C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
chiulanjii, betivi, lichele, lenesi, putori , astami sunte-ti. halal clasa muncituare
loa-ti ezemplu de la publica, de la 3 duarme la sedinta. iote ce vioi ie acu
loa-ti ezemplu de la publica, de la 3 duarme la sedinta. iote ce vioi ie acu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
tomna ce primi pe imeil :
Jurnal de prefect Maghiar peste Olteni
Ziua 1. Cred ca azi fost zi liber la ei. Nu venit nici una din angajat.
Plimbat prin birou meu lung si lat. Deschis fiset acte oficial dar plin de o bautur tulbure. Oare unde tinut la ei dosare?
Ziua 2. Nu fost ieri zi liber. Verificat in calendar fost miercur. Poate nu lucreaza miercur la ei? Dar nici azi nu venit. Am vrut dau telefon dar nu gasit agenda. Toate sertarele plin cu bautur acela tulbur
(...)
Ziua 10. Azi fost un secretara care zis ceva care nu inteles la mine si plecat nervos. Oi, oi! Gustat o pahar din acel bautur gasit la seif.
Putin acrisor (...)
Ziua 20. Aici nimeni nu vorbesc ungureste. Toti nervos ca nu pricepe la ei. Oare e politic corect sa invat eu romanesc? Hm, bauturul acela tulbur nu e chiar rea
(...)
Ziua 30. Descoperit intamplare un caset cu muzica folcloric si prinde bine sa invat vorbeste. Azi putut spune unei director apa-canal-investitii europene "Dunare daca n-aveam / Jiul Dunare-l faceam la noi".
Simpatica baiat. Am baut cu el putin din acel bautur tulbur exceptional (...)
Ziua 100. La ce dreacu sa muncesti in fiecare zi?
M-am dat lovit si am drojdit niste zaibar cu nea Stelica, subprefectu' (...)
Ziua 200. Fatalica, treba merge unsa. Fura toti in prefectura. Puseram un CD cu Ciobanca si ne facuram muci. L-am trimis pe Stelica la Segarcea, dupa doua vedre de molan, sa nu ramanem pa uscat (...)
Ziua 300. Nenica, astia din UDMR chiar ma enerveaza.
M-au sunat de la partid, sa ma-ntrebe cum stam cu nu's ce investitie. O sa-l intreb pa Stelica, cand s-o intoarce cu cisterna de la Panciu (...)
Ziua 350. Mimisor, secretara, zice ca ma tot cauta unii din UDMR. Am pus-o sa le zica ca-s intr-o sedinta. Sanchi, batuse Craiova acasa si ne facusem pulbere. Ce treba au ungurii cu Mehedintiu'?
Juvete Attila
Jurnal de prefect Maghiar peste Olteni
Ziua 1. Cred ca azi fost zi liber la ei. Nu venit nici una din angajat.
Plimbat prin birou meu lung si lat. Deschis fiset acte oficial dar plin de o bautur tulbure. Oare unde tinut la ei dosare?
Ziua 2. Nu fost ieri zi liber. Verificat in calendar fost miercur. Poate nu lucreaza miercur la ei? Dar nici azi nu venit. Am vrut dau telefon dar nu gasit agenda. Toate sertarele plin cu bautur acela tulbur
(...)
Ziua 10. Azi fost un secretara care zis ceva care nu inteles la mine si plecat nervos. Oi, oi! Gustat o pahar din acel bautur gasit la seif.
Putin acrisor (...)
Ziua 20. Aici nimeni nu vorbesc ungureste. Toti nervos ca nu pricepe la ei. Oare e politic corect sa invat eu romanesc? Hm, bauturul acela tulbur nu e chiar rea
(...)
Ziua 30. Descoperit intamplare un caset cu muzica folcloric si prinde bine sa invat vorbeste. Azi putut spune unei director apa-canal-investitii europene "Dunare daca n-aveam / Jiul Dunare-l faceam la noi".
Simpatica baiat. Am baut cu el putin din acel bautur tulbur exceptional (...)
Ziua 100. La ce dreacu sa muncesti in fiecare zi?
M-am dat lovit si am drojdit niste zaibar cu nea Stelica, subprefectu' (...)
Ziua 200. Fatalica, treba merge unsa. Fura toti in prefectura. Puseram un CD cu Ciobanca si ne facuram muci. L-am trimis pe Stelica la Segarcea, dupa doua vedre de molan, sa nu ramanem pa uscat (...)
Ziua 300. Nenica, astia din UDMR chiar ma enerveaza.
M-au sunat de la partid, sa ma-ntrebe cum stam cu nu's ce investitie. O sa-l intreb pa Stelica, cand s-o intoarce cu cisterna de la Panciu (...)
Ziua 350. Mimisor, secretara, zice ca ma tot cauta unii din UDMR. Am pus-o sa le zica ca-s intr-o sedinta. Sanchi, batuse Craiova acasa si ne facusem pulbere. Ce treba au ungurii cu Mehedintiu'?
Juvete Attila
-

buna seara eye, vezi k te cauta cineva
:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori) Shaki*, Oribilul Mosh
:Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori) Shaki*, Oribilul Mosh
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
long taim nou si!
ce face betiveni?
ii declar pe tanase si pe titina cei mai mari narcisisti in viata!
aflai de carciuma noo,bavaria,aia de langa regie,langa fabrica da tigarete.vineri ma duc spre testare.amatori?cica au bere nefiltrata(habar n-am ce e aia).au si pizze.au si toaleta,sunt tari,bre,nu gluma.
ne vorbim!
ce face betiveni?
ii declar pe tanase si pe titina cei mai mari narcisisti in viata!
aflai de carciuma noo,bavaria,aia de langa regie,langa fabrica da tigarete.vineri ma duc spre testare.amatori?cica au bere nefiltrata(habar n-am ce e aia).au si pizze.au si toaleta,sunt tari,bre,nu gluma.
ne vorbim!
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
bonjur dedim!
nae, in dimineatza asta am fost simpatetic cu matale. am pus AC-ul in mashina la maxim shi am obtzinut 19 centigrade inlauntru. ba chiar m-am oprit shi-am loat o inghetzata pe batz. sa fiu cat mai aproape de adevar. e bine asha?
ia uite ce link simpatic a dat aristide cel neutru:
http://www.ebaumsworld.com/smileyass.html (e flash! pt. cei neflashuitzi)
nae, in dimineatza asta am fost simpatetic cu matale. am pus AC-ul in mashina la maxim shi am obtzinut 19 centigrade inlauntru. ba chiar m-am oprit shi-am loat o inghetzata pe batz. sa fiu cat mai aproape de adevar. e bine asha?
ia uite ce link simpatic a dat aristide cel neutru:
http://www.ebaumsworld.com/smileyass.html (e flash! pt. cei neflashuitzi)
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alaleo
nu m-ai mie somn. nici macar salau (cum ar spune aiu).
nu m-ai mie somn. nici macar salau (cum ar spune aiu).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
alalei
am doo vesti una buna si alta najpa
aia buna ie ca de azi pt o perioada mai mult sau mai putin nedeterminata nu mai posedez molecular. cei care vrea sa ma contacte-ze sa foloseasca cu incredere serviciul national de gugustiuci calatori producatori de triluri sau compania nationala de diligente
aia rea ie ca pitu ia dat toci lu jenifareasa in incercarea disperata a acesteia de a salva caznicia
am doo vesti una buna si alta najpa
aia buna ie ca de azi pt o perioada mai mult sau mai putin nedeterminata nu mai posedez molecular. cei care vrea sa ma contacte-ze sa foloseasca cu incredere serviciul national de gugustiuci calatori producatori de triluri sau compania nationala de diligente
aia rea ie ca pitu ia dat toci lu jenifareasa in incercarea disperata a acesteia de a salva caznicia
-

datorita ciclului intitulat Din putza gandirii ultimului erou, Maria Sa Shtefan Cel Mic aka Tanase Scatiu' am uitat de celebra zicala: "un bushism pe day / tzine hepatita away"
Intr-un interviu recent cu washinton post a fost intrebat de ce crede el ca bin Laden had not been found, Bush replied, "Because he's hiding".
iar eu looking forward la clipu nefericitului in care-o intreaba pe iubita sa de ce nu-l urmeaza pe drumul ala plin de spini.

Intr-un interviu recent cu washinton post a fost intrebat de ce crede el ca bin Laden had not been found, Bush replied, "Because he's hiding".
iar eu looking forward la clipu nefericitului in care-o intreaba pe iubita sa de ce nu-l urmeaza pe drumul ala plin de spini.

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
db sa fie
toma ce vazui un cane care aduce izbitor de mult cu 3 vrabii. da' nu dalea bolnave de scabie ca ale lu paiacecu.
alfel, lumea se tzine de prostii. recunoashtetzi femela din pozna de mai jos
toma ce vazui un cane care aduce izbitor de mult cu 3 vrabii. da' nu dalea bolnave de scabie ca ale lu paiacecu.
alfel, lumea se tzine de prostii. recunoashtetzi femela din pozna de mai jos

- Fişiere ataşate
-
- birds.gif (24.64 KiB) Vizualizat de 1007 ori
-

nocturna - Mesaje: 8725
aiule, mancatz-ash ochishorii matale, maaaaaaaaaaare dreptate ai avut! poi la ce zapada erea pe teren trebuea sa ma fi vazut ce deposedari faceam fara minge shi fara adversar: numai prin alunecare, deci da, conform vanatailor de pe buci, am fost fund arsch!file, azi joci fund, ash
ofendi-bey, shi matale-ai nemerit-o ezact 19 grade erea shi la mine la 6 jumate dimineu(bunintzeles ca tot cu - in fatza)!
alfel, o zi minunata va urez, plina de realizari, shedintze:), efecte speciale cu cuiere, monituoare, gentzi, shefi, zip-uri, vip-uri, culbutoare shi mai ales bendixe!
pese:cre` c-aseara am mancat pizza!
Nu sunt off topic, ie parerea mea despre jurnalu lu Tanase, in aceeasi nota de coerentza cu jurnalu' insasi.
deci aiciea ie ceva putred, shi nu ie vorba de coerentza!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
danone scrie:ce faci naiti, pui pe cemeu mailurile de la fane ca sa se "bucure" toata lumea?
evident. de exemplu, poate pijcheshu se simtzeam frustrat pe tema asta.
pijcheshule, vez ca mai era o tanti la teveu care zicea ca iea vede mesaje erotice pe peretzii bisericilor.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Ziua buna tutulor!Inca n-am bolentin.Cica vo doo saptamani is al lu niminea,deci poci sa fac infractziuni ca nu mai sunt inregistrat nicairea!
Veste buna: so fo sfarshit perioada antibiotica shi o fo sarbatorita cu o mare coapta shibericici!
Azi munci ca la balamuci, deci fleashc!
Veste buna: so fo sfarshit perioada antibiotica shi o fo sarbatorita cu o mare coapta shibericici!
Azi munci ca la balamuci, deci fleashc!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
io-l intzeleg pe pijkesh de cand am vazut pe botonu de "Scrie Mesaj Rapid" scris "Scrie m*ie Rapid" (scuze baicsu, vederea mi-a jucat feste)
iaodi mesaj de la Necko:
Ninge pe munti, pe strada si papestetot si io ma gandesc la raionul de mezeluri si branzeturi de la bucur obor de la subsol, aripa dinspre piata.
Una buona giornata a tutti
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
aiule, pime
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

neatza - Mesaje: 5820
m-am uitat si pe mine acasa
hehe, vorbal lu Paví£l Stratan: ti-ai intors shi ti-ai luat shi pi tini!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
alle@ Viewing User Profile : nocturna
alle@ asta sa inregistrat azi si primu lucru hop pe nocti ...si ie si din targoviste
nocti...nocti , nu jtiu ce ma mai fac cu tine
alle@ asta sa inregistrat azi si primu lucru hop pe nocti ...si ie si din targoviste
nocti...nocti , nu jtiu ce ma mai fac cu tine
-

bai frate, deci este nejte oamini care nam sai intzeleg in viatza mea !
deci despre asta vorbesc:
deci despre asta vorbesc:
-

ok
deci aia se loa de mine ca am scris "ie". pai dacar intra aicia cre car face imfract gramatical sau ceva ...
deci aia se loa de mine ca am scris "ie". pai dacar intra aicia cre car face imfract gramatical sau ceva ...
-