Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Aiurea aveai numai fise la tine. Stim ca iti place sa bei pe datorie...si te dai saraca in fatza noastra. Ce om care are apartament pe bulevardul Unirii (costa cam 100 000 EURO) ...are doar fise ? Ai draq jidanii astia. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Pai stiam asta. Trec cam de 2-3 ori pe saptamana prin fatza blocului ei. Dar niciodata nu reusesc sa-mi inving emotiile si sa-i dau un telefon...sa urc pana la ea 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
io daca ash avea un bloc....etajele 5 shi 6 tzi le-ash da tzie shi tzi-ash face intrare separata sa nu te vad cand vi cu bagaboante.
-
iar eu mi-as pune capitonare fonica...sa nu te aud cand stai cu baixo la beri si faceti galagie daca va luatzi 

-
:lol: propriul meu bloc? funny funny ..
gata..trecu si ameteala si durerea.. fara lamaie si fara pastile.. un somnic bun a fost de-ajuns.. evident ai mei au plecat,nu m-au trezit.. si am ramas singurica.. recomandati-mi o carte buna.. ma plictisesc..
gata..trecu si ameteala si durerea.. fara lamaie si fara pastile.. un somnic bun a fost de-ajuns.. evident ai mei au plecat,nu m-au trezit.. si am ramas singurica.. recomandati-mi o carte buna.. ma plictisesc..
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Moshule, am shi eu o intrebare, cine-s urmatorii shi de ce sunt ei locomotive?
Jasmy...George Calinescu - Enigma Otilliei
- bad bad Annie
- Degetzica_
- dj_jaxxx
- Lestat
- SCORPY
- UnCopilutz
- ||_Capo
Jasmy...George Calinescu - Enigma Otilliei

-
jaxxx scria intr-o vreme aici. la fel si bad bad Annie
SCORPY posteaza cam 1 data la 2 saptamani
Il Capo..J'adore stie de el. eu nu mai stiu nimic. ea l-a adus pe locomotive
UnCopilutz n-are net acasa...dar mai posteaza cand se duce la sala
Lestat...nu stiu ce-i cu el
Degetzica...zicea ca o sa intre. n-a mai aparut nici pe YM
ai vreo sugestie ?
SCORPY posteaza cam 1 data la 2 saptamani
Il Capo..J'adore stie de el. eu nu mai stiu nimic. ea l-a adus pe locomotive
UnCopilutz n-are net acasa...dar mai posteaza cand se duce la sala
Lestat...nu stiu ce-i cu el
Degetzica...zicea ca o sa intre. n-a mai aparut nici pe YM
ai vreo sugestie ?
-
-
Eu vroiam doar sa va spun ca sunt moarta de somn si nu pot sa adorm.
Jas, fii atenta: cola, suc de lamaie sau cafea. Efect garantat. Daca totusi nu merge, tot alcoolul este raspunsul.
Fara apa.
Jas, fii atenta: cola, suc de lamaie sau cafea. Efect garantat. Daca totusi nu merge, tot alcoolul este raspunsul.

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Las-o in pace...ca i-a trecut. Nu-i mai recomanda cola si alte prostii...ca face gusha de la ele
Eu cand ma imbat din altceva decat bere sau vin...ma duc la WC...ma pun in genunchi..bag capu in WC (ca in Trainspotting) si borasc. Dupa...ma prabusesc transpirat pe pardoseala...si privesc in tavan...si-mi pare bine. Dupa 5 minute ma trezesc...dau o laba...si nu mai am nimic. Ma duc la culcare...linistit....
Asa sa facetzi si voi....cand va imbatati din alcool greu. Lasatzi lamaia si cola si cafelele....
Decret...tu cand te imbetzi ce faci ? In afara de a ma ciupi pe mine de burta :p

Eu cand ma imbat din altceva decat bere sau vin...ma duc la WC...ma pun in genunchi..bag capu in WC (ca in Trainspotting) si borasc. Dupa...ma prabusesc transpirat pe pardoseala...si privesc in tavan...si-mi pare bine. Dupa 5 minute ma trezesc...dau o laba...si nu mai am nimic. Ma duc la culcare...linistit....

Asa sa facetzi si voi....cand va imbatati din alcool greu. Lasatzi lamaia si cola si cafelele....
Decret...tu cand te imbetzi ce faci ? In afara de a ma ciupi pe mine de burta :p
-
-
dar atunci, in unele momente...de ce iti place sa ma ciupesti de burta...si sa razi la mine...cu ochii mici, ca de chinez ?
-
Daca acest subiect al locomotivelor ar fi fost un serial ushurel d'ala cu episode de 30 de minute gen Familia Bundy....s-ar fi auzit pe fundal : aaawwwww la replica ta de mai sus ;d
Eu nu pot sa replic decat cu celebrul *sniff-sniff* :p
Eu nu pot sa replic decat cu celebrul *sniff-sniff* :p
-
Ziua BUna oameni Buni. Mohule ce-ai mai mancat azi? [email]K@tzi...vreo[/email] nota mare ceva?
CE mai e p-aici? Cum mai e pe la scoala stimate locomotive? Eu am uitat? V-ati luat examenele?
CE mai e p-aici? Cum mai e pe la scoala stimate locomotive? Eu am uitat? V-ati luat examenele?
-
Tanase - Mesaje: 1238
Tanase...vezi ca e subiect separat ..."locomotivele la scoala". Pe mine, de exemplu, nu ma intereseaza ca ...k@tzy a luat 6 la istorie si 5 la greografie. Daca pe tine te intereseaza..o potzi intreba pe subiectul ala...desi, mai mult ca sigur,. stiu c-ai intrebat de complezentza.
Ce sa mananc ? Fasole cu paine uscata. Nu am banii lu Decret...sa mananc specialitatzi si rafinamente culinare.
Tu ce faci ? Ai mai scris vre'un articol frumos, ceva ? ~)

Ce sa mananc ? Fasole cu paine uscata. Nu am banii lu Decret...sa mananc specialitatzi si rafinamente culinare.
Tu ce faci ? Ai mai scris vre'un articol frumos, ceva ? ~)
-
-
Tanase - Mesaje: 1238
cine e Anna Karenina ? sora lu Anna Kourmikova ?
-
Mie ce imi recomanzi ?
(din domeniul literaturii...evident)

(din domeniul literaturii...evident)
-
Cu cine credetzi ca am avut urmatoarea discutie pe YM ?
* : pulica, te bagi aiurea in seama si nu este bine deloc
* : io ata am avut de spus
* : nu-mi raspunde ca nu ma intereseaza ineptiile tale
oribilul_mosh: ma uit la pavel stratan pe antena 1
oribilul_mosh: nu ma deranja
oribilul_mosh: revin mai tarziu
* : ma sugi de pula la orice ora, nu ma bati la orice ora (la biliard)
* : si, revin, nu ma ikntereseaza ineptiile tale
oribilul_mosh: bine, ofticosule
* : asa ca uite-te mai deparfte la ce vrei si lasa-ma dracu in pace
Astept pareri !
* : pulica, te bagi aiurea in seama si nu este bine deloc
* : io ata am avut de spus
* : nu-mi raspunde ca nu ma intereseaza ineptiile tale
oribilul_mosh: ma uit la pavel stratan pe antena 1
oribilul_mosh: nu ma deranja
oribilul_mosh: revin mai tarziu
* : ma sugi de pula la orice ora, nu ma bati la orice ora (la biliard)
* : si, revin, nu ma ikntereseaza ineptiile tale
oribilul_mosh: bine, ofticosule
* : asa ca uite-te mai deparfte la ce vrei si lasa-ma dracu in pace
Astept pareri !

-
Whatever dragul meu imi cer scuze pentru jignire...stii ca te iubesc dar nu ai mai postat de mult timp si din greseala te-am omis... ! Sunt multumita acum...pe langa Decret il avem si pe Whatever :love: ...nu mai tanjesc la nimeni din CM... ( doar la Baixu...da el va ramane vesnic slabiciunea mea
) !!!
Crash ;m masaj ??? Ma da tu ti-ai luat-o rau in cap :p Costa mult o sedinta de masaj...mai mult decat masa aia pe care o sa i-o dai lu moshu la Pizza Hut... think about it !
De fapt..don't think...ca oricum nu vin sa-ti fac ! :p Trebuie sa am o stare speciala evident inspirata de persoana careia ii fac masajul...;D
In rest...buna seara dragele mele locomotive :p
La dracu..aglomerat mai e Mall-ul...am vrut si eu sa vad un film si nu au mai fost locuri...asa-i daca aici la noi la margine de lume in Titan vin ideile mai greu ...ce era daca faceam si eu o rezervare pe site ? Eh... alta data !
Moshule cu cine ai vb asa dragostos ? imi place gramatica personajului (mai multe nu zic ca nu se stie cine e si ma trezesc cu ban pe aici ) !

Crash ;m masaj ??? Ma da tu ti-ai luat-o rau in cap :p Costa mult o sedinta de masaj...mai mult decat masa aia pe care o sa i-o dai lu moshu la Pizza Hut... think about it !

In rest...buna seara dragele mele locomotive :p
La dracu..aglomerat mai e Mall-ul...am vrut si eu sa vad un film si nu au mai fost locuri...asa-i daca aici la noi la margine de lume in Titan vin ideile mai greu ...ce era daca faceam si eu o rezervare pe site ? Eh... alta data !
Moshule cu cine ai vb asa dragostos ? imi place gramatica personajului (mai multe nu zic ca nu se stie cine e si ma trezesc cu ban pe aici ) !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
k@tzy ..maine e ziua Unirii.
Koala ...pai cine de pe forumul asta nu a stiu in viatza lui de gluma ? hai...ca raspunsul e simplu
ps : imi place ca scrii posturi lungi. iti dai silintza :p
ps2 : nu mai face aproposuri sa te duca Crash la pizza hut...ca doar pe mine ma iubeste :love:
ps3 : sorry ca am iesit mai devreme de pe YM...dar mi s-a oprit pishatu de net
Koala ...pai cine de pe forumul asta nu a stiu in viatza lui de gluma ? hai...ca raspunsul e simplu

ps : imi place ca scrii posturi lungi. iti dai silintza :p
ps2 : nu mai face aproposuri sa te duca Crash la pizza hut...ca doar pe mine ma iubeste :love:
ps3 : sorry ca am iesit mai devreme de pe YM...dar mi s-a oprit pishatu de net
-