Io m-is mic, nu jtiu nimic, pot sa aberez un pic?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde eyewitness » Vin Ian 21, 2005 12:52 pm

tasica
1/ argumentele pentru tine nu sunt suficiente. atata timp cat tu pui la indoiala esplicatiile din dex afirmand ca aia de l-au intocmit sunt aberanti si abarnisti, primand parerea ta ,facandu-te astfel de cacao fata de tot forumu, imi permit ca cu tine sa port discutii fara argumente, nivelul tau intelectual neputand inca a le ingurgita.

2/ ti-as dori din toata inima sa ajungi macar 5 minute in viata ta sa ai un cranpei din viata mea. problema ta pleaca tomna din complexul de inferioritate de care dai dovada, iar bombardamentele zilnice cu poze expunandu-ti fizicu nu acopera nici pe departe lacunele din conecsiunile neuronale ale subdezvoltatului tau surogat de creier

3/ sistemul tau de valori, daca cumva el exista ceva mai mult decat in stare embrionara, nu are cum sa discearna alte sisteme de valori superioare iar strofocarile tale intelectuale nu pot inca intelege ceva mai mult decat fatada lucrurilor inconjuratoare, dovada cujetarile tale pseusofilosofice in care pe un post format a4 reusesti performanta unica de a spune...nimic
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Tanase » Vin Ian 21, 2005 1:13 pm

1. NU am zis niciodata ca dex-ul sau cei care l-au intocmit ar fi de kkt. IN privinta nivelului intelectual nu cerd ca acesta se poate vedea prin niste posturi mai mult sau mai putin coerente de pe un forum care este conceput pentru distractie si kterinka si nu pentru discutii stiintifice (chiar daca exista topicuri create in acest sens).
2. Nu cred ca-mi doresc foarte mult sa am viata ta. pentru ca o am pe a mea si-mi place foarte mult asa cum e ea in momentul de fata. Daca as fi avut un mare complex de inferioritate nu ash fi fost asa cum zice GAbuba ca a auzit el de mine. Si anume arogant, infumurat si narcisist. poate ca adevarul se afla undeva la mijloc. sau poate ca observatiile sunt facute fara a fi cunoscute unele fapte. Fapte pe care nu le expun aici pentru ca nu imi dorest foarte tare ca viata mea sa fie cunoscuta de forumul fanclub. LA jurnale arat ceea ce vreau eu sa arat si poate am motivele mele sa arat numai acele bucatele din viata mea, cu bune si rele. In privinta pozelor, sunt foarte multi useri acre posteaza enorm de multe poze. Asta ii face frustrati sau cu un complex de inferioritate?
3. NU te-am auzit inca spunand ce este acela un sistem de valori. din punctul TAU de vedere evident. Si daca ai sti exact ce inseamna un sistem de valori nu ai spune ca exista sisteme de valori superioare si inferioare. pentru ca precum se stie sistemul de valori tine nu numai de formarea intelectuala a individului dar este si o chestiune de gust. Si atata timp cat gusturile individului tin de libertatile sale fundamentale, nu cred ca putem spuen ca exista sisteme de valori mai bune sau mai rele decat altele. Vei spune ca exista non intelectuali, muncitori, femei de serviciu. DAr ei nu au sisteme inferioare de valori. Pur si simplu nu le au. Daca vrei sa stii ce inseamna valoarea afla ca exista si o stiinta care se ocupa de asta si se numeste axiologia. Sper ca studiul te va lamuri in privinta valorii si a sistemelor de valori ale oamenilor. care sunt atat de diferite...
In posturile mele nu am pretentia de a face cugetari filosofice. Sunt pur si simplu ganduri. prezentate coerent sua incoerent, asta tine de gradul de oboseala pe care-l am cand scriu. NU am pretentia de a face filosofie. Filosofia stii bine ca e dragostea de cunoastre. iar posturile mele nu au ca scop cunoasterea. Ci exprimarea unor ganduri. mai bune sau mai proaste. Nu conteaza. Sunt ale mele. Si atata timp cate ste vporba de jurnalul meu, acolo imi expun eu particica mea de realitate pe care VREAU sa o arat. Si daca posturile mele din jurnal nu-ti spun nimic, nu le mai citit. Din cate stiu eu nu e nimeni obligat sa citeasca un topic care nu-i place asa cum nimeni nu e obligat sa se uite la niste poze care nu-i plac.
Cam atat am avut de zis. Sper ca vei intelege ca eu nu incerc sa ma cert cu tine ci incerc sa-ti expun si punctul meu de vedere. Asta in aczul in care nu-l pot schimba pe al tau.
Tanase

Mesajde nocturna » Vin Ian 21, 2005 1:21 pm

IN privinta nivelului intelectual nu cerd ca acesta se poate vedea prin niste posturi mai mult sau mai putin coerente de pe un forum

aici ai foarte mare dreptate. domle, acorzi circumstantze atenuante, adica se prea poate ca spatziul virtual sa te inhibe shi deci sa nu-tz potzi manifesta pe deplin intelectul pe care-l posezi. da' nu ie cazu tau. io una te-am vazut shi in interviuri. surprinzator sau nu, dar eshti acelash tanase ca shi aici, posesor al unei intelectualitatzi profunde, debordand de logica, respectiv coerentza, shi modest din cale afar de nu se poate exprima in cuvinte.

aaaa...sau stai, mai ecsista shi posibilitatea ca spatziul icranului sa te inhibe, fie iel peceu sau teveu.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Tanase » Vin Ian 21, 2005 1:24 pm

Nocturna, tu te uiti la mine la televizor? Ce draguuutz.
Tanase

Mesajde nocturna » Vin Ian 21, 2005 1:36 pm

din nefericire, te-au bagat ashtia shi pe cultural, noroc ca la ore tarzii cand aia mici deja is la loc ferit. daca ramanetzi in elitista sfera teve klumea alea, zau ca nu m-ash plange, nu-i bai, fie la iei acolo.

nocturna

Mesajde Tanase » Vin Ian 21, 2005 1:46 pm

Nu conteaza. Important e ca te-ai uitat;;)
Tanase

Mesajde baixinho© » Vin Ian 21, 2005 1:55 pm

sfatu meu ie urmatoru (ca tot a scris Tanase ultimul): aia de tot il pleznesc de cateva zile incoace sa se orienteze si spre altcineva, iar Tanase sa ia aminte la cele scrise pana acum ca sa nu si-o fure si cu alta ocazie. sincer, m-am cam scarbit de tot cacatul asta care dureaza de zile bune si care vad ca tinde sa se prelungeasca. v-am explicat in urma cu oaresce timp ca acest thread este folosit pentru comentarii la Aberatzia zilei nu pentru comentariile comentariilor facute la comentariile la Aberatzia zilei, dar vad ca va cam doare in rect. da, stiu, nu ma obliga nimeni sa intru pe acest thread, dar ma gandesc ca totul are o limita.

va multumesc pentru atentie
baixinho ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nodingat » Sâm Ian 22, 2005 4:10 pm

http://www.fanclub.ro/showthread.php?postid=351016#poststop

d-abia aştept să-l vă pe afex intr-un exerciţiu de cultură şi logică şi intru in fiecare zi pe subiectele de mai sus cu gandu' că s-or incumeta caţiva curajoşi să ridice manuşa.
şi ce văd...

mi-am amintit ce se spunea despre lăcătuş pe vremuri, că nu rata la 11 metri pentru că-l durea-n cur, n-avea emoţii - el nu realiza importanţa momentului.
nodingat

Mesajde Invincible » Mie Ian 26, 2005 2:36 pm

Moto: "Ce face o vaca in plin soare? -Iaurt!"
"Proasta-si schimba look-ul, dar naravul, ba!"

Danone, vad ca ti-ai modernizat fabrica de iaurt! Felicitari! Felicitari si pentru noul produs: Danone Fanclub.
Succes! Spor la treaba!

Fabrica de iaurt a lui Danone:
1.Before
2.After
Invincible

Mesajde eyewitness » Mie Ian 26, 2005 2:40 pm

invincibile, pentru postu de mai sus considera-te intr-o binemeritata vacanta de doo saptamani. ca si altii pe acest forum gen tanase, nanuka voi nu faceti diferenta intre atac la persoana si critica continutului unui post
eyewitness

Mesajde Invincible » Mie Ian 26, 2005 2:41 pm

cum adica atac.. ia uite ce scria la...
Invincible

Mesajde gaga » Mie Ian 26, 2005 2:52 pm

~p i-ai luat maul, adica l-ai dezinvincibilizat? ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nbm » Mie Ian 26, 2005 2:56 pm

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
nbm, Siver_

so, who's striking back? :yD
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde eyewitness » Mie Ian 26, 2005 3:06 pm

sper sa nu indrazneasca sa posteze cu clona siver pentru ca asa cum spune regulamentul banu i se prelungeste cu o saptamana atat pt nick cat si pt clona
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Ian 28, 2005 12:07 pm

sephinoroth sa il pui pe aurolacea pe aberatzia zilei e ca si cum l-ai pune pe entomofilu' sa iubeasca altceva decat doo muste ~p

iaodi: dadui pe linku' ala ca uitasem atunci de el si am gasit o treaba de mare inspiratie artistica :D merci.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Shaki » Sâm Ian 29, 2005 12:54 pm

zoso, zoso... e de aberatzia zilei k te iubeshte fata? insensibilu-le *p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nodingat » Sâm Ian 29, 2005 1:54 pm

dana, nu-l pun pe "de vegehe" că ar fi obositor dar pe aberaţie trebuie pus că se risipesc momente preţioase... şi e păcat!
mai trimit cate un link pe la amicii strofocaţi de munci şi nu-i frumos să-şi piardă oamenii timpu' citind cate genuflexiuni bagă băiatu'.
mai expeditiv - aşa - pe caterinci, doar cireşa de pe tort.

in rest, mulţumesc! aştept o adresă de mail. :D
nodingat

Mesajde nocturna » Mie Feb 02, 2005 12:50 pm

theOffender scrie:Tzapinarii vor relua mega hitul Sunt fericit.

tzin ca sa te contrazic. tzapinarii vor interpreta in deschidere, megahitul femeia ideala, urmat de, la fel de megahitul, esti frumoasa dar ... (te strica fatza) , cu dedicatzie catre perechile lor de ziua lu valentin, consuarte care, evident, vor aplica tehnicile invatzat la cursurile de autoaparare, uzitand shi de objectu contondent de care ziceam c-o sa aive parte la intrarea in club a. nimica nu shtii!

nocturna

Mesajde theOffender » Mie Feb 02, 2005 1:04 pm

ah, uitasem, cateva admiratoare din sala intreaba: cu cat se da biletu coane tasica?

tzin sa te contrazic

daca nu te semnezi: "eu mi-s contra" tot degeaba.

da daca te semnezi, ai grija, ca shi pe reagan lor judecat ashtia. cica o scapat pe motiv de alzeheimer. ;m
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde nocturna » Vin Feb 11, 2005 12:55 pm

ofendiciosule, mneata suferi de boala tribunului schizoid, sindromu vadimescian ushor autist.

nocturna

Mesajde aphextwinz » Vin Feb 11, 2005 1:12 pm

bolofendere, ca Nero a fost sau nu deificat postum, i-ar fi servit unui eventual urmash, nu lui :rolleyes:
sau ai vrut sa te pui singur pe aberatzia zilei shi sa nu mai poluam alte thread-uri ~p
aphextwinz
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Feb 12, 2005 12:11 am

Auzi mai Jasmino, tot declari pe aici ca Titina ti-e indiferenta, da tot o bagi in seama si o porcaiesti pe unde apuci. Care e problema ta, nu te mai baga lumea in seama in ultima vreme?
indescifrabil
cubu

Mesajde Love2Fly » Sâm Feb 12, 2005 12:23 am

E N.F :D
Nu credeam ca o s-o zic vreodata da' Titina are doua clase+ peste Jasmine ~p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Shaki » Dum Feb 13, 2005 7:53 pm

Invincible scrie:Azorele, fain avatar! Vad ca esti pierdut in ganduri. Ce-ar fi sa schimbi un picutz locatzia si sa fii pierdut in pumnii mei. Garantez marirea frecventzei de clipire cu 10x.

ma'ntreb uare chiar nu se puate sa schimbam mai bine putin regulamentu si sa se dea ban permanent pentru prostie indicibila?
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Invincible » Dum Feb 13, 2005 7:55 pm

Razorel o fi clona ei?
Invincible

Mesajde kahlan » Dum Feb 13, 2005 7:56 pm

Te mananca asha de rau spinarea?
kahlan
Junior Member

Mesajde Invincible » Dum Feb 13, 2005 7:58 pm

eu am inceput? hai, lasa, nu te supara.. tot dragutza lui o sa ramai!
Invincible

Mesajde kahlan » Dum Feb 13, 2005 8:02 pm

Nu incerca sa le faci tuturor fatza, nu prinde bine, shi nu ie frumos pe deasupra.
kahlan
Junior Member

Mesajde Razorel » Dum Feb 13, 2005 8:06 pm

Invicibilululululs sau cum te`o chema, ti`ai gasit o fata de 16 ani cu care sa te certi? Crezi ca esti destul de matur pt asta? Ai terminat cu gradinitza deja? Felicitari pt maturitatea de care dai dovada si cuvintele inteligente (inteligibile?) care mi le`ai adresat. Mie nu`mi prea place sa ma cert si oricum nu cred ca am cu cine.....
Nu prea erai bagat in seama in ultimul timp, nu? Felicitari, ai rezolvat asta :D
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

Mesajde Invincible » Dum Feb 13, 2005 8:06 pm

Deci... eu sa stau si astia sa-si bata joc de mine? Nu prea cred...
Atata timp cat eu nu sunt cel care ataca primul, victoria e de partea mea! Vezi semnatura...
Invincible

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma