Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Monsters INC. » Mar Ian 18, 2005 3:02 pm

Baix, n-am vazut in ziarul vostru articol despre meci. N-ai vrut sa scrii sau nu te au lasat??

In legatura cu Hall of Fame, cred ca vorbiti de doua chestii diferite. Intr-adevar Pana este in IIHF Hall of Fame.
http://www.azhockey.com/halls/iihf.html

Despre ce a vorbit secuiul, Hockey Hall of Fame, este un muzeu in Toronto.
"Toronto, Ontario, Canada. The Hockey Hall of Fame was founded in September 1943. The original Hockey Hall of Fame building in Toronto's Exhibition Park was opened in 1961. In 1993, the Hockey Hall of Fame address changed to BCE Place, Toronto, 30 Younge Street, Toronto, Canada. The Exhition Centre was rebuilt and enlarged with a new international zone called the Royal Canadian Mint World of Hockey which opened on Monday, 29th June 1998. The IIHF Hall of Fame Roll of Honour was placed in this exhibition."

"The IIHF created a Hall of Fame in Zurich, Switzerland in 1997 to honour players, officials and builders who have made valuable contributions to the game internationally. The IIHF and the Hockey Hall of Fame in Toronto signed a long term contract for the Hockey Hall of Fame to store and exhibit the origins of the game and artefacts from international ice hockey. "
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Mar Ian 18, 2005 9:06 pm

Ce faci Codo
Ceva nou??
mai vrei sa vedem reluarire?am si din alt unghi!!pot sa fac rost si de regulament!!am mai vorbit si cu niste jucatori de la Steaua!!
zsolt77
Junior Member

Mesajde andlaca » Mar Ian 18, 2005 9:10 pm

Iata o idee buna de la Codo!
Chiar mai buna decat liga lui Negoita.As adauga totusi, ca in locul echipamentelor cumparate aiurea sa fie adusi antrenori straini bine pregatiti pentru loturile de tineret si juniori.Echipa de seniori deja e pe cale sa imbatraneasca, dar tinerii mai au sanse de a arata ceva, numai sa fie cineva langa ei de la care sa invete.
Apropo de echipamente:p'aici pe la Ciuc mai toata lumea stie, ca poti cumpara echipament bun si ieftin de la jucatorii Sportului Studentesc.Ar fi interesant sa se afle de unde au ei atat echipament de vanzare mai tot timpul...
In seara asta derbyul campionatului de amatori din Harghita:Fortunato M-Ciuc contra Pinguinilor din Gheorgheni, locul 1 si 2. :rulz:
andlaca
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Mar Ian 18, 2005 9:23 pm

am cumpaat si eu din echipamentele alea!!!! :ham:
zsolt77
Junior Member

Mesajde codo » Mar Ian 18, 2005 10:20 pm

zsolt77 scrie:Ce faci Codo
Ceva nou??
mai vrei sa vedem reluarire?am si din alt unghi!!pot sa fac rost si de regulament!!am mai vorbit si cu niste jucatori de la Steaua!!

Sigur ca vreau. Regulament am si eu (si este disponibil si pe http://www.iihf.com). Dar, pina cind ajungem sa le vedem impreuna, chiar sint curios sa-mi spui care dintre pedepsele dictate ti s-au parut aberatii...Incearca insa sa le privesti cu obiectivitate.
Altfel, eu chiar nu inteleg vehementa cu care mi te adresezi...Eu nu sint nici avocatul lui Molnar, nici al FRHG...Pur si simplu cred ca nu este normal sa ducem lucrurile la extrem...Trebuie sa sesizam erorile si chestiunile care nu sint in regula, dar sa ne pastram obiectivitatea si echilibrul...Altfel riscam ca si punctul nostru de vedere sa devina desuet si, implicit, chiar daca am avea dreptate, cei din jur sa-si puna semne de intrebare cu privire la demersul nostru...Cam ca in povestea aia cu lupul si stina...
codo
Junior Member

Mesajde (se)cuiul » Mie Ian 19, 2005 8:43 am

Monsters INC. scrie:Intr-adevar Pana este in IIHF Hall of Fame.
http://www.azhockey.com/halls/iihf.html

Imi place :lol: La A to Z Encyclopaedio ao Ice Hockey am fost colaborator ani de zile, si l-am bagat, spre exemplu si pe Elekes :B .
Site-ul este creat din contributia voluntarilor. Poate ca Pana este in lista - de altfel o lista cu nume impresionante, numai din zona lui sa-l amintesc pe Postpisil, sau pe Pasztor (sa fie si jucator, si oficial) - poate, ca este intr-adevar pe lista oficiala, dar pun pariu, ca a ajuns acolo fiind leaderul de moment al FRHG, nu ca l-a tinut minte cineva cum jucase cu 30 de ani in urma ~p .
Sa fie sanatos. Daca da cineva o bere, il bag si pe Molnar ca cel mai bun arbitru roman in ultimele 2 decenii :kiss: :kiss: :kiss: .
OK, sa trecem peste asta. IIHF Hall of fame este o lista creata pe "criterii politice". Sa revenim numai la Pasztor. Il cunosc personal si il respect, a fost un jucator bunicel, dar nu de aia a ajuns acolo, ci pentru ca de ani de zile el este de fapt reprezentantul cel mai de marca al hocheiului ungar in forurile oficiale, un adevarat diplomat al hocheiului. In decursul ultimelor 4 decenii a detinut mai toate functiile imaginabile in ierarhiile hocheistice din Ungaria, Europa si forurile mondiale, ajungand mul mai sus de ex. in ierarhia IIHF decat in mod normal ii permitea "sprijinul de acasa", nivelul si prestigiul hocheiului ungar. Cazul lui spune multe. E nevoie si de astfel de liste, dar sa nu amestecam lucrurile. As vrea sa-l vad pe d-nul Pana intr-un Hall of Fame pe baza prestatiei pe gheata patinoarului, nu pe baza celei de pe gheata din paharul de whiskey. Nu c-ar fi fost chiar asa de slabut ca jucator, dar nici chiar asa... Numai din generatia sa am avut cativa mult mai buni ca el, cu rezultate mai numeroase si cariera mai prolifica.

Si in fine, chestia cu "prea multi jucatori pe gheata". Da este de rasul lumii. Dar de vina nu sunt numai antrenorii si jucatorii, ci si arbitrii. Numai in finala Cupei a fos cel putin un caz, in care au fost eliminati cate un jucator de la ambele echipe, dupa care ne-am trezit cu "infractiunea" de mai sus. Cauza a fost cat se poate de simpla: semnalizarea inconsistenta, neclara din partea arbitrilor. Daca era acordata pedeapsa concordanta, era o chestie. Daca arbitrii considerau, ca este numai pedeapsa acordata simultan, o alta mancare de peste. Si daca mai pui deasupra si faptul, ca echipele in momentul acordarii pedepsei erau deja 4 contra 3 pe gheata... Cineva trebuia sa faca ordine, sa clarifice din start ce se intampla. Si dupa cum stiu, arbitrii tocmai de aia sun pe acolo. Nu numai sa decida, care din echipe ar trebui sa castige, dupa parerea lor, ci sa impuna regulamentul ala stufos, fara echivoc, fara partinire, fara decizii confuze, fara semnalizari pe care cateodata nici colegii de pe banca oficiala nu pot sa le interpreteze corect. Pataniile echipelor noastre pe arena internatinala au la origine aceasta practica de arbitraj incetatenita la noi. Crezi, ca Kati (Nickul lui Catrinoi, daca nu ma insel) ar urma exemplul lui Radu Viorel (Sau a lui Halauca, daca vrem sa mergem mai mult inapoi in timp) de a-si folosi crosa pe post de crosa de golf daca ar fi sanctionat in mod regulat? Crezi, ca Timaru ar muri si ar invia chiar asa de des, daca ar fi trimis in mod regulat pe banca, sa se odihneasca? Si-ar permite Corduban lovitua intentionata in plina figura aplicata liu Buda in minutul 29 (s-a vazut clar, chiar s-a dat si in reluare). Si-ar permite sa se scuipe reciproc in fata de ar primi pedeapsa meritata de fiecare data? Si-ar permite unii jucatori (Timaru crad ca e recorder in materie) sa miste poarta sa-si scape echipa dintr-o situatie grea? Si-ar permite orice jucator sa injure arbitrii si sa le spuna, ce-i de facut de ar fi pusi la punct? Si astea sunt practici cotidiene. O lovitura in plina figura sau din spate pe casca, un cot in obraz, un capat de crosa in stomac sau intre coaste nici nu merita amintite. Si asa cresc hocheistii nostrii, generatie dupa generatie. Imi aduc aminte si acuma cu infrigurare primul meci al HC Csikszereda in competitia de seniori jucata acasa, impotriva Sportului Studentesc. Copii au fost atentionati, sa evite contactul fizic si sa ajunga intre mantinela si vre-un jucator al Sportului. Nu degeaba, au fost vanati literalmente de carte "studentime", a fost jalnic. Si arbitrii n-au reusit sa faca mare lucru, cu toate, ca si-au dat silinta. In timp ce HC-ul incerca sa joace hochei, cealalalta echipa parca era la vanatoare de scalpuri. Parca ar fi fost o dovada de barbatie, cum poti sa strivesti un adolescent de 15 ani.
Nu poti sa schimb regulile pentru un singur meci. Nu poti sa cresti jucatori cu o conduita si o morala dubla: una pentru campionat si alta pentru meciurile internationale.
De asta avem noi nevoie de schimbari radicale. Cel putin generatiile care vin ar trebui sa invete sa joace in adevaratul spirit al hocheiului (si al regulamentului). Faptul, ca este un sport rapid, barbatesc, dur nu inseamna, ca trebuie sa rezulte in dinti sparti, umeri dislocati, nas taiat cu patina, coaste sparte, incheieturi distruse. Uneori im pun intrebarea, cum dracu a putut Sprencz Pal (seniorul) sa stea in poarta diferitor echipe, inclusiv a nationalei timp de 34 de ani, fara casca si masca? Nu e singurul.
Sunt accidentari inevitabile, de la un puc ricosat aiurea sau o crosa ajunsa din intamplare, din dinamica actiunii undeva unde produce injurii. Dar asta ar trebui sa fie exceptia, nu regula.

Chestia cu liga profesionista: ideea e buna. Sa vedem, daca iasa ceva. Dar am o propunere de pariu: daca cuplul Pana/Negoita nu vor mai tine punga, cum o fac acuma, praful se alege de idee. Si asta este una din probleme: avem o mica organizatie stil mafiot (inclusiv hit-man, daca-i nevoie) de oficiali care vad hocheiul romanesc ca o sursa de venit, ca un mod de viata. Astia si-au creat un status quo pe care-l apara cu orice mijloace, de la perdele de fum (cum este si acest "balon meteorologic" cu liga) pana la mita, santaj, si - daca e nevoie - chiar si agresiune verbala si fizica. (Paranteza: chestia cu Hall of Fame tocmai de asta ma deranjeaza, este folosit in scopul de a arata, cat de indispensabil este domnul cu pricina. Doar no sa-l "tratam" cu suturi in fund pe singurul hocheist roman din HoF). Si aici sunt oameni de toate felurile, de la unii arbitrii de hochei, prin presedinti de cluburi inexistente terminandu-se cu masori si fosti magazioneri de la Steaua.

Apropo, stie cineva componenta exacta, cu nume a FRHG?
Iata ce stiu eu acuma, sa completam lista impreuna, sa stim, cu cine avem de a face:
Presedinte: Marian Negoita
Vicepresedinte: Kurko Janos Gyorgy
Secretar General: Eduard Pana
Membrii biroului federal:
Janovits Endre, directorul CSS Miercurea-Ciuc
Lazar Erno, Progym Gheorgheni (presedintele clubului?)
1 persoana din Brasov,
1 persoana din Covasna
1 persoana din Galati
3 din Bucuresti (presupun, ca reprezentantii Steaua, Dinamo si Sportul ??)
Membrii adunarii generale:?
(Se)cuiul din talpă. The personal touch ;).
(se)cuiul
Junior Member

Mesajde tnt » Mie Ian 19, 2005 9:32 am

Baieti bomba zilei
Echipa ungara de hochei i-a legitimat pe Rob Niedermayer si Jason Strudwick!!!!!!!Conform cotidianului ungar Nemzeti Sport cei doi primesc de la liga hocheistilor profesionisti 2,1 respectiv 0,65 milioane dolari chiar daca nu joaca si clubul ungar trebuie sa plateasca doar cheltuielile cu cazarea si masa pe timpul sederii lor in Ungaria.
Cei doi au vrut sa vina la Fradi probabil din curiozitate echipa fiind pe locul 3 in campionat si neavind patinoar artificial acoperit.
Intrebare Daca e vorba de curiozitate la noi pot gasi cu lopata.De ce nu ajungem si noi la aceste informatii ca aceste nume ar putea mediatiza si la noi extrem de mult hocheiul?
Sper ca Fradi va veni si anul acesta sa joace cu Sport Club si vom vedea la Ciuc legende ale hocheiului.
tnt
Junior Member

Mesajde aimbo » Mie Ian 19, 2005 9:36 am

In sfarsit cineva care vede cat de urata si de prosteasca este penalitatea de "prea multi oameni pe gheata", una care dupa cunostinte de cauza(destul de mici fata de cine mai posteaza aici) nu se acorda simultan, si nu e greu de acordat.

Despre oficiali si cine mai e acolo. Am mai zis ca sunt idei bune dar cine le asculta ? Alti fani decat ? Daca tot le facem hai sa le si inaintam un memoriu "scris" ca si asa domnul Pana zicea ca SC nu a trimis nici o hartie la federatie.
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Ian 19, 2005 10:02 am

Presedintele FRHG, Marian Negoita, a declarat ca arbitrul Alexandru Molnar a anulat corect cele doua goluri marcate de echipa HC Miercurea Ciuc in finala Cupei Romaniei. "Membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor au analizat marti seara caseta cu meciul Steaua - HC Miercurea Ciuc si au constatat ca ambele goluri au fost anulate in conditii regulamentare", a spus Negoita, adaugind ca la sedinta Comisiei Centrale a Arbitrilor a participat si secretarul general al FRHG, Eduard Pana. Negoita a afirmat ca arbitrul Alexandru Molnar a gresit la faza golului doi, cind nu l-a eliminat pe capitanul formatiei Steaua, Ion Timaru. "Golul doi a fost anulat corect, intrucit Levente Elekes se afla in suprafata de protectie a portarului, lucru observat si la reluare. Molnar trebuia sa-l elimine pe Timaru pentru barare cu crosa. Este singura greseala comisa de arbitru", a mentionat Negoita. Presedintele FRHG a spus ca in sedinta biroului federal vor fi analizate declaratiile vicepresedintelui FRHG, Janos Kurko. "Comisia de disciplina si cea de compettii vor analiza si ele caseta, iar in biroul federal vom analiza afirmatiile domnului Kurko. Fiecare trebuie sa plateasca pentru greselile pe care le face", a mai spus Negoita.

nici nu ma mir.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde aimbo » Mie Ian 19, 2005 12:21 pm

De anulat nu se punea problema, NHL nu anuleaza ce zic de ai nostri,, scorul cu care se termina un meci nu se prea schimba in birouri federale.
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde Tsoma » Mie Ian 19, 2005 1:13 pm

aimbo scrie:... hai sa le si inaintam un memoriu "scris" ca si asa domnul Pana zicea ca SC nu a trimis nici o hartie la federatie.

....ar fi o solutie ;S
Dar personal ma intereseaza "viitorul" ;s Cineva mai inainte vorbea de marketing, de Kotler... Cu fiecare minut nationala U18 este mai aproape de inceperea campionatului mondial din martie.
Intrebari:
1. FRHG este interesat de participarea selectionatei??? ( pana azi nu stie in massmedia-sau de nimeni?- componenta largita; nu exista program de pregatire; nu sunt demersuri pentru acoperirea cheltuielilor prin sponzori etc. ...)
2. Ma intereseza reactia "membrilor" la FRHG privind selectionata U18!
3. Exista proiecte pentru sprijinirea hocheiului juvenil/de copii??? Cine sunt responsabil pt. acest proiect??? ;p

Dragi colegi din mass media, ma puteti ajuta privind raspunsurile la aceste naive, si simple intrebari? Multam si la anul sa exportam jucatori in Ucraiana/Slovacia si de ce nu in NHL.... Spor la treaba! :hi:
Tsoma
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Mie Ian 19, 2005 1:51 pm

Cred ca la FRHG (actual) nu se cunoaste regulamentul. Punctul 470 din regulamentul IIHF spune clar ce este gol:
"470 - DEFINITION OF A GOAL
A goal shall be scored:
1- when the puck has been put between the goal posts below the crossbar and
entirely across the goal line by the stick of a player of the attacking team,
2- if the puck has been put into the goal in any way by a player of the defending
team,
3- if the puck has been deflected into the goal from the shot of an attacking player
by striking any part of a team mate,
4- if a player of the attacking team has been physically interfered by the action of
any defending player so as to cause him to be in the goal crease when the puck
enters the goal, unless if in the opinion of the Referee, he had sufficient time to get
out of the crease,
5- if the puck should become loose in the goal crease and then put into in the goal
by the stick of the attacking player,
6- when the puck deflects directly off the skate of an attacking or defending player."

In cazul nostru punctul 4(au spus ca a fost o barare) si 6 este valabil dupa parerea mea. Spuneti daca nu-i asa.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Ian 19, 2005 3:48 pm

Monsters INC. scrie:N-ai vrut sa scrii sau nu te au lasat??

cate putin din amandoua: au fost oprinii diferite fata de ce s-a intamplat pe patinoar. din punctul meu de vedere stirea a fost aceea ca jucatorii din Miercurea Ciuc au predat cupa echipei clasata pe locul doi. sefii au considerat ca stirea este faptul ca trofeul a fost castigat (?) de echipa care anul trecut a ramas cu buza umflata. am ajuns pentru 10 secunde la un consens (sa scriu despre ambele lucruri, chestie pe care oricum o faceam), dar cand le-am spus ca o sa dau mai mult despre incidentele de la final si cauza lor au venit cu intrebarea: "Dar despre Dunca nu dati nimic?". Dunca este romanul care a participat la Raliul Dakar.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde zsolt77 » Mie Ian 19, 2005 9:19 pm

codo scrie:Sigur ca vreau. Regulament am si eu (si este disponibil si pe http://www.iihf.com). Dar, pina cind ajungem sa le vedem impreuna, chiar sint curios sa-mi spui care dintre pedepsele dictate ti s-au parut aberatii...Incearca insa sa le privesti cu obiectivitate.
Altfel, eu chiar nu inteleg vehementa cu care mi te adresezi...Eu nu sint nici avocatul lui Molnar, nici al FRHG...Pur si simplu cred ca nu este normal sa ducem lucrurile la extrem......

Salut Codo .O sa incerc sa vorbesc cu tine ca un suporter in general al sportului .Am primit de la cineva un mesaj sa fiu atent cum vorbesc cu si despre tine findca ai vazut multe meciuri frumoase la Moscova si te pricepi la hochei.Imi pare bine ca ai vazut aceste meciuri dar banuiesc ca ai vazut si organizari,si patinoare,frumoase ,oameni civilizati =D (chiar in est).Dar tot banuesc ca ai vazut si ARBITRAJE corecte ~a care au facut pe acesti oameni civilizati sa comporte civilizat.Incerc in continuare sa pivesc lucrurile obiectiv :a
dar pina acum nu am reusit(poate dupa finala campionatolui)
In final vreau sa-ti atrag atentia ca nu eu am dus lucrulire la extrem si vreau sa cred ca tu sti asta!!!!
bafta in continuare!!!!!!!!si mult hochei frumos :hi: :hi:

Discutie Incendiara la OTV Kurko vs Pana
zsolt77
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Joi Ian 20, 2005 8:57 am

Codo, tot respectul pentru priceperea ta la hochei. Ar fi bine ca oameni ca tine sa comenteze meciurile si sa scrie in ziare. Dar am o mica nelamurire.
Au trecut 5 zile de la meci si nu apare nimic pe site-ul www.hochei.ro! N-ai nici o scuza pentru ca tu n-ai redactor-sef cum are Baix. Pe el am inteles. Pe forumul hochei.ro au aparut oameni care sunt interesati de acest sport, ceea ce este foarte bine, dar ei vad lucrurile intr-o ceata rosu-albastru. Nu te supara ca le-am dirijat pe acest forum. Daca ai avea curajul sa scrii tot ceea ce ai scris aici in aceste zile, mi-as da jos palaria in fata ta. Dar stiu ca nu se va intampla asta. Degeaba spui tu ca nu esti purtatorul de cuvant nici al FRHG si nici al Stelei, dar tacerea este mai mare minciuna decat un neadevar.
PENTRU GLORIA HOCHEIULUI ROMANESC!
HAJRA SPORTKLUB!

PS. cine a vazut discutia pe OTV sa posteze ce s-a discutat. Mersi.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde tnt » Joi Ian 20, 2005 12:11 pm

Salutare
Cine a avut insomnie si s-a uitat la OTV in aceasta noapte pina la 1,30 a vazut si auzit ca sintem singuri impotriva tutulor (vorba lui ceausescu).Cred ca dupa aceasta discutie e clar pentru toata lumea NU va fi pace pina cind Pana si Negoita vor conduce hocheiul.
Daca in comentarul TV Sport s-a auzit numai cuvintul razboi in loc de partida si Pana refuza sa trimita caseta la expertiza atunci cred ca un singur lucru e important NIMENI NU CONTEAZA IN AFARA DE MILITARI.
Mi-au placut foarte mult mesajele de sustinere din Craiova.
Totusi boala numita hochei ma va aduce la Bucuresti daca se vor desfasura finalele campionatul national
tnt
Junior Member

Mesajde codo » Joi Ian 20, 2005 12:48 pm

Monsters INC. scrie:Codo, tot respectul pentru priceperea ta la hochei. Ar fi bine ca oameni ca tine sa comenteze meciurile si sa scrie in ziare. Dar am o mica nelamurire.
Au trecut 5 zile de la meci si nu apare nimic pe site-ul www.hochei.ro! N-ai nici o scuza pentru ca tu n-ai redactor-sef cum are Baix. Pe el am inteles. Pe forumul hochei.ro au aparut oameni care sunt interesati de acest sport, ceea ce este foarte bine, dar ei vad lucrurile intr-o ceata rosu-albastru. Nu te supara ca le-am dirijat pe acest forum. Daca ai avea curajul sa scrii tot ceea ce ai scris aici in aceste zile, mi-as da jos palaria in fata ta. Dar stiu ca nu se va intampla asta. Degeaba spui tu ca nu esti purtatorul de cuvant nici al FRHG si nici al Stelei, dar tacerea este mai mare minciuna decat un neadevar.
PENTRU GLORIA HOCHEIULUI ROMANESC!
HAJRA SPORTKLUB!

PS. cine a vazut discutia pe OTV sa posteze ce s-a discutat. Mersi.

O singura precizare. In ultimele 72 de ore am dormit doar 3 din pricina unei masele pacatoase. In plus, sint in deadline cu revista la care sint redactor sef (Supercar) si, atunci cind m-am putut tiri, a trebuit sa fac acest lucru.
Cit priveste finala, mi-am propus sa fac o editie speciala dedicata Cupei, astfel incit intreaga competitie sa ramina in arhiva. Cind o sa o pun online, o sa ne lamurim daca una zic si alta fumez sau sint acuzat pe nedrept.
Respect.
codo
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Joi Ian 20, 2005 5:19 pm

codo scrie:...

Din nefericire, da. Exista insa multi jucatori care meritau aceasta onoare, iar acestia sint intr-adevar din Miercurea Ciuc.
Si, pentru a nu mai pierde vremea cu acest subiect, Pana este in IIHF Hall of Fame (inclus in 1998 la sectiunea jucatori)

rasul lumii Pana in IIHF hall of fame

de ce nu-si autoropune pentru presidentia tarii???? ~p ~p ~p
PANA :moon: :moon: :moon: :moon: :moon: :moon: PANA
zsolt77
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Vin Ian 21, 2005 9:52 am

Azi incepe play off-ul mic.
Azi:
17.30: Sportklub - Progym (Miercurea-Ciuc)
17.30: steaua - Dinamo-Dunarea (Bucuresti)
Duminica:
17.30: HC Csikszereda - Sportul Studentesc (Miercurea-Ciuc)
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
A Viszkis
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Sâm Ian 22, 2005 9:25 pm

Stie cineva rezultatul de la meciul Steaua - Dinamo/Dunarea?
Multumesc!

Am gasit 17-3!
A fost cineva la meciul asta?
Sorin.S
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Dum Ian 23, 2005 4:20 pm

Sportklub - Progym 3 - 1 (0-1; 1-0; 2-0)
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
A Viszkis
Junior Member

Mesajde macko62 » Lun Ian 24, 2005 4:37 pm

Ier in M-Ciuc:

HC Csikszereda-Sportul Studentesc 6-3 (1-1, 1-1, 4-1)
Marcatori:Peter 3, Solti, Szabo si Virag respectiv Caval, Mohorea si Gheorghe.
macko62
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Lun Ian 24, 2005 10:58 pm

Ce mai rezultat !!!
H.C. trebuia sa fie in locul lui Dinamo in primele patru!!!!
zsolt77
Junior Member

Mesajde macko62 » Mie Ian 26, 2005 7:42 pm

Sambata de la ora 18, iar duminica de la ora 11 meciuri de campionat feminin la M-Ciuc.
macko62
Junior Member

Mesajde macko62 » Mie Ian 26, 2005 7:43 pm

Pardon sambata si duminica
Orele sunt valabile si localitatea!!
Mii de scuzee!!
macko62
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Lun Ian 31, 2005 11:44 am

macko62 scrie:Sambata de la ora 18, iar duminica de la ora 11 meciuri de campionat feminin la M-Ciuc.

Rezultate: S.Club Miercurea Ciuc--Triumf Bucuresti 3-0, 4-1
Cu aceste rezultate Ciucul a devenit campioana romaniei 2005

semifinalele Ligii Nationale:
Sport Club - Progym 3-1; 9-2;10-6
Cu aceste rezultate Sport Club s-a calificat in finala Play Off-ului campionatului romaniei :)
zsolt77
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Lun Ian 31, 2005 11:48 am

Sport Club -Progym 3-1;9-2;10-6
Cu aceste rezultate Sport Club s-a calificat in finala Play Off-ului campionatului romaniei :)
zsolt77
Junior Member

Mesajde hochei » Mie Feb 02, 2005 8:59 pm

Pasionati romani de hochei din Bucuresti, Miercurea Ciuc, si alte orase, mai gasiti si la
http://www.managerzone.com/?p=start
unde discutam despre situatia hochei-ului din Romania si unde echipele noastre joaca hochei pe acest site.
Activarea pe acel site se face prin SMS la cel mult o luna de la inregistrare.
hochei

Mesajde Sorin.S » Joi Feb 03, 2005 10:00 pm

Maine...4 februarie de la ora 21 pe Flamaropol...primul meci al finalei Play-off intre Steaua si Sport Club
Meciul va fi transmis si pe TvSport!
Poate apare vreunu interesat sa mearga mai discutam!

Ce am mai auzit:
Program of the Finals
04.02 21:00 Steaua - SCMC
12.02 18:30 SCMC - Steaua
18.02 21:00 Steaua - SCMC
19.02 18:30 Steaua - SCMC
25.02 21:00 SCMC - Steaua
26.02 18:30 SCMC - Steaua
04.03 21:00 Steaua - SCMC

si:
The Federal Bureau of the FRHG empowered Stelian Rusu (coach-coordinator for the north-east zone of the country) to control, help, and verify the activity of the ice hockey sections in Moldova. Rusu's assignement is to reset the activity for children and juniors in Galati, Radauti and Suceava (including to set national preparation centers in these cities). The fed also wants to obtain the sympathy and the help of the local authorities in Braila and Iasi for founding ice hockey sections.
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Vin Feb 04, 2005 11:55 pm

Steaua-Sportklub 4-5!
Meciul a fost excelent!! Codo felicitari pentru comentariu. Poate scrii "si" despre acest meci. ;)
Monsters INC.
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport