aici se ureaza la multzi ani pt. sarbatorita zilei de azi
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
aici se ureaza la multzi ani pt. sarbatorita zilei de azi
incer alt0266 nd sa nu comit un antagonism pe ziua de astazi, intr-un mod cat mai rebusistic ahi agramat doresc sa urez un sincer la multzi ani cu cat mai multzi shalai pe masí£ acestei persoane deosebite.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
theOffender scrie:incer alt0266 nd (...) ziua de astazi
de fapt, ast alt0227 zi
lamultzani si de la mine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
lamultzean si de la mine, sanatate , fericire, noroc, berea sa-ti fie bere, matizu matiz si omu om si daca la tuate astea mai dai sho bere macsim doo cu siguranta , atunci cand va sa fie, raiu iti va fi caminu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
cu riscul de a deveni redundant( sau chiar rezonant), ma mai repet(inca o data) adresandu-i sarbatatoritei zilei cele mai sincere (shi mai fierbintz, ca auzii ca ie jer la voi, acolo) urari de bine, veatza lunga, salarii mari, moleculare cu camera shi cu terasa, butoaie de B.R. shi mancaruri pe masura!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
zoso scrie:21, nu?
nocturna scrie:ba pardon, 22.
care abarnavetz niciunu: 19 spre 18 ! shi mai shi va lovitz toracele in mod abuziv shi repetat co acunoashtetz. sa va fie oarece ! halal preteni, bre !
deci multa sanatate shi care este din plin + multzi ionuzzzzi din cei mai grei !
-
neatza - Mesaje: 5820
ba s-avem pardon anu trecut mi-a zis sarbatorita ca nu i s-a facut subect, anu asta au fo mai multz trancanici care cum sa va zic da in curriculum vitae atasat de la incoerentza persoanei care deci da, m-a rugat sa va si anume multzumesc la toti, ingrosat si rosyu.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii