C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
alalei
un pisiholog ienglez a declarat ca zioa de 24 ianuarie fu cea mai depresiva zi a anului 2005. mare dreptate a avut, a fo atat de depresiva ca nam reusit sa termen nici macar o popica cu sonbrero
un pisiholog ienglez a declarat ca zioa de 24 ianuarie fu cea mai depresiva zi a anului 2005. mare dreptate a avut, a fo atat de depresiva ca nam reusit sa termen nici macar o popica cu sonbrero
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
sarna. da' nu ie d'aia care sa albit, nu?
adevaru ie ca fu cam depresiva, pe mine mo durut deosebit estremitatzile materiei cenushii + ca devine depresiv sa vez cum bea unii ciocolata calda.
adevaru ie ca fu cam depresiva, pe mine mo durut deosebit estremitatzile materiei cenushii + ca devine depresiv sa vez cum bea unii ciocolata calda.

-

nocturna - Mesaje: 8725
deci nu, nu ie din aia topita, ie din aia acra
bre nush altzii cum sunt da io cand il vaz pe matinal ca boteaza bunatate de uischean cu ciucalata aia calda.
banc de actualitate:
bula la ora de mate intrebat:
- ce inseamna bula 1/1 (unu pe unu)?
- chiar vretzi sa stitzi?
- da
- homo
bre nush altzii cum sunt da io cand il vaz pe matinal ca boteaza bunatate de uischean cu ciucalata aia calda.
banc de actualitate:
bula la ora de mate intrebat:
- ce inseamna bula 1/1 (unu pe unu)?
- chiar vretzi sa stitzi?
- da
- homo
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Buna ziua tutulor martzienilor!
Ziua ninja
Nuaptea ninja
Dimineatza ninja iara
Cu o armata de ninja
Se imbraca mandra tzara.
Tzuica fiarta shi lasata sa se raceasca nu face minuni!Tot racit is.
Ziua ninja
Nuaptea ninja
Dimineatza ninja iara
Cu o armata de ninja
Se imbraca mandra tzara.
Tzuica fiarta shi lasata sa se raceasca nu face minuni!Tot racit is.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
naiti, corect ie "carnea se suge", da? sa respectam clasicii
iaodi:
- racla ie, am gasit
- am in vizita diseara pe glinfidici insotit de doo roze salbatice care l-au adus si pe limoncelo si pe varu' grapa ca sa il mancam pe salmone afumicato. ie bine
iaodi:
- racla ie, am gasit
- am in vizita diseara pe glinfidici insotit de doo roze salbatice care l-au adus si pe limoncelo si pe varu' grapa ca sa il mancam pe salmone afumicato. ie bine

- gaga
primit meil, trimis meil, pus pe forumuri, mai pe scurt rezolvat totu.
shi yaurta ca sa mantzelegi shi matale: deci dupe ce haleshti oarece shi rezolvi o baterie de vin, unui om poa sa i se faca pohta de ceva dulce. de un desert cum ar veni. shi daca desertu nare uischian, ce ma opreshte pe mine sa il adaug eo ? deci eo nu am diluat uischianu cu ciocolata calda, ci am intarit ciocolata calda cu uischian. ie o problema de finetze de perceptziune care navetz dvs de un sa shtitz.
shi yaurta ca sa mantzelegi shi matale: deci dupe ce haleshti oarece shi rezolvi o baterie de vin, unui om poa sa i se faca pohta de ceva dulce. de un desert cum ar veni. shi daca desertu nare uischian, ce ma opreshte pe mine sa il adaug eo ? deci eo nu am diluat uischianu cu ciocolata calda, ci am intarit ciocolata calda cu uischian. ie o problema de finetze de perceptziune care navetz dvs de un sa shtitz.
-

neatza - Mesaje: 5820
pijkej, trimis porumbel calator
confirma de sosire
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (6 membri si 2 vizitatori)
eyewitness*, gexge, neatza, nocturna, piskeshu, theOffender
cine plm ie gexge ?
confirma de sosire
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (6 membri si 2 vizitatori)
eyewitness*, gexge, neatza, nocturna, piskeshu, theOffender
cine plm ie gexge ?
-

-

io am primit akm cu povestea vietzii lu 90 pe care momental si temporar nu am rabdare sa o si anume citesc.
gexge o fi funu care vrea sa invetze de la neatza cum ie satz fie cald cu dintzi-n gura
gexge o fi funu care vrea sa invetze de la neatza cum ie satz fie cald cu dintzi-n gura

- gaga
in gusturile lu nocti am incredere in ale lu neatzu....aaaa....ce spuneam?
-

Re va zice cubu d-aici dintre nameti, care daca n-aveti la voi acolosa pot sa fax io la cerere...
In rest,
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=13452
In rest,
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=13452
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
singura treaba care ma imbucura oarecum, ie ca daca o fi sa intru la pushcarie pentru nerespectarea legilor copiraitului, macar o sa am doi cunoscutzi cu mine.
-

da, meil cat casa la junk ca nu mai e spatz pe serveru' lu je. poate din cauza ca ne da si-al paishpelea salar ne ia din meil.
bre neatzule s-o intors inormalu da' n-are haz nici cat dovleaca, sper ca nu e valabila zicala aia a banatzenilor cu "azi in timishuara maine-n tuata tzara"
bre neatzule s-o intors inormalu da' n-are haz nici cat dovleaca, sper ca nu e valabila zicala aia a banatzenilor cu "azi in timishuara maine-n tuata tzara"

- gaga
ba ai trimis cecule precis, nu ma intreba ce ca n-am deschis paiacecizmu' da' o venit.
Subiecte: 10,280, Mesaje: 320,945, Membri: 16,547
Bun venit celui mai nou membru, Dolaru
Un dolar in plus e binevenit oricand
Subiecte: 10,280, Mesaje: 320,945, Membri: 16,547
Bun venit celui mai nou membru, Dolaru
Un dolar in plus e binevenit oricand

- gaga