Sexu Oral Este Sau Nu O Rusine?

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

Mesajde supermouse » Vin Iul 30, 2004 8:46 pm

cum dreaq s-o face ca barbatzii, cand vine vorba de sex oral- se gandesc numai la felatzie?
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Sâm Iul 31, 2004 12:10 am

yo m-am referit la faptul ca poate fi sex oral si intre 2 persoane de acelasi sex ;) de aia am zis ca depinde cine-l face...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde PeerGynt » Sâm Iul 31, 2004 10:05 am

Valbog zicea ca noi (baietii) suntem raspunzatori de faptul ca multe fete considera felatia o rusine. Explicatia e destul de simpla: noi folosim asta pe post de injuratura. Pentru ambele sexe... Toata ziua se fac aluzii la cat de mare e nenorocirea cand cineva iti spune sa o sugi, etc. Evident, cand un barbat il injura asa pe alt barbat (ambii heterosexuali), este un lucru destul de neplacut :). Dar femeile (ma rog, unele, nu toate) au capatat inconstient conceptia ca e ceva de rau chiar si felatia in cuplu! “Cum adica sa i-o sug?! Ce sunt eu, curva lui?â€Â
PeerGynt
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Iul 31, 2004 10:35 am

nu cred ca injuraturile au ceva de a face- cred ca-s doar pudibonderia shi prejudecatzile
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde nodingat » Sâm Iul 31, 2004 11:43 am

PeerGynt scrie:in occident nu prea exista injuraturi pe tema asta

dude, u suck!
nodingat

Mesajde PeerGynt » Sâm Iul 31, 2004 2:57 pm

Da, Aristidedan, ai dreptate... Nu m-am gandit la asta... ~) O mica diferenta totusi: injuraturile lor nu sunt la fel de colorate ca ale noastre. Ma rog, esenta e aceeasi, dar ambalajul vinde produsul, nu?
PeerGynt
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Aug 29, 2004 9:40 am

hm...dc sa fie o rushine?lol...mie nu mi se pare...mie mi s-a facut,dar dobitocul ala era total nepriceput..i'am spus-o'n fatza shi a mai shi recunoscut k nu se pricepe..god!ce oameni...
hm...iar mie mi-ar placea "sa sug"....cred k va fi partea mea preferata din tot "capitolul" asta...fara suparare,pt cei care detesta blowjob-ul shi pt cei ce cred k-i scarbos...lol
Titina
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Lun Aug 30, 2004 11:03 am

Mai Rock Chick, dar tu esti periculoasa rau la 15 ani!... :)) Pai daca omul nu se pricepe, de ce nu-i explici ce sa faca? Sau tu vrei doar din aia cu experienta, m-am prins...
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde Castila » Mie Sep 01, 2004 6:48 pm

Mark1 scrie:Am mai intalnit de-astea ca tine care spun ca nu accepta sexul oral dar se fut in kur numai ca sa nu le depisteze parintii la un eventual control legal.
Castilia, cand o sa simti si tu gustul poolei iti garantez ca nu o mai lasi din mana. Va fi la fel de firesc ca si cititul ziarului!
:o :o :o :o

Zi zau cu limba scoasa ? deci MIE SCí‚RBA MIE UNA pur si simplu si asta nu ma va schimba .. bah nene daca tot va place sex oral ia faceti`o dreaku intre voi sugeti`va unu pe altu eu una SUNT CONTRA CONTRA SI ASA VOI FI MEREU iar vb de gustu pulii am dat deja si crede`ma ca nu mi`a schimbat nimica`n viatza TOT aceeasi am ramas si NICI nu o sa schimbe kapish ? APROPO fiecare cu gusturile masi si cu placerile lui
Be smart, kill yourself !
Castila
Junior Member

Mesajde proXtu » Mie Sep 01, 2004 7:09 pm

deci capish, nu suge shi nu linge, nu te lasa linsa sau supta... tu numa' stai :D poate tragi shi un pui de somn pana termina omu' respectiv treaba :D
da' sa shtii ca noua ne place s'o lingem de sa'i iasa vapseaua, deci daca vrei sa fii linsa fara sa sugi contacteaza'ma :A
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde Castila » Mie Sep 01, 2004 7:16 pm

Hmmm LOOL nice joke .. bun ..hai zicetzi ce vretzi ca sunt proasta bla bla dar mie una nu mi se pare interesant ... sincer acum mi se pare destul de scarbos .. bun pe langa toate astea nu am spus niciodata ca nu am facut prostioare Anal de exemplu sau alte fel si fel de pozitzii dar nu am vrut sa incerc sa pun gura la asa ceva ;) am eu alte fantezi dar nu asa
Castila
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Sep 02, 2004 10:04 am

bah ce-avetzi cu ea?k shi eu aveam acu' vreo 2 ani de ex. aceeashi gandire...dar pan'la urma nu sh' dc mi-am schimbat-o...shi cre' k e o placere shi sa sugi,nu numai sa fii linsa,k?dar fiecare cu parerea lui...
Titina
Junior Member

Mesajde proXtu » Joi Sep 02, 2004 12:49 pm

mai ai timp, eshti inca tanara... pana atunci vezi'tzi de shcoala shi mai lasa suptu' shi cu linsu' la altzii mai in varsta :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde Castila » Joi Sep 02, 2004 9:35 pm

Hmmm mah ma enervatzi za moz hai bene m`atzi convins o sa fac si eu o incercare .. DAR sa gasesc pe unu care chear sa fie destept nu sa dea vb la coltz
Castila
Junior Member

Mesajde vali » Joi Sep 02, 2004 9:42 pm

castila, gandeste pozitiv
si barbatii fac sex oral.
some people deserve to die
vali

Mesajde Raz van Helsing » Joi Sep 02, 2004 9:43 pm

Sexul oral nu e o rusine. Doar sa vorbesti despre el e. Adica mie. ;n
Bine ca a pus zoso postul ala inainte, norocul meu... :A
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde Asassinu » Sâm Sep 04, 2004 2:52 pm

Dreamerboy ai cam intrecut masura. Si chiar daca MissBugMafia a gresit tre sa scrii si tu de dragul de a-ti scrie primul mesaj???

Sexul oral este un lucru tare placut. Si pt cel ce da si pt cel care primeste. Acum depinde si de firea omului. Io cred ca prin sex oral ajungi sa iti cunosti mai bine partenereul/a. Oricum, sexul leaga oamenii...ii apropie.
pace
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde ssonja » Sâm Sep 18, 2004 3:44 pm

termenul de rushine e o eticheta mai mult decat ciudata.
a face/primi ceva ce genereaza placere nu e o rushine. doar daca n-o faci cum trebuie, eventual ;-) . poate fi un preludiu placut daca ambii parteneri ofera. dar ce te faci cand incepe sa-tzi placa shi nu mai ceri la schimbi, tu o faci oricum? e adictzie? :D
i kjærlighet med bubuletz og dra fremme inn i B
ssonja

Mesajde PeerGynt » Lun Sep 20, 2004 4:20 pm

Da, e un fel de dependenta. E ceva rau in asta?

Sa nu uitam rolul feromonilor secretati de femeie in zona genitala, de exemplu: atragerea barbatului. Acum avem si o explicatie chimica a fenomenului. Un barbat simte placere facand cunilingus partenerei si din cauza asta, nu numai prin mecanisme psihice (desi eu cred ca afectiunea joaca un rol mai important decat feromonii).
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde Claudi@ » Sâm Noi 20, 2004 4:03 pm

Treaba cu sexul oral sta in felul urmator: e doar un alt pas intr-o relatie. Cred ca toata lumea e de acord cu mine cand spun ca e un lucru care provoaca mare placere si cine spune ca nu ori nu a avut parte de el ori e un ipocrit si jumatate.
Nu sunt de acord cu sexul oral atunci cand este vorba de o aventura, dar in dragoste (si razboi :D) orice e permis.
Fratilor mai lasati prejudecatile la o parte ca nu stiti ce pierdeti!!!
Claudi@
Junior Member

Mesajde cucubau » Mar Ian 25, 2005 3:08 pm

nu e nici o rusine.. sau e?
cucubau
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Ian 25, 2005 5:37 pm

eu nu ma privesc cu rusine in oglinda... so.. figure it out yourself! :p

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde h0va » Mar Ian 25, 2005 5:49 pm

este o rushine sa nu practici..parerea mea..jasmine..se vede din avatar cat itz place..to get ur muff licked..:))

?!
h0va

Mesajde eyewitness » Mar Ian 25, 2005 5:51 pm

io zic ca secsu oral ie o rusine daca nu-l eczecuti cum trebe , adica conform normelor in viguare publicate in monitoru oficial
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nbm » Mar Ian 25, 2005 6:31 pm

eye-ule, ajuta-ma si pe mine cu monitoru ala oficial sa nu ma dea careva in judecata, duamne fereshte :D
si mai ales n-as vrea sa ma fac de rushine
pretty please :)

PS: altfel, nu cred ca sexul oral e o rushine, cit timp va face placere amindurora (sau citi oti fi in camera)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde eyewitness » Mar Ian 25, 2005 6:36 pm

tzash zice io da vine zgriptzuroaica de weet weet, modista, si ne-o trage l-amandoi pt offtopice (conform cu normele in viguare ale forumului) :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Weet-weet » Mar Ian 25, 2005 11:01 pm

Nu ma mai joc! N-ai vazut ca am zis ca va las in pace sa va aberati cat vreti? dau un ctrl +f dupa cuvinte d-ale urate la care mi-e si rusine sa ma gandesc , si atat, nu mai sterg off-topicurile, ca ma ruga public varu' lu alex, ca in privat, nu putea..

deci zi, ca nu va trag nici macar de urechi!

Si nu, sexu oral nu-i o rusine..

( zgriptzuroaica? te spun lu mama! )
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde vali » Mie Ian 26, 2005 8:29 am

Castila scrie:Hmmm LOOL nice joke .. bun ..hai zicetzi ce vretzi ca sunt proasta bla bla dar mie una nu mi se pare interesant ... sincer acum mi se pare destul de scarbos .. bun pe langa toate astea nu am spus niciodata ca nu am facut prostioare

pai pune-l e pe baiat sa o spele inainte, daca e din "ala"

cicaroca, am pierdut ceva?
some people deserve to die
vali

Mesajde cucubau » Mie Ian 26, 2005 2:24 pm

merge si nespalata... si chiar daca miroase rau... i`ti prinzi de nas un carlig din ala de rufe...
cucubau
Junior Member

Mesajde cicik*a » Sâm Ian 29, 2005 10:39 pm

vai ce ce interesant!mi-e rusine sa ma gandesc la prostii deastia.dragilor pai voi va ganditi la acadele cand faceti sex oral?eventual sa-i zici sa schimbe un picut pozitia ca nu mai vezi ce face hose armando!
see the good things in your life!
cicik*a
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la vechi: Totul despre Sex