D c e viata atat d tarfa??
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
D c e viata atat d tarfa??
Am o singura intrebare a cariu raspuns il vreau!D c e viata asta atat d tarfa?D c azi iti da totul si maine iti ia la loc?D c niciodata nu e cum vrei tu cand vrei tu??
- HotSweetMilk
- Junior Member
bre, eo ofer raspunsuri la intrebari existentziale duar contra cost..in schinbul unei sume modice pot sa'tzi satisfac orice curiozitate..
uite, de egzemplu pt 10.ooo (zece m[size=-2]ii[/size]) ai fi aflat ca veatza ie o tarfa pt ca ie de genu' feminin: oveatza -> doovetze, deci d'aia..sau..pt 10 chiftele (Χftele) tze'ash fi raspuns la punctu 2: bicoz..
peseu: bre cum fac sa bag shi eo litere d'astea grecesht, ca am copiat "chi" din character map shi mi'o eshit un X fuarte antipatic..
uite, de egzemplu pt 10.ooo (zece m[size=-2]ii[/size]) ai fi aflat ca veatza ie o tarfa pt ca ie de genu' feminin: oveatza -> doovetze, deci d'aia..sau..pt 10 chiftele (Χftele) tze'ash fi raspuns la punctu 2: bicoz..
peseu: bre cum fac sa bag shi eo litere d'astea grecesht, ca am copiat "chi" din character map shi mi'o eshit un X fuarte antipatic..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
vezi ca se intelege altceva...cum ca ai iubii tarfele...mai bine raspunde baiatului la intrebare...Deci...eu nu pot sa-ti raspund la intrebare pt ca si deoarece nu stiu cum e sa mergi la tarfe, deci nu pot face legatura....dar daca e cum a zis un forumist de p-aci cum ca eu sunt una, daca si prin urmare compar viata cu mine atunci nu sunt tocmai frumoasa, doar incurcata si cam trista....
viata e asa cum o vezi si cum te vezi...nu exista destin, viitorul ti-l faci singur...punctu' unu
Punctu' doi...azi iti da maine iti ia pt ca sa fie echilibrata domnule...
Iar punctu' trei ... pt ca nu stii cum sa ti-o faci sa fie asa cum vrei...nu ajunge numai sa vrei, trebe' si sa actionezi, trebe sa ai vointza domne' nu sa stai si sa ceri ca nu-ti aduce nimeni pe tava fericirea...
Si punctu' patru... sunt rugati baietii sa raspunda la intrebarea cu tarfa... ;i

Punctu' doi...azi iti da maine iti ia pt ca sa fie echilibrata domnule...
Iar punctu' trei ... pt ca nu stii cum sa ti-o faci sa fie asa cum vrei...nu ajunge numai sa vrei, trebe' si sa actionezi, trebe sa ai vointza domne' nu sa stai si sa ceri ca nu-ti aduce nimeni pe tava fericirea...
Si punctu' patru... sunt rugati baietii sa raspunda la intrebarea cu tarfa... ;i
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
HotSweetMilk scrie:Am o singura intrebare a cariu raspuns il vreau!D c e viata asta atat d tarfa?D c azi iti da totul si maine iti ia la loc?D c niciodata nu e cum vrei tu cand vrei tu??
daca viata trateaza oamenii in acelasi mod in care iti tratasi tu "puiul" intrebarea ta devine retorica
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Am intrat pe forum cu un dublu click, sunt in cautare de inamic.
Gabule, vad ca o cauti cu lumanarea... sa sti ca nu mi-e lene, cand vine vorba de alergat dupa copii ca tine sa le dau cu bata-n cap.
Acum, insa, cu flow, patrund direct in intelect si iti iau E-ul la suturi in popou
Tzi-l zdrobesc de piept in interior provocand un efect devastator
Efectul: tastezi „muieâ€Â
Gabule, vad ca o cauti cu lumanarea... sa sti ca nu mi-e lene, cand vine vorba de alergat dupa copii ca tine sa le dau cu bata-n cap.
Acum, insa, cu flow, patrund direct in intelect si iti iau E-ul la suturi in popou
- Invincible
auzi ire-futabile, parca ai zis adio la forum, ce mai cauti ? iejti masochist?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pai cine ie mai in masura sa vorbeasca despre viatza grea shi destinu nemilos ? lasa-l bre sa vorbeasca din vasta-i esperientza.
shacuma pe bune:
[I]Acum, insa, cu flow, patrund direct in intelect si iti iau E-ul la suturi in popou
shacuma pe bune:
[I]Acum, insa, cu flow, patrund direct in intelect si iti iau E-ul la suturi in popou
-
neatza - Mesaje: 5820
Stai plat nene FAW, sesiunea sa se duca si ma duc si eu cu ea. Pe urma ma intorc in jur de 1 Mai sa-i felicit anumite persoane de la Clasa vesnic aiuritoare.
De scutu' meu... daa... e stirbit...l-am stirbit intr-o lupta azi noapte... Cat despre rugina, nu vezi tu bine ca ai ochii bicolori. Iti spun eu povestea petelor alora, ca stiu mai bine. Adica nu-ti spun ca s-ar putea sa lesini, si in cadere sa te lovesti de toate cracile de-o sa zica lumea ca esti cactus.
De scutu' meu... daa... e stirbit...l-am stirbit intr-o lupta azi noapte... Cat despre rugina, nu vezi tu bine ca ai ochii bicolori. Iti spun eu povestea petelor alora, ca stiu mai bine. Adica nu-ti spun ca s-ar putea sa lesini, si in cadere sa te lovesti de toate cracile de-o sa zica lumea ca esti cactus.
- Invincible
nu se gaseste nimeni sa trimita la tratament oamenii cu probleme la mansarda?
ps: FAW, de ce nu ne-ai spus si 9 ca ti-ai facut schinbare de secs?
ps: FAW, de ce nu ne-ai spus si 9 ca ti-ai facut schinbare de secs?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
n-auz bre ca ashtia a taiat numaru de paturi de la spital, dupa ce in prealabil il suplimentasera? iel fiind mai mic shi insignifiant, a ramas omu pe dinafar + ca sa vede treaba ca colegii de salon, spre deosebire de irefutabil, a realizat iei ca tratamentu ie singura solutzie.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Nea Cubule... (esti mascul, nu? -nu te supara da pe-aici sunt cam multi transsexuali) ce sa mai zic... m-as duce afara sa cumpar paine ca mi-e o foame... dar am o lene domneasca... unde mai pui ca mai si ninge, iar armura e la Hefaistos, la reparatii ca mi-a tercit-o serios ala azi noapte.
Ce sa mai zic... nus ce sa mai zic... vad eu mai incolo ce o mai fi de zis.
Ce sa mai zic... nus ce sa mai zic... vad eu mai incolo ce o mai fi de zis.
- Invincible
deci bre lasatzi'ma sa ve esplic ce'i cu Invincible, sa'i linishtesc pe cei care se gandesc cu teama ca nu ne va parasi niciodat..long story short: e fan Go, deci he will go!
dovada ie anexata dedesupt!
dovada ie anexata dedesupt!
- Fişiere ataşate
-
- k01LI.jpg (18.33 KiB) Vizualizat de 3509 ori
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
HotSweetMilk : fara lucurile de kkt din viatza noastra nu ar mai exista si lucrurile frumoase din viatza.incearca sa nu pui botul la fiecare kkt care ti se intampla si priveste doar lucrurile bune..stiu..prea mult optimism..dar merita incercat...viatza e tarfa si poti profita de ea
si nimeni nu e scutit de lucrurile de kkt din viatza asa k chill...

-
cosmicX - Junior Member
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii