Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Samy scrie:Uite ca eu zic: Neatza [email="k@tzy"]k@tzy[/email], Oribilul Mosh, Shaki, dark soul, forum....
what the fuck ? ce cauta k@tzy inaintea mea ? in halu asta am ajuns ? deci..ori sunt primul..ori nu-mi mai urezi nimic

Buna dimineatza si tzie ....buna dimineatza tuturor !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Neata copii ai forumului? V-ati trezit? Cum ati dormit? Azi mi-am luat concediu, daca se intreaba cineva cum de bantui pe aici la ora asta?
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Bon dimine, oameni buni....si rai (daca sunteti - asta asa, ca sa nu va simtiti nebagati in seama), sa aveti un mijloc de saptamana veritabil, si fiti cuminti, dar sa nu care cumva sa exagerati!
PS: Aveti grija ce faceti, cat sunt eu la servici!
PS: Aveti grija ce faceti, cat sunt eu la servici!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Buna dimineatza ! Toate locomotivele dorm ca niste pishate la ora asta. N-am cu cine vorbi. Mai vorbesc pe YM cu Shaki despre psihanaliza si despre sex :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Buna dimineatza. Adevaratele locomotive nu dorm niciodata. :p
-
miraculosu scrie:Mai vorbesc pe YM cu Shaki despre psihanaliza si despre sex
hai sa nu ne supraestimam
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Hai sa va zic 'neatza, ca ui ce soare fain e afara. Daca vreti sa-l vedeti, veniti in TM
. S'aveti o zi cat se poate de buna, ca sesiunea se apropie .

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
Neatza Ba! ca nu v-am mai spus demult *p
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Neatza Moshule, neatza [email="k@tzy"]k@tzy[/email], neatza Razorel, neatza forum...
Razorel, la mine ninge, nu e nici un pic de soare shi nici o pasare care sa cante, in schimb ma enerveaza ca e prea multa linishte...
Razorel, la mine ninge, nu e nici un pic de soare shi nici o pasare care sa cante, in schimb ma enerveaza ca e prea multa linishte...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Buna dimineata, copii !
deci e vorba despre starea vremii. la severin e soare si vint puternic, nema zapada, da' cafeaua e la fel de buna
mneatza bebe !
deci e vorba despre starea vremii. la severin e soare si vint puternic, nema zapada, da' cafeaua e la fel de buna

mneatza bebe !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
io am avut o dimineata groaznica
voua va o doresc buna , la toata lumea
voua va o doresc buna , la toata lumea
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Buna dimineatza, 7vies ! Ce faci ? Te-ai uitat si tu la meci in NBA ?
Mie imi pare rau ca au pierdut Utah :cry:
Mie imi pare rau ca au pierdut Utah :cry:
-
buna dimineata
ma doare capu ,aseara m-am imbatat cu vodka si mi-e rau
la dracu
buna sa fie
dimineata
ma doare capu ,aseara m-am imbatat cu vodka si mi-e rau
la dracu
buna sa fie
dimineata
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
buna dimine forumishti... me happy extrem, tocma a picat messengeru (pt aia cu care vorbeam, revin imediat ce se repara rabla ruginita
)
in rest verrrrrrrry happppppppy
D:D

in rest verrrrrrrry happppppppy

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Neatza all. Chiar cand credeam ca ai terminat cu problemele astea minore.....adica iemeu ala tembel al tau. M`am trezit la 7
si maine ma trezesc la 5...... e duminica 

...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma