"Biliard 2005"-Turneul de la Bugatti
Clasamaentul 1...
Dupa cateva meciuri.
- Fişiere ataşate
-
- Turneul de la Bugatti - Grupa A clas. 2.JPG (137.72 KiB) Vizualizat de 5796 ori
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
grupa b
catharsis - jaja beens 3-2
o victorie muncita care a mai compesat ghinionul si lipsa de inspiratie din primul meci.
catharsis - jaja beens 3-2
o victorie muncita care a mai compesat ghinionul si lipsa de inspiratie din primul meci.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
GRUPA C
baixinho © - acsinte 2-3 (bravo, felicitari, tine-o tot asa si de acum inainte)
baixinho © - _Razorel_ 3-1
baixinho © - acsinte 2-3 (bravo, felicitari, tine-o tot asa si de acum inainte)
baixinho © - _Razorel_ 3-1
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
In urma incercarilor de furare a meciurilor de catre mylord...CDO a decis ca jucatorul mylord sa piarda cu 0-3 cele doua meciuri la care s-au descoperit nereguli.
Asadar : v1n3ri - mylord 3-0 , Catalanul - mylord 3-0
Iata clasamentul grupei D, dupa prima zi de concurs.
Asadar : v1n3ri - mylord 3-0 , Catalanul - mylord 3-0
Iata clasamentul grupei D, dupa prima zi de concurs.
- Fişiere ataşate
-
- after day 1.jpg (74.88 KiB) Vizualizat de 5766 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
mai orible nu in meciul cu catalanu au fost neintelegeri ci in cel cu cr3tz ,chiar el recunoaste
in meciul cu catalanu a fost o defectiun
in meciul cu vineri io am recunoscut totul
in meciul cu catalanu a fost o defectiun
in meciul cu vineri io am recunoscut totul
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Rezultatele si clasamentul Grupei D, dupa prima zi de concurs si dupa ce CDO a anulat 3 meciuri din motive de blat.
- Fişiere ataşate
-
- after day 1.jpg (74.91 KiB) Vizualizat de 5804 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
theoffender 2 : jaja beans 3
nu shtiu ce grupa
stie baixinho ©: GRUPA B.
nu shtiu ce grupa
stie baixinho ©: GRUPA B.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Clasament intermediar in GRUPA C
1. cristy 31 11-6 7p
2. acsinte 31 10-7 7p
3. baixinho © 22 9-8 6p
4. _Razorel_ 14 6-12 6p
5. y0ung_hova 21 8-5 5p
6. FAW 13 5-11 5p
Raspopitu nu a jucat nici un meci.
1. cristy 31 11-6 7p
2. acsinte 31 10-7 7p
3. baixinho © 22 9-8 6p
4. _Razorel_ 14 6-12 6p
5. y0ung_hova 21 8-5 5p
6. FAW 13 5-11 5p
Raspopitu nu a jucat nici un meci.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Clasamentul...
De pana acuma
- Fişiere ataşate
-
- Turneul de la Bugatti - Grupa A clas. 3.JPG (140.07 KiB) Vizualizat de 5812 ori
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Grupa C
datorita unor pb de natura tehnica, delegatul grupei pe langa comitetul de organizare (COD) nu a reushit sa definitiveze clasamentul grupei la zi, din acest motiv m'a desemnat pe mine sa'l inlocuiesc pana cand va putea sa'shi reia activitatea..(un calduros: somn ushor, nene baixule!
)
am atashat clasamentul.
datorita unor pb de natura tehnica, delegatul grupei pe langa comitetul de organizare (COD) nu a reushit sa definitiveze clasamentul grupei la zi, din acest motiv m'a desemnat pe mine sa'l inlocuiesc pana cand va putea sa'shi reia activitatea..(un calduros: somn ushor, nene baixule!

am atashat clasamentul.
- Fişiere ataşate
-
- clasament.jpg (89.74 KiB) Vizualizat de 5780 ori
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard