C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci domnu neatza se vede ca az odihnitz neuron ca la link ala ca sa vezi ceva tre sa te inregistrezi si daca n-ai chef nu vezi ni'ca. nu era mai simplu cu copypaste si pentru aia care muncileste azi?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
in cazul asta, iotz propun sa intri in fortza pe piatza shi sa ataci forumurile personalizate, de jenu andreea balan, anreea antonescu, bambi, candy, blondy, boschito, sistem, precum shi etc.
-

nocturna - Mesaje: 8725
aozi bre neatzo, da' matale chiar nai ce face?! om fara ocupatzie ce ieshti.
ie dushi rau uamenii aia.
shi, pentru cei care nu sa inregistrat la ilustru forum, spicuim din prostime de pe subectu de AKM:
chiar nu ai ce face??
pai ce draq mah tu crezi ca noi nu avem muzica pe calculatror??
Iti dai seama ca ceea faci este ilegal si poate fi catalogat ca warez? Sau ai licente?...
Ba , vio nu aveti ce face ???
Mai moale cu topicurile idioateeeeeeeeeee
pai daca avem dreptate. ce draq numai unu fara ocupatzie poate gandii asa ceva.
neatza, itz dai seama ca pentru asta o sa ajungi direct in iad, da ?

-

Io m-am tuns ieri. Si azi tre sa ma ranjez, ca eram ultimu client pe ziua de ieri si m-o cam futut la cap la propriu.
Chiar asa, Neatza, nu poti da cu copy paste? Ca nici io n-am rabdare sa ma-nregistrez.
Chiar asa, Neatza, nu poti da cu copy paste? Ca nici io n-am rabdare sa ma-nregistrez.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
chiar direct ? nu po sa vorbesc cu baiatu cu luntrea sa opreasca mai intai la un diutii frii in scop ca sam achizitzionez nejte produse cu banii de mi ior pune in palme ? sau ajtia nare diutii frii acolo ?
uite, asta ie chiar un sujet de pus la dezbateri sociale: exista duty free la granitza dintre viatza shi muarte ?
uite, asta ie chiar un sujet de pus la dezbateri sociale: exista duty free la granitza dintre viatza shi muarte ?
-

neatza - Mesaje: 5820
Stie careva cumva cat ie kilu de cartuane la astia cu reciclarea? Cu cat cumpara kilu?
Weed, dc vii cumva p-aci mi-a taiat tel. Numa maine te-oi suna da pa altu.
Weed, dc vii cumva p-aci mi-a taiat tel. Numa maine te-oi suna da pa altu.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-

piskeshu - banned
deci mam plitisit. ma cac in iele de forumuri.
deshi... un thred de AKM pe forumu de la acasa parca nar strica. merge un noise industrial intre doo telenovele.
deshi... un thred de AKM pe forumu de la acasa parca nar strica. merge un noise industrial intre doo telenovele.
-

sa va sparg la okarina cu linkurile de forumuri
leam sters pe tuate
ce dracu, datile pe pemeu , pe forum nu ie voie
leam sters pe tuate
ce dracu, datile pe pemeu , pe forum nu ie voie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
neatza, acasa.ro nue saitu lu acasatv!
in rest, ma duoare uoasele shi mi-i somn! cre` ca in fuoarte curand ma dau lovit sh-o tai inspre oarejce locuri mai primituoare!
un preventiv guzbai(c.danone) va adresez respectuos!
in rest, ma duoare uoasele shi mi-i somn! cre` ca in fuoarte curand ma dau lovit sh-o tai inspre oarejce locuri mai primituoare!
un preventiv guzbai(c.danone) va adresez respectuos!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
keshule, cauta bre si tu pe gugle pretzu vietzii, sau pe anunturi
uite ce am gasit
http://anunturigratuite.com/anunturi/romania/afaceri/cerere/3/anunturi.aspx
sudygfas: uite si niste telefuane, suna si intreaba acolo si nu ma mai tzine din treaba da?
.C. RECARTOLAST S.R.L. cumpara deseuri de hartie si carton in orice cantitate. Cauta colaboratori sau firme pt a stabili relatii comerciale in domeniul colectarii desurilor. Informatii la tel: 0724-106448
Cumpar deseuri Fier vechi, Plastic(ABS, PS, PAS, PVC, HDPE, PP, LDPE, PC, ETC), Acumulatori auto, Inox , Cositor, Staniu, Rezistente uzate[arse] Aluminiu , Cupru, Nichelina, Zinc Plumb , Hartie, Convertizoare sudura, Bai de sare, Motoare electrice.Asiguram transport plata la receptie.Dezmembrari , dezafectari hale industriale silozuri, centrale termice, agromecuri tel: 0723811188 /www.deseuri.home.ro
uite ce am gasit
http://anunturigratuite.com/anunturi/romania/afaceri/cerere/3/anunturi.aspx
sudygfas: uite si niste telefuane, suna si intreaba acolo si nu ma mai tzine din treaba da?
.C. RECARTOLAST S.R.L. cumpara deseuri de hartie si carton in orice cantitate. Cauta colaboratori sau firme pt a stabili relatii comerciale in domeniul colectarii desurilor. Informatii la tel: 0724-106448
Cumpar deseuri Fier vechi, Plastic(ABS, PS, PAS, PVC, HDPE, PP, LDPE, PC, ETC), Acumulatori auto, Inox , Cositor, Staniu, Rezistente uzate[arse] Aluminiu , Cupru, Nichelina, Zinc Plumb , Hartie, Convertizoare sudura, Bai de sare, Motoare electrice.Asiguram transport plata la receptie.Dezmembrari , dezafectari hale industriale silozuri, centrale termice, agromecuri tel: 0723811188 /www.deseuri.home.ro
- gaga
publica, azi nai programata nicio sedinta de somn?
-

Publius scrie:m-am tuns. ce mai e nou? imi lipseste instabilu.
pai numai tu esti de vina, ca nu e nimic nou ca te-ai tuns repede ca sa nu o lasi pe FAW cu buza unflata la rebusu de azi :j
- gaga
deci vroiam sa pun un mesaj cu nimic in scop ca sa va zic ca nu am nimic sa zic shi murea sa zic asta cyuiva. deci nu ma lasat sa nu zic nimica shi ma pus sa scriu ceva. deci asta ie.
-

13:43 Shaki* Sending Yahoo Message : neatza
iote co noo idila senfiripa
sa fie intrun ceas bun , patek filip
iote co noo idila senfiripa
sa fie intrun ceas bun , patek filip
-

no depe vesnicele taramuri de mai incolo de mioveni unde se face vesnica nuastra dacie va urez si io cu ajutorul lui dialup (asigurat de MUE RDS) ceva ce se ureaza cand numai vezi de mult ceva..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
aiule, deci eo nu vreau pentru ca sa ma bag peste gagicile lu matale. asha ca shez tranchil.
memeteeeeeeeeeeeeeeee
memeteeeeeeeeeeeeeeee
-

anforciunatli lupuanviat numa pentru pana cand oi pleca de la Dacia...la munca tot poola fece.
iete...lume noo pi cemeu. salutare tu.
apai daca vrei si anume casami zici de loganuri cas chemate la servis nu te obosi. stiu. is chiemate penca sa le schimbe cricurie care e stricate ca tija lor e proasta. adica in limbaj normal ie ca cand cricele lor is cam impotente sarmanele
iete...lume noo pi cemeu. salutare tu.
apai daca vrei si anume casami zici de loganuri cas chemate la servis nu te obosi. stiu. is chiemate penca sa le schimbe cricurie care e stricate ca tija lor e proasta. adica in limbaj normal ie ca cand cricele lor is cam impotente sarmanele
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
nu ie bre numa de crice, mai ie shi de nejte alte treburi de injectzie, shi computeru de bord, etc, treburi de care nu pot ca sa zic acuma din cauza ca ma angoaseaza fiinca habar nu prea am rezon.
in fine, concluzia ie: ejt cu capu detz iei dacie?!
in fine, concluzia ie: ejt cu capu detz iei dacie?!
-