Plugin-uri Pt Voce

Totul despre tehnologia sunetului

Are Cineva Plugin-ul Cu Efect Cher?

Mesajde *Diddy* » Joi Ian 20, 2005 11:05 am

Care ma ajuta si pe mine cu un compresor si plugin-ul cu efect Cher pt voce?
Schimb cu orice aveti nevoie..... Am urgent nevoie de ele.... [-o
*Diddy*
Junior Member

Mesajde Michele » Vin Ian 21, 2005 2:29 am

*Diddy* scrie:Care ma ajuta si pe mine cu un compresor si plugin-ul cu efect Cher pt voce?
Schimb cu orice aveti nevoie..... Am urgent nevoie de ele.... [-o

Ciao.
La ce te referi cand spui :" Efect Cher"?

Michele
In a-7-a zi a facut Dumnezeu drogurile si de atunci.....nu s-a mai auzit nimic de El.
Michele
Junior Member

Mesajde bibi_jupanu » Vin Ian 21, 2005 11:46 am

Si pe mine m-ar intereseaza asa ceva! Daca stii numele unui plugin d-asta eu pot sa-l caut pe net si ti-l trimit pe mail sau pe dc++ sau vedem noi cum.
Efectul Cher este ala din melodia lui Cher - Belive. Este un efect foarte utilizat acuma, da a fost folosit prima data in piesa aia. Vocea devine cumva metalica... mai bine de-atat nu pot sa-l descriu
bibi_jupanu
Junior Member

Antares Auto-Tune se numeste cea ce vrei !!!

Mesajde catalinuxro » Vin Ian 21, 2005 9:03 pm

Antares Auto-Tune se numeste pluginul ! Cred ca se poate gasi si pe DC++. Daca vrei il trimit mail + un compresor!Tu ce pluginuri ai?
catalinuxro
Junior Member

Mesajde *Diddy* » Mar Ian 25, 2005 12:49 pm

catalinuxro scrie:Antares Auto-Tune se numeste pluginul ! Cred ca se poate gasi si pe DC++. Daca vrei il trimit mail + un compresor!Tu ce pluginuri ai?
Nu mai stiam exact cum se numeste....dar ai dreptate ...asa ii spune... Daca vrei sa faci o fapta buna si sa ajuti un om "necajit" :silly: iti dau mail-ul meu sa mi-l trimiti: uzzi_2002_15@yahoo.com sau lastradadance@yahoo.com. Daca ai si un compresor misto pt voce ar fi super. Ti-as ramane vesnic indatorat.... :ham: Am si eu destule plugin-uri.... Spune-mi ce-ai dori si vedem ce putem face....
Mersi anticipat..... !
*Diddy*
Junior Member

Mesajde *Diddy* » Mar Ian 25, 2005 1:00 pm

Michele scrie:Ciao.
La ce te referi cand spui :" Efect Cher"?

Michele
Buna Michelle ! Daca nu te-au lamurit explicatiile de mai sus, iti spun si eu cate ceva despre acest plugin. Este un efect pe care il foloseste Cher aproape pe toate piesele ei...de aici si numele.... si e super misto... Face vocea sa sune mai "dulce" si mai "plina". O robotizeaza oarecum...dar intr-un mod placut. Suna f bine si la voce de f cat si la voce de b . Se folosea foarte mult la noi acum ceva timp. Daca nu ai Cher iti dau un exemplu mai la indemana unde poti sa asculti ce poate face acest efect. Asculta ~Reflex - O aventura....~ La un moment dat...mai spre sfarsit sunt niste oooooooooooooo-uri in care este folosit acest plugin....
Bye Bye....
*Diddy*
Junior Member

Mesajde *Diddy* » Mie Ian 26, 2005 5:34 pm

catalinuxro scrie:Antares Auto-Tune se numeste pluginul ! Cred ca se poate gasi si pe DC++. Daca vrei il trimit mail + un compresor!Tu ce pluginuri ai?

...please ajuta-ma cu plugin-ul si cu compresorul ala.....odata...ca-mi trebuie... Am mai cautat dar nu l-am gasit...
*Diddy*
Junior Member

Mesajde Michele » Joi Ian 27, 2005 2:18 am

*Diddy* scrie:...please ajuta-ma cu plugin-ul si cu compresorul ala.....odata...ca-mi trebuie... Am mai cautat dar nu l-am gasit...

Ciao.

Eu te sfatuirsc sa intri pe "limewire.com". sa sescarci programul, sa-l instalezi si sa dai cautare pentru "auto-tune" si-l vei gasii cu sigurnta. Eu l-am descarcat insa numai pentru Mac. Am vazut ca exista si pentru PC.
Succes
Michele
In a-7-a zi a facut Dumnezeu drogurile si de atunci.....nu s-a mai auzit nimic de El.
Michele
Junior Member

Mesajde *Diddy* » Sâm Ian 29, 2005 5:13 pm

Michele scrie:Ciao.

Eu te sfatuirsc sa intri pe "limewire.com". sa sescarci programul, sa-l instalezi si sa dai cautare pentru "auto-tune" si-l vei gasii cu sigurnta. Eu l-am descarcat insa numai pentru Mac. Am vazut ca exista si pentru PC.
Succes
Michele

Merci Michelle....
*Diddy*
Junior Member

Înapoi la Home Recording