Crash Over...sincer iti zic ca n-am vazut posturi mai inconsistente ca ale tale de la Titina incoace ce-i cu tine ? unde e k-terinca de alta data ?
sunt foarte nemultumit de tine. asa sa stii !
Tanase si k@tzy scriu in nota lor obisnuita....dar tu, fiul meu ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
apropos de lame...bahi Decret...cine e mai tare ? iepuroaica lu Jasmine sau rinoceru meu ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
moshule, lasa-ma frate... k nu mai stiu de capul meu. am invatat.. si o sa tot invat in sesiunea asta pana cand o sa ma ia dracu fac si yo haz de necaz. tu ce mai faci?
apropo... ningeeeeee afaraaa daca o tine tot asa, pe la ora 2 o sa ies afara sa ma joc cu putza in zapada
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
Crash...ce poola mea mai inveti ? du-te si cumpara examenele...si hai sa mergem sa bem un vin fin, ceva
Jasmine...si ai vrea sa-si expuna si rinocerul meu putzica ?
pe locomotive asa se vorbeste? voi stiti ca eu nu sunt majora? pot sa va bag la corupere :p cum se poate sa vorbiti asa vulgar cu o domnisuara?! :lol:
..
p.s. moshule,ma gandeam.. cornul rinocerului tau ar face minuni..
stateam eu ca de obicei la comp... vine maicamea de la servici :
"mah da tu niciodata nu lucrezi nimic ... numai consumi"
"am lucrat la mate mama"
"sa-mi arati si mie"
dupa vreo 2-3 minute
"mama, nu gasesc caietu pe care am lucrat"
"ia da-mi mie caietu de mate de clasa"
.. mare greseala am facut ca i l-am dat: ultima lectie ... 23-11-2004 :yD
ce am tras in concluzie de aici ... ca tre sa vand mai multe telefoane ca sa produc mai mult si sa fut pizde bune ca sa ma mentin in forma ca sa pot vinde telefoane.... in acelasi timp eu vand telefone ca sa pot fute pizde bune ... nu stiu daca ma intelegeti ... dar asa e ....
a, da azi m-am vazut cu koala ... si am fost la tufe sa vedem ce mai face doamna de la mezanin a lu dia ca imi era dor de ea :yD ... (de dia)
bai nene..explicati-mi si mie cum trec astia apa.. ca sa pot dormi linistita in noaptea asta.. sunt blonda..
http://www.fun.as.ro/teste.php/test_IQ multumesc anticipat!
Jasmine, nu stiu...mancati-as pizda...dar aia e problema pentru tocilari cu ochelari...nu pentru niste pishate de locomotive, care suntem noi
da. eu nu-s asa despte ca monk. dar sper sa reusesc pana la urma.
tu ai rezolvat ?
baga-ti-ar ciocu in piersica....daca zici ca e mai frumoasa decat rinoceru meu :p
Gata...am rezolvat si eu. A se vedea atasamentul. Marfa rau testul
Jasmine...vorbeam de tine...nu de iepuroaica ;m
Crash...eu acum am un wallpaper cu Amstel...cu Amsterdamul...luat de la http://www.amstel.nl
Fişiere ataşate
barca.jpg (160.04 KiB) Vizualizat de 2529 ori