce l-ai inselat inseamna ca ceva e very wrong, dragostea nu e dragoste , pofta nu e pofta,......... iar experienta se poate acumula impreuna nu se culege neaparat "din" "vecinu".

Iar faptul ca nu ai avut orgasm cu niciunul dintre ei ..... inseamna ca nu te poti relaxa .. si gandesti prea mult in pat .. nu te lasi dusa de val .... si de simtiri..... trebuie sa ajungi sa te relaxezi si sa inveti sa te exciti! si sa il exciti .
Vise am observat ca ai din alte posturi, deci nu stai rau cu fantezia, share it....
Dar cred ca e mai lipsa unui mascul care stie ce face !!

A si pentru smiorcaitzii aia de mai sus, care se chinuie sa aduca un orgasm femeii sau sa se abtina, pai ce mistretzi sunteti voi draga? Clampanitzi toata ziua din gura si fara efect acelasi lucru tre sa il facetzi si cu aparatu' .......
......

On topik..... conteaza si orgasmul lui si al meu, dar nue o regula ca trebuie amandoi sa fim satisfacuti intotdeauna sa simtim recirpocitate, asta se paote aplica in fucntie de regulile cuplului. Poate ea vrea mai des decat el... poate placerea ca el sa aibe orgasm este mai mare decat propriul tau orgasm ....... variatziuni la nesfarshit ...
goni_q
Junior Member

Mesajde andreea_dura » Vin Ian 21, 2005 12:50 am

nonick scrie:andreea_dura: ai incercat sa te masturbezi ?

Normal.Si asa...... reusesc sa ajung la orgasm.
andreea_dura
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Ian 21, 2005 7:41 am

mult succes in continuare.
ANTI

baixinho©

Mesajde jeorj » Vin Ian 21, 2005 9:02 am

;r Andreea dura, daca tu spui ca tipul se straduieste de ce nu-i sugerezi sa-ti faca exact ce-ti faci tu cand ai orgasm(macar pana depasiti pragul psihologic, adica el ,nu tu,iti provoaca orgasmul).

Despre orgasmul simultan eu cred ca trebuie sa fie o preocupare a ambilor parteneri in toate partidele de sex.
Dar cum toti avem zile si mai bune si mai rele e firesc sa nu fie posibil mereu si atunci se adopta planul B.(ori el ori ea respectanduse legea compensatiei sau legea lui Ohm*...).

*Legea lui Ohm=Fii om cu mine daca vrei sa fiu om cu tine ;r
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex