Alb sau Negru? - Doar un joc - ...
Moderator: anjin-san
"ludiu":D
"fericirea e un lucru marunt" sau "fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata"
"fericirea e un lucru marunt" sau "fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata"
-
Tanase - Mesaje: 1238
intre ce si ce? (poti sa fii liber si sa nu fii fericit si invers)
liber si nefericit sau fericit dar privat de libertate?
liber si nefericit sau fericit dar privat de libertate?
-
a iubi si a fi iubit (daca se poate, daca nu doar a iubi, nu-mi place sa fiu iubit. Fara sa... )
gelozie, dar sa stii ca prin asta iti arata ca te iubeste, sau lipsa geloziei si sa iti pui intrebari daca ii pasa?
gelozie, dar sa stii ca prin asta iti arata ca te iubeste, sau lipsa geloziei si sa iti pui intrebari daca ii pasa?
-
-
-
-
comunicare verbala
clara sau balbaita
clara sau balbaita
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
femeie
domnisoara sau doamna
domnisoara sau doamna
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma