C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
de mine nu zice nimic aia? io inca vreau sa stiu de ce am loat ban. interesant ie ca am ban cica pe ip, da daca intru cu alt brouser, nu ie nici un bai.
-

weed13 - Mesaje: 1868
uidule, de tine numa de bine.
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=351364&postcount=5
beton faza! afecs esplicitand problema de rezonantza dumnezeiasca catre tanase in termeni ce depashesc cu mult sfera comprehensiva tanasiana. strategia intimidarii. astai deja conspiratzie. o sal conpelcsatzi mai rau decat ie dansu deja conplex.
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=351364&postcount=5
beton faza! afecs esplicitand problema de rezonantza dumnezeiasca catre tanase in termeni ce depashesc cu mult sfera comprehensiva tanasiana. strategia intimidarii. astai deja conspiratzie. o sal conpelcsatzi mai rau decat ie dansu deja conplex.

-

nocturna - Mesaje: 8725
gata, am facut ce era de facut, dial up rulz, sarbatorita se drege co bere si o sa faca un mic nani dupe ce gateaza pestele prajit, salata de vinete si chilli con carne pt party de diseara unde in afara de o carca de invitatz s-a prezentat si o masa de pinpong plus nejte jucatori de brigi dala, asa ca ie bien. neatzule ramane cum am vorbit apropoz de cele de mai sus ca io am taiat-o.
baibai
baibai
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ai cai cam gata shi cu forumeala shi cu muncile pe ziua de az. neam dicstrat shi pe rocafe, mijto baietzii.
carevasazica, io va doresc un intimfestiv (c.n.) aipa shi uichend dintre cele mai alese.
carevasazica, io va doresc un intimfestiv (c.n.) aipa shi uichend dintre cele mai alese.
-

nocturna - Mesaje: 8725
sa fi-ti iubi-ti.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
alalei studentii mei
jijica BAFTA !
sparjei la cornete
jijica BAFTA !
sparjei la cornete
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
zaua buní£!
oceanul e astazi de un albastru verzui.
oceanul e astazi de un albastru verzui.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
cand da spre verzui inseamna ca vine tzunami
ai grija, urcate de pacum intrun cocotier
ai grija, urcate de pacum intrun cocotier

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
saru mana nenea neco
a fost cul de tot la ecsamen. toti ce-i 14-15 studenti s-au asezat in ultimele doo banci, iar profu a stat la catedra si toate cele doo ore a cetit ziare.
a fost cul de tot la ecsamen. toti ce-i 14-15 studenti s-au asezat in ultimele doo banci, iar profu a stat la catedra si toate cele doo ore a cetit ziare.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cand da spre verzui inseamna ca vine tzunami
ah, nu. aveam ochelarii de soare shi n-am remarcat asta decat acum cinci minute. de fapt oceanul e albastru. ca marea.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

serustoc.
daca marea ie de un alb mat, inseamna ca ie tzunami de bebleoteca cu techila ?! ca io un tzunami din ala mias dori.
daca marea ie de un alb mat, inseamna ca ie tzunami de bebleoteca cu techila ?! ca io un tzunami din ala mias dori.

-

cresti mare baics si iar si iar bafta
abarnaveti. tzunami se da la metru si culoarea ien- funtie de riciver: rosu, galben, alb sau negru. unde ati auzit voi de tzunami verde sau albastru?
abarnaveti. tzunami se da la metru si culoarea ien- funtie de riciver: rosu, galben, alb sau negru. unde ati auzit voi de tzunami verde sau albastru?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
Neco, are dreptate astia, am vazut io azi in piata la rusi, s'moara Gilbert. Avea niste tzunami d-alea verde turbat si neste albastru priponit, da nu dadea decat daca luai un kil de kalashnikoave si zece seturi de pusculite cu termoplonjoane incluse, ca zicea ei ca e foarte rare.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
deci exista un schimbu 2 spre 3?
tre sa ma laud ca am internet acasa. trebuie.
tre sa ma laud ca am internet acasa. trebuie.
-

io nu inteleg de unde atata tzunami in lumea asta, si mai ales, intro asa paleta de culori. plm, sper sa nu fie vun sem de sfarsitu lumii.
-

offenderu se lauda ca are internet acasa. daca la iel oceanui- albastru ca marea si nare- tzunami la pujculitza, tot dejaba !
verde turbat si albastru priponit? cum naiba, cubule? inteleg ca ie normal sa se dea calajnicoavele si pujculitele cu termoplonjoane cu tot ca alfel cum poti sa fierbi tzunami casa faci cafea sau ceai? doar daca faci tzunami instant. asta doar lu aiu poa sai- placa. da tzunami verde si albastru ?! asta numa la rusi potzi sa vezi. ca sa se dea ieuropeni, ie in stare ajtia sa renunte si la rosu.
uidule, stai linijtit. tzunami loveste intii pe roccafe.
verde turbat si albastru priponit? cum naiba, cubule? inteleg ca ie normal sa se dea calajnicoavele si pujculitele cu termoplonjoane cu tot ca alfel cum poti sa fierbi tzunami casa faci cafea sau ceai? doar daca faci tzunami instant. asta doar lu aiu poa sai- placa. da tzunami verde si albastru ?! asta numa la rusi potzi sa vezi. ca sa se dea ieuropeni, ie in stare ajtia sa renunte si la rosu.
uidule, stai linijtit. tzunami loveste intii pe roccafe.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
serustoc iar.
vreau sa profit de ocazie si sai uresc lu uzeru cu acelsh aidi precum cubu un la multz ani plin de inpliniri, sanatate si minte.
vreau sa profit de ocazie si sai uresc lu uzeru cu acelsh aidi precum cubu un la multz ani plin de inpliniri, sanatate si minte.
-

la multzi ani cubule. itzi doresc tot ceea ce-mi doresc shi mie, inclusiv o tastatura noua.
-