Fuck School
Moderator: anjin-san
Mai fratilor...dak nu va place la scoala sau la facultate...de ce pana mea va mai duceti?!?Va lasati de scoala...ca doar nu va tine nimeni cu forta....sunt atatea posturi libere in tara asta...o-ti gasi voi unu...nu?Si pana la urma nu se uita nimeni pe diploma aia a voastra de inginerashi sau de mici economisti,cand voi nu stiti nici macar cu ce capat al creionului se scrie!Anyway,peste tot e plin de persoane care nu au ce cauta in invatamant si de persoane care fac o facultate si nu stiu mai nimic din ce au invatat acolo....asa ca o revolta de genul acesta,k scoala e de rahat,ca profesorii sunt nu stiu cum nu-si are rostul...daca ati crede cu adevarat asta v-ati lasa de scoala si ati face ce v-ar taia capul....ca eu pana acum n-am vazut politist alergand dupa studenti sau dupa elevi sa-i duca la scoala....
"Am vazut ingerul in piatra si am sculptat pana l-am eliberat." Michelangelo
-
thunder84 - Junior Member
Lol, thunder84! Vrei sa spui ca tie chiar iti place(a?) sa mergi la scoala? Tu chiar crezi ca este obligatoriu ca niste profesori care habar n-au de pedagogie sa-ti bage pe gat niste materii ca asa vor ei? Profa mea de chimie (care mi-e si diriga) streseaza pe toti elevii sa invete chimie de olimpiada. La clasa a 12 a a lasat jumate corijenti doar pt ca i-au spus clar in fata ca lor nu le trebuie chimia la facultate.
In cazul asta crezi ca nu avem dreptul sa ii injuram? Chiar daca nu o facem in fata, ca nu ne permitem, avem dreptul sa o facem in gand sau prin locuri unde sa nu ne vada (auda).
Razvratirile astea nu ar mai axista daca profesorii ar stii cum sa-i faca pe elevi sa vrea sa invete.
Si tu chiar crezi ca nu conteaza diploma? Sa stii ca asta e cea mai importanta. Nimeni nu te-ar primi la un loc de munca daca pe cv-ul tau ar scrie ca nu ai macar liceul terminat...
In cazul asta crezi ca nu avem dreptul sa ii injuram? Chiar daca nu o facem in fata, ca nu ne permitem, avem dreptul sa o facem in gand sau prin locuri unde sa nu ne vada (auda).
Razvratirile astea nu ar mai axista daca profesorii ar stii cum sa-i faca pe elevi sa vrea sa invete.
Si tu chiar crezi ca nu conteaza diploma? Sa stii ca asta e cea mai importanta. Nimeni nu te-ar primi la un loc de munca daca pe cv-ul tau ar scrie ca nu ai macar liceul terminat...
-
dreamslave - Junior Member
thunder84 scrie:Mai fratilor...dak nu va place la scoala sau la facultate...de ce pana mea va mai duceti?!?Va lasati de scoala...ca doar nu va tine nimeni cu forta....sunt atatea posturi libere in tara asta...o-ti gasi voi unu...nu?Si pana la urma nu se uita nimeni pe diploma aia a voastra de inginerashi sau de mici economisti,cand voi nu stiti nici macar cu ce capat al creionului se scrie!Anyway,peste tot e plin de persoane care nu au ce cauta in invatamant si de persoane care fac o facultate si nu stiu mai nimic din ce au invatat acolo....asa ca o revolta de genul acesta,k scoala e de rahat,ca profesorii sunt nu stiu cum nu-si are rostul...daca ati crede cu adevarat asta v-ati lasa de scoala si ati face ce v-ar taia capul....ca eu pana acum n-am vazut politist alergand dupa studenti sau dupa elevi sa-i duca la scoala....
mda... si peste tot e plin de persoane care scriu "oti" dezlegat...
si apropo de politisti care sa alerge dupa elevi...ei exista si isi fac treaba cu sarg. ;n
...si scoala e chiar faina.

- usualflow
- Junior Member
nu-mi vine sa cred :mad: nici bine nu a inceput scoala si deja am 3 examene programate ;a toate saptamana viitoare :cry: (dintre care unu la valenciana
)
inca o data ''School sucks'' ;B

inca o data ''School sucks'' ;B
-
Catalánul - Mesaje: 625
eu am inceput f bine semestrul shi nush ce m-a apucat,dar dorul de a parea superioara celor din cls a aparut din nou la mine ...so...am inceput-o f bine,cu note mari,dar acasa pana shi dorul de a face la mate(materia mea prefearata,dupa info)a inceput sa piara
asta e nashpa :p

- Titina
- Junior Member
ce super era in vacantza!dar asta e ...tot ce e frumos se termina rpd!faza e ca nu tot timpul scoala sucks...pai ganditi-va cati prieteni aveti prin liceu/facultate,cate amintiri marfa aveti cu colegii de prin excursii ...si mai ales ca nu totzi profi sunt chiar naspa(cel putin la mine in liceu nu-s toti asa)...
-
me-julie - Junior Member
profesori sunt de kkt X-( am de citit 3 carti doar luna asta,ultimele 70 de capitule de Don Quijote,(300 de pagini asa ca merge k o carte :-S) ,J.J.Rousseau "the social contract"(istorie);P si Linsey Davis "the silver pigs"(latina)
deci profesori sunt de kkt ;P ;P
deci profesori sunt de kkt ;P ;P
Istoria incepe sa se razbune...
-
ValiEnte - Mesaje: 796
Cristy scrie:voi cand ati inceput ma sem asta ?
naiba , la mine abia ne'am trezit din amorteala .. toata sapt a fost o kterink
asa o fi la voi :yD da` la mine, dupa cum am spus, deja am 3 examene in sapt. care vine X-( pentu ca trimestru` 2 incepuse cu o saptamana inainte de vacanta si s-a dat ceva materie ;a
-
Maine dau colocviu la fizica...cu un dobitoc.....iar joi am alt colocviu la dce...iar luni examen la fizica....Ce pana mea?...s-a prostit lumea??...cred astia ca eu citesc si memorez simultan...Asa ca school sucks...mai ales in sesiune!
"Am vazut ingerul in piatra si am sculptat pana l-am eliberat." Michelangelo
-
thunder84 - Junior Member
eu am trecut cu brio toate examenele din sapt. asta :yD cele 2 la geologie au fost foarte ushoare... la cel de valenciana am avut noroc, deoarece clasa din fata mea l-a avut cu 2 ore inainte si ne-au zis intrebarile care au intrat 

-
Nu numai tu, mai sunt shi altzii. Din fericire scap de o parte din ele deuarece sambata ma duc la olimpiada la engleza. Nu'mi pare rau ca m'am dus la aia interdisciplinara, am luat u zece la scps pana acuma pe nimica.
Trebe sa intreb nishte teme pentru un proiect la istorie, nu de alta da caietu meu ie in clasa, cine sa se care cu el?
De semestrul asta ne'a bagat in liceu camere de filmat, parca am fi la bigbrother.Bine ca nu avem puse shi la baie. A, shi au bagat shi radio, da dooa zi s'au ars boxele.

Trebe sa intreb nishte teme pentru un proiect la istorie, nu de alta da caietu meu ie in clasa, cine sa se care cu el?
De semestrul asta ne'a bagat in liceu camere de filmat, parca am fi la bigbrother.Bine ca nu avem puse shi la baie. A, shi au bagat shi radio, da dooa zi s'au ars boxele.
- kahlan
- Junior Member
Titina scrie:o sa dau sambata asta care vine examen la ecdl...primul examen la ecdl..shi sper sa-l trec..deh...oricine-l trece,e f simplu...parerea mea...
ECDL? Adica Permisu' ala european de Computer Drive?

Si la subiect, sesiunea incepe peste o saptamana. Daca dupa 1 luna nu mai postez pe forum, inseamna ca ceva a mers prost. ;f ;S ;y
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
cica compunerea mea de la olimpiada de engleza (nu ma intrebati ce cautam acolo, s-a intamplat...) a ajuns subiect de discutie in cancelarie
dar ce pacat ca subiectul ei nu a fost punctat deloc. am luat 57 p in total
s-a clasat cineva de pe aici mai departe la romana? si cine a fost la geografie sau istorie ieri? a fost de kko , la geogra cel putin.

dar ce pacat ca subiectul ei nu a fost punctat deloc. am luat 57 p in total

s-a clasat cineva de pe aici mai departe la romana? si cine a fost la geografie sau istorie ieri? a fost de kko , la geogra cel putin.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
mesaj pt profa de romana - nu zic ca e diriga mea, pt ca NU E, nu a fost si nici nu va fi vreodata! ii reneg acest "statut":
"You can die tomorrow, because nobody (except your family, of course) will care!!!" :fuck: :fuck: :fuck:
motive: 1. nu ii convine cu ce scriu. ce p**** masii ii pasa ei cu ce culoare imi iau eu notitele, atata timp cat la lucrari si teze ii scriu cu albastru/negru?
2. 3 colegi de-ai mei majori si vaccinati au fost vazuti intr-o pauza mare in spatele unui magazin aflat la vreo 5-600 de m de liceu... doi fumau, unul dintre ei pierdea vremea cu ceilalti. desi locul respectiv nu este in perimetrul liceului, iar astia stateau asa ascunsi ca sa nu deranjeze pe careva si nici nu aveau uniforma pe ei -ca sa nu spuna careva ca "fac de ras scoala", profa a decis ca cei 3 sa primeasca 7 la purtare si sa presteze munca in folosul scolii (plus telefon acasa la parinti). repet: locul in care se aflau astia e spatiul din imprejurimile unui centru comercial de sine-statator, fara legatura cu liceul. Mai are rost sa mentionez ca de fapt cei 3 colegi erau 4, dar fiindca nr.4 are mama profa de romana in acelasi liceu, s-au "inkis okii" in cazul ei?
3. apropo de uniforma e de kkt, s-o ia naiba. poate cand moare o ingroapa careva pe femeia asta bolnava cu unifoma pe ea.
4. mai nou nu avem voie sa avem tel mobile asupra noastra, chiar daca in timpul orelor le tinem inchise sau pe "silent". cica se vor face perchezitii. :bleah:
5. nu i-a convenit scorpiei ca o colega avea un strugurel pt buze pe banca si i l-a confiscat, pe motiv de "obiect cosmetic". Eu as fi dat-o in judecata pe animala. Ca poate sunt dependenta de strugurel, ca e frig afara si mi se crapa buzele.
6. in care scoala din tara asta s-a mai auzit de "absente cu rosu"??? eu stiam ca absentele sunt de 2 feluri, motivate si nemotivate... nu "cu albastru", "cu albastru incercuite cu rosu", "cu rosu" sau "cu rosu si cerculetz albastru".... Wha' tha' fuck is this, semne de circulatie?
...suficiente motive??? mai am o gramada... dar nu stiu daca mai are rost sa le mai mentionez... mi-am atins scopul, mi-am descarcat indignarea si mahnirea....
... si se vrea sa fim si sa traim normal intr-o tara normala, sa gandim normal si sa ne manifestam normal... pai educati se asemenea monstri sacri ai comunismului spre ce ne indreptam? Mi-e rau cu greatza si aroma de lacramioare si levantzica... Fereasca Dumnezeu sa fiti in locul meu... Din fericire acusi se termina. ;-)
Mi-e dor de liceul eminescu din iasi, mi-e dor de biblioteca liceului, mi-e dor de proful meu de percutie, mi-e dor de prietena si diriginta MEA... pe care o iubesc din tot sufletul.
Va doresc tuturor sa nu patiti ca mine...

motive: 1. nu ii convine cu ce scriu. ce p**** masii ii pasa ei cu ce culoare imi iau eu notitele, atata timp cat la lucrari si teze ii scriu cu albastru/negru?
2. 3 colegi de-ai mei majori si vaccinati au fost vazuti intr-o pauza mare in spatele unui magazin aflat la vreo 5-600 de m de liceu... doi fumau, unul dintre ei pierdea vremea cu ceilalti. desi locul respectiv nu este in perimetrul liceului, iar astia stateau asa ascunsi ca sa nu deranjeze pe careva si nici nu aveau uniforma pe ei -ca sa nu spuna careva ca "fac de ras scoala", profa a decis ca cei 3 sa primeasca 7 la purtare si sa presteze munca in folosul scolii (plus telefon acasa la parinti). repet: locul in care se aflau astia e spatiul din imprejurimile unui centru comercial de sine-statator, fara legatura cu liceul. Mai are rost sa mentionez ca de fapt cei 3 colegi erau 4, dar fiindca nr.4 are mama profa de romana in acelasi liceu, s-au "inkis okii" in cazul ei?
3. apropo de uniforma e de kkt, s-o ia naiba. poate cand moare o ingroapa careva pe femeia asta bolnava cu unifoma pe ea.
4. mai nou nu avem voie sa avem tel mobile asupra noastra, chiar daca in timpul orelor le tinem inchise sau pe "silent". cica se vor face perchezitii. :bleah:
5. nu i-a convenit scorpiei ca o colega avea un strugurel pt buze pe banca si i l-a confiscat, pe motiv de "obiect cosmetic". Eu as fi dat-o in judecata pe animala. Ca poate sunt dependenta de strugurel, ca e frig afara si mi se crapa buzele.
6. in care scoala din tara asta s-a mai auzit de "absente cu rosu"??? eu stiam ca absentele sunt de 2 feluri, motivate si nemotivate... nu "cu albastru", "cu albastru incercuite cu rosu", "cu rosu" sau "cu rosu si cerculetz albastru".... Wha' tha' fuck is this, semne de circulatie?
...suficiente motive??? mai am o gramada... dar nu stiu daca mai are rost sa le mai mentionez... mi-am atins scopul, mi-am descarcat indignarea si mahnirea....
... si se vrea sa fim si sa traim normal intr-o tara normala, sa gandim normal si sa ne manifestam normal... pai educati se asemenea monstri sacri ai comunismului spre ce ne indreptam? Mi-e rau cu greatza si aroma de lacramioare si levantzica... Fereasca Dumnezeu sa fiti in locul meu... Din fericire acusi se termina. ;-)
Mi-e dor de liceul eminescu din iasi, mi-e dor de biblioteca liceului, mi-e dor de proful meu de percutie, mi-e dor de prietena si diriginta MEA... pe care o iubesc din tot sufletul.
Va doresc tuturor sa nu patiti ca mine...
- usualflow
- Junior Member
Cu exceptia catrova materii la care ma pricep si eu,restul sunt de kkt.Programa scoalara este supraincarcata(avem 24 de obiecte),plus programul de dupa-masa cu care desi m-am obisnuit destul de bine,nu pot nega ca e criminal.
Recent,am mai gasit un motiv in plus sa detest scoala,pentru ca mai nou,am observat ca li se permite profesorilor sa ne injure in ultimul hal si chiar sa dea in noi.
Ceea ce nu-mi convine,printre multe altele,desigur.e ca ni se cere noua o anumita tzinuta morala cand venim la scoala,cu toate ca unii profesori ne trateaza ca pe niste nulitati.Fuck school and teachers!
Recent,am mai gasit un motiv in plus sa detest scoala,pentru ca mai nou,am observat ca li se permite profesorilor sa ne injure in ultimul hal si chiar sa dea in noi.
Ceea ce nu-mi convine,printre multe altele,desigur.e ca ni se cere noua o anumita tzinuta morala cand venim la scoala,cu toate ca unii profesori ne trateaza ca pe niste nulitati.Fuck school and teachers!
- Catzelusha
Cand am citit msg lui Usualflow mi-am dat seama ca se poate mult mai rau! Totusi sa va spun si eu de ce nu-mi plac profesorii(thread-ul ar fi trebuit sa fie FUCK PROFII)
diriga de engleza:- Pleaca o data pe semestru in strainatate-cand nu facem ore vreo 2 saptamanii
-are o multime de proiecte- motiv de inca niste chiuluri!
-a vrut sa facem o excursie, o revista, un cerc de engleza, o iesire(la teatru,film etc.)- n-a facut nimic!
-ora de dirig. ne ocupa cam 3 ore pe saptamana!
-si acuma e suparata ca nu stim gramatica si vrea sa ne dea note mici! ;a ;a
in urmatoarea interventie o sa va mai povestesc si de alte profe!
diriga de engleza:- Pleaca o data pe semestru in strainatate-cand nu facem ore vreo 2 saptamanii
-are o multime de proiecte- motiv de inca niste chiuluri!
-a vrut sa facem o excursie, o revista, un cerc de engleza, o iesire(la teatru,film etc.)- n-a facut nimic!
-ora de dirig. ne ocupa cam 3 ore pe saptamana!
-si acuma e suparata ca nu stim gramatica si vrea sa ne dea note mici! ;a ;a
in urmatoarea interventie o sa va mai povestesc si de alte profe!
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
ElMundo scrie:Usualflow, in ce liceu esti si in ce clasa? :lol: Asa ceva n-am mai auzit...
clasa a 12-a... un kkt de colegiu national... si nici eu nu mi-as fi imaginat pana acum cateva luni ca asa-ceva ar fi posibil. as fi ras cu pofta daca mi s-ar fi povestit.
PS: azi iar a intrebat profa de franceza "CE INSEMNEAZA" nu stiu ce cuvant... :lol:
- usualflow
- Junior Member
n-am nici un chef sa merg azi la scoala....mai ales cand ma gandesc ca trebuie sa suport cu indarjire 2 ore de mate,una de fizica...intr-un cuvant sa incerc sa fiu treaza pana la ora 20.00 cand ne dau drumu'.Si ca tot vorbeam de mate parca o si aud pe profa:''si ce mai faceti tanti carmen?parintii tai StIE de aceste absente?''... :rolleyes:
- Catzelusha
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma