Ce ii oferiti voi, femeile, lui?
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce ii oferiti voi, femeile, lui?
In raspuns la threadul "Ce vreti voi de la el?" deschis de marian jan, mi se pare normal sa deschid un thread in care fetele/femeile sa spuna nu numai ce vor, ca am vazut asta clar, dar si ce ofera in mod real, sau au impresia ca ar oferi ele, lui. Mi s-ar fi parut normal safaca asta o femeie, dar vad ca nici una nu s-a oferit s-o faca. Ia sa vedem, ce aveti de spus referitor la asta? Deci, ce oferiti?
P.S. : As prefera niste raspunsuri la obiect, nu intrebari prostesti de doi bani vagonul!
P.S. : As prefera niste raspunsuri la obiect, nu intrebari prostesti de doi bani vagonul!
- Mariner101
- Junior Member
off topic
Good point Mariner101 ... ai pus degetul pe rana cu asta.Trebuia sa completezi conditiile topicului:fara raspunsuri gen amicitie,prietenie,caldura sufleteasca si altele de genu asta ca majoritatea barbatilor sunt satui de asa ceva.
Fiti buni si fiti nebuni ....;-)
Good point Mariner101 ... ai pus degetul pe rana cu asta.Trebuia sa completezi conditiile topicului:fara raspunsuri gen amicitie,prietenie,caldura sufleteasca si altele de genu asta ca majoritatea barbatilor sunt satui de asa ceva.
Fiti buni si fiti nebuni ....;-)
-
PHALANX - Junior Member
bre, jtiu io pe cineva care daca i-ai oferi atentie ti-ar face-o guler. la o bere macsim doo te-ai gandit?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
MelodyStardust scrie:eu ii ofer atentie, in diverse momente. mi se pare de ajuns
Buun, o parere!
VA rugam sa iesiti la rampa, domnisoarelor si doamnelor!
- Mariner101
- Junior Member
MelodyStardust scrie:ce-nseamna pragmatism masculin. recunosc, nu m-am gandit ca doar atat e nevoie pt a va satisface
nu, nu numai atat. trebe adusa rece , tomna scuasa din frigider, si asezata cu grija pe masuta de langa canapea in asa fel incat sclava sa nu obtureze ecranu teveului tomna cand bate danciulescu o libera de la 17 m, da?
-
hanburgar nu, da neshte alune sau floricele n-ar strica
-
iarasi????
UN RAHAT, AIA II OFER!!
SShhh, ma enerveaza la culme subiectele astea :bleah: :bleah: :bleah: :bleah: :bleah:
nu ma intereseaza daca iau ban ;b
SShhh, ma enerveaza la culme subiectele astea :bleah: :bleah: :bleah: :bleah: :bleah:
nu ma intereseaza daca iau ban ;b
- Crist1na
- Junior Member
Eye, dar nu ne-ai zis cum vrei sa fie: blonda, bruna sau....mulatra?
Ii ofer destul cat sa-l fac sa taca!
Ii ofer destul cat sa-l fac sa taca!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
scorpy, ce tare-i avatarul, am crezut ca nu vad bine! de unde-l ai?
ontopic: eu iau ce mi se oferă in măsura in care mi se oferă iar daca nu mi se oferă nu iau ce nu mi se oferă pentru că deocamdată ofer eu.
ontopic: eu iau ce mi se oferă in măsura in care mi se oferă iar daca nu mi se oferă nu iau ce nu mi se oferă pentru că deocamdată ofer eu.
- nodingat
SCORPY scrie:Eye, dar nu ne-ai zis cum vrei sa fie: blonda, bruna sau....mulatra?
blonda ,rece si...tuborg

shakti scrie:asa usor e de satisfacut ?
il credeam mai pretentios,
asa se lauda fata, io n-am zis nimic

-
sephinoroth scrie:ontopic: eu iau ce mi se oferă]
don'shoara , parca pana si tasica ie mai coierent
ce'zashi matale acolo ie ca macsima aia de mare angajament "daca ie ,ie, daca nu ie, nu ie"Iacata ca eye are gusturi bune
normal, e chestie de educatie, multa munca si cel mai inportant mult, mult antrenament

-
bre sephinoroth, ia dezvaluie aici clar si raspicat ce esti, fata, baiat sau esti de jenu neutru a sau bi . arunca valu de mister de pe fruntile nuastre asudate
-
să mă apuc să pun poze pe "cum arată userii pe forum" ca să depăşesc acest impas!?
bi? ce e aia? adică dacă am doo? ptiu' ş' Doamne fereşte că d-abia mă descurc cu una care numai probleme mi-a făcut!
postu' de mai sus, in care am intrebat-o pe scorpy pe unde a găsit minunea aia de avatar(incă mai aştept raspunsu'), a fost făcut dupa ce weet-weet a aruncat subiectu de pe secs aici.
deci in ceea ce priveşte oferta unei ea raspunsu meu e: "daca ie ,ie, daca nu ie, nu ie". carevasazică da.
ps
niku' n-are trebă cu sexu'.
later edit: şi nici io dacă stau bine să mă gandesc!
bi? ce e aia? adică dacă am doo? ptiu' ş' Doamne fereşte că d-abia mă descurc cu una care numai probleme mi-a făcut!
postu' de mai sus, in care am intrebat-o pe scorpy pe unde a găsit minunea aia de avatar(incă mai aştept raspunsu'), a fost făcut dupa ce weet-weet a aruncat subiectu de pe secs aici.
deci in ceea ce priveşte oferta unei ea raspunsu meu e: "daca ie ,ie, daca nu ie, nu ie". carevasazică da.
ps
niku' n-are trebă cu sexu'.
later edit: şi nici io dacă stau bine să mă gandesc!
- nodingat
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii