C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
pe mine ma duare capu de la ce prostii a putut ca sa debiteze ionuzzi aia dupe rockcafe. chiar ca ie plin de oribili shi irefutabili acolo. numa memetu ie de vina.
gata. sa reparat meilu de la munci.
gata. sa reparat meilu de la munci.
-

nocturna - Mesaje: 8725
looooooooooool
stiu eu pe cineva care a baut un shpritz tare de tot acum vre-o cateva zile.
nu dam nume, asa ca sa num-i sara cineva in cap.
stiu eu pe cineva care a baut un shpritz tare de tot acum vre-o cateva zile.
nu dam nume, asa ca sa num-i sara cineva in cap.ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
neatza la care este !
shi care ca sa fiu in rezonantza cu antescriitorii megalomaniaci de mai sus va anuntz shi eo ca pe 22 a fost zioa lu consuarta
shi care ca sa fiu in rezonantza cu antescriitorii megalomaniaci de mai sus va anuntz shi eo ca pe 22 a fost zioa lu consuarta
-

neatza - Mesaje: 5820
MULTZEAN LA ... amiral, neatzo !
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
eyewitness*, nocturna, ^Dark_Angel^
creca injeru mai inchis la culoare sia rupt dejtele pe tastatura incercand sa posteze si aici
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
eyewitness*, nocturna, ^Dark_Angel^
creca injeru mai inchis la culoare sia rupt dejtele pe tastatura incercand sa posteze si aici

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=352351#post352351
baicsule, tzai facut iluzii de pomana, na iertat nici sportu
baicsule, tzai facut iluzii de pomana, na iertat nici sportu

-

eyewitness scrie:creca injeru mai inchis la culoare sia rupt dejtele pe tastatura incercand sa posteze si aici
a ratat mancaruri si bauturi pe parcela mea da' nu e timpu' perdut pt vecina lu' scorpy

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
11:05 Guest Viewing User Profile : Pirtea Sorin
bah, voi il mai tine-ti minte pe rocheristu partzea?
bah, voi il mai tine-ti minte pe rocheristu partzea?
-

auzitz bre, uite ca sa va facetz zioa buna de luni de dimineatza. ia intratz voi acilea ca sa vedetz de ce nu putetz sa fitz roackeri adevaratz.
http://www.pixelrage.ro/users/viewart.php?&artid=130&gid=0&page=0&back_page=/users/viewarts.php%3F%26type=3
http://www.pixelrage.ro/users/viewart.php?&artid=130&gid=0&page=0&back_page=/users/viewarts.php%3F%26type=3
-

deci neatza, fa bine shi esplica-i lu injeru shela negricios ce-i cu alea de-acolo, ca de se enerveaza, cine shtie de ce-o fi in stare! poate-sh deschide shi frun jurnal!:con:
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
- gaga
Totusi, cu titlu pur informativ, voi enumera aici cateva formatii serioase, si, in antiteza cateva cu care nu merita sa va obositi. Astfel, Metallica prima perioada, AC/DC, Megadeth, Sepultura, Morbid Angel, Iron Maiden, Judas Priest, Kreator, Mayhem, Marduk, Burzum, Manowar, Death, Obituary, Black Sabbath,
neatzule, vezi bre ca abarnai de muzica

-

bre, memetu la depistat. deci ecsista, respira, ie director, are bolentin care sa certifice tuata treaba shi cica a dat sho bere.
neatzo, sa platesht dreptur de autor la om.
neatzo, sa platesht dreptur de autor la om.
- Fişiere ataşate
-
- neatza.jpg (19.49 KiB) Vizualizat de 2340 ori
-

bre, beton lincu ala alu neatza! deci pot spune cu mana pe inima: am fost roacher adevarat bre! cu mici inadvertentze ce tzin de lipsa internetului shi grija maica-mii fatza de cutzitele de bucatarie!
mi-a stors oi lacrima pentru vremurile alea! suuuper!~a
mi-a stors oi lacrima pentru vremurile alea! suuuper!~a
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

sa traeasca consuarta lu neatza.
ANTI
-

io propun ca nouu ionuzzz sa fie alu ala care a moderator pe tredu unte a scris intunecuasa primu ei post.
ANTI
-

neatza, sa traejti shi tu alaturi de consuarta matale!:)
-

naie, ma bucur ca ai avut copilaria bucuroasa, cea cetz doersc shi lu matale. care asemenea le uresc shi lu cei care mia urat pentru comsuarta, ata prin viu grai, cat shi prin intermediu la telefonia mobila sau internet care este.
shi alceva: deci az lun find, nam nici un chef de nimica. cu tuate astea, aveam ooarece de scris. precum am zis, nam chef. zic hai sa reiau din caterinca zilii, din alea mai vechile, puate ma amuzez de oarece shi imi vine chefu de scris. un cacat ! de amuzat, m-am amuzat, da chefu de scris nu mi-a venit. in schinb, mi-a venit ala de bere...
shi alceva: deci az lun find, nam nici un chef de nimica. cu tuate astea, aveam ooarece de scris. precum am zis, nam chef. zic hai sa reiau din caterinca zilii, din alea mai vechile, puate ma amuzez de oarece shi imi vine chefu de scris. un cacat ! de amuzat, m-am amuzat, da chefu de scris nu mi-a venit. in schinb, mi-a venit ala de bere...
-

pai vam zis ca nu mai servesc bere. noroc ca am la mine un senvish cu J&B.
shi alta mai tare: vreau pentru ca sa va fac partashi la bucuria mea sincera care az s-au inscris 10 (zece) oamini noi la AKM. ie de fuarte bine.
shi alta mai tare: vreau pentru ca sa va fac partashi la bucuria mea sincera care az s-au inscris 10 (zece) oamini noi la AKM. ie de fuarte bine.
-

baixinho © scrie:io propun ca nouu ionuzzz sa fie alu ala care a moderator pe tredu unte a scris intunecuasa primu ei post.
primu a fost pe oldies, iar urmatorul la boshorogi.

-

ah, deci sa inteleg ca nu servim azi, aia ie.
keshule, nu vazusi cea mai noo iuzera de la iasi ursuletroz? de maare angajament artistic, suarele apare proconsul ie-n zare, iote:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=352426#post352426
da vezi mai bine tuate posturili
keshule, nu vazusi cea mai noo iuzera de la iasi ursuletroz? de maare angajament artistic, suarele apare proconsul ie-n zare, iote:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=352426#post352426
da vezi mai bine tuate posturili

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga