C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
raspunsu lantrebarea ta este: bre ios la dacia ca sa repar (cica) neste o suma de 3 computere nu casa achizitionez un mijloc de locomotivotie. pnanami iau io masina loganu o sa fie peste bemve seria -1
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre, fac shi eo ontrebare: aia care atz primit akm az, atz primit shi cu muzichie shi cu invitatziune. corec ? sau ie shi oamini care na primit muzichie ?
-

neatza - Mesaje: 5820
bre, deci am avut mai devreme o shedintza care a izbutit sa ma scoata din infdiferentza shi calmu meu in asha masura incat singuru meu scop pe zioa de az era sa devina impartzirea aleatorie shi nejustificata a catorva mui shi puli.
norocu meu ca, intrand acilea sa zic una alta (adeca nejte prostii) dau peste recomandarile la comentariile despre jurnale. va multzumex care de mult nam mai ras asha. shi pentru ca am promis ca nu ma mai iau de tase, ma rezum doar la a-l cita:
"E ca legea cauzalitatii intr-un fel. Arunci un pietroi intr-o balta si ce se formeaza in jurul locului unde acesta a cazut este reactia. Astfel, piatra si balta intra in rezonanta."
multzumesc inc'odat !
norocu meu ca, intrand acilea sa zic una alta (adeca nejte prostii) dau peste recomandarile la comentariile despre jurnale. va multzumex care de mult nam mai ras asha. shi pentru ca am promis ca nu ma mai iau de tase, ma rezum doar la a-l cita:
"E ca legea cauzalitatii intr-un fel. Arunci un pietroi intr-o balta si ce se formeaza in jurul locului unde acesta a cazut este reactia. Astfel, piatra si balta intra in rezonanta."
multzumesc inc'odat !
-

publica rezonantule, nu ie cam tarziu pentru somnu de dupaamiaza?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ca nu ma pot aptzine:
deci daca ii dai la un om un pumn in oichi, vanataia aia care se formeaza in juru loviturii este reactzia. astfel, pumnul shi oichiul intra in rezonantza.
deci daca ii dai la un om un pumn in oichi, vanataia aia care se formeaza in juru loviturii este reactzia. astfel, pumnul shi oichiul intra in rezonantza.
-

si vanataia cu cine rezonantzeaza?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Bonsuar truditeuri,
Vad ca atzi trecut la discutii elevate despre rezonatza, despre care ieu nu stiu prea multe decat ca rezoneaza, deci ma aptin.
In alta ordine de idei ce mai facetzi dumeavoi?
Io fac bine si mult zgomot, da stiu ca nu va ntereseaza.
Vad ca atzi trecut la discutii elevate despre rezonatza, despre care ieu nu stiu prea multe decat ca rezoneaza, deci ma aptin.
In alta ordine de idei ce mai facetzi dumeavoi?
Io fac bine si mult zgomot, da stiu ca nu va ntereseaza.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
la multzi multzi multzi (...) ani cu sanatate. shi cu beute.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
nu jtu alu cue ziuoa az, da zic si aciulea lamultzean.
basule, da de ce dreac tre sa scri treii posturi intr-un minut?
basule, da de ce dreac tre sa scri treii posturi intr-un minut?

ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

theOffender - Mesaje: 2094
multzani nenumaratzi shi fara limita, danone!(asta ar fi trebuit bolduit shi cu caractere de 7, da` ie complicat!)
itz urez celebrul "tot ceea ce-tz dorejti sa sem-plineasca!", plus "sanatate, ca-i mai buna decat toate!" shi ce-o mai fi trendy de urat!
in rest destractzie faina la shedintza ce se va tzine azi in locu` stabilit!
itz urez celebrul "tot ceea ce-tz dorejti sa sem-plineasca!", plus "sanatate, ca-i mai buna decat toate!" shi ce-o mai fi trendy de urat!
in rest destractzie faina la shedintza ce se va tzine azi in locu` stabilit!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
gabuba* Creating Private Message : nocturna
bah frate, in fiecare zi altu?
nocti, mai ia bre o paosa, mai respira si matale
bah frate, in fiecare zi altu?
nocti, mai ia bre o paosa, mai respira si matale

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre, io cre ca acilea ie o conspiratzie! http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=350806&postcount=16
adeca prea se potrivejte titlu subectului cu postu imbecilului! deci parerea miea ie ca aiu jtiea de la inceput pentru cine o facut sredu shi chear shi ce urma sa posteze respectivu acolo!:)
in ocluzie, cre ca postu rezoneaza perfect cu sredu!
adeca prea se potrivejte titlu subectului cu postu imbecilului! deci parerea miea ie ca aiu jtiea de la inceput pentru cine o facut sredu shi chear shi ce urma sa posteze respectivu acolo!:)
in ocluzie, cre ca postu rezoneaza perfect cu sredu!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740