am o mare dilema

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde maryann » Mar Ian 25, 2005 5:49 pm

in ziua de azi nu conteaza decat sexul ce altceva poti face cu fetele moderne care nu stiu decat tigari cafele chiuluri si mobile mai tarziu gasesc pe unul care-i umfla carca dar care- i smegher si pe urma se intreaba unde au gresit
maryann
Junior Member

Mesajde maryann » Mar Ian 25, 2005 5:52 pm

dar ce- i mai rau e ca chiar daca ai contract la vreo 50 de ani iti da tie cu tifla si ia una de20 care suge acadeaua
maryann
Junior Member

Mesajde Djinn » Mar Ian 25, 2005 5:52 pm

morala fiind? ~p
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde eyewitness » Mar Ian 25, 2005 5:53 pm

maryan , sa muara titirica daca am inteles ceva. poti reformula?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde h0va » Mar Ian 25, 2005 5:53 pm

femeea: atunci cand suje pe dejeaba ceva nu se leaga..

?!
h0va

Mesajde maryann » Mar Ian 25, 2005 5:54 pm

concluzia invata sa -ti placa acadeaua ca mai tarziu oricum faci diabet dar macar ai facut rost de mai mult calciu

apropo ati facut sex oral vreodata si cum a fost

edit by aiu : maryan, nu este voie cu posturi consecutive. este botonu edit in drepta jos a postului pentru modificari , adaugiri , stergere. foloseste-l
maryann
Junior Member

Mesajde maryann » Mar Ian 25, 2005 5:57 pm

maryann
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Ian 25, 2005 6:10 pm

nu, niciodata. e mijto?
eyewitness

Mesajde h0va » Mar Ian 25, 2005 6:27 pm

pei bre nene, vez, daca ejt tocilar shi'tz petreci tot tinpu' la bebleoteca..asha mai esheai shi tu in lume, cine shtie poa' se lipea cineva shi de mata..shi nu ramaneai nesupt pana la varsta asta..uite la nenea baicsu care la shaishpe ani ie doctor nu numa' in gramatici (nene baicsule, respectele mele bre) da' shtie shi alte alea..ia egzemplu nene pana nu ie prea tarziu ca o sa vina intr'o zi shi neinvinsu shi'o sa'tz rada in nas ca pana shi iel a fost supt cu tot cu coif shi scut de catre donshuara izaura (sau cum plm ii zice lu' izabela aia)..

vez bre shi sa mai zica cineva ca tineretu din ziua de az nu are sintzu' raspunderii..

zapacizda scrie:si daca nu o fac o sa creada ca sunt egoista, ca ma gandesc numai la placerile mele si la el nu ma gandesc

?!
h0va

Mesajde shakti » Mar Ian 25, 2005 6:46 pm

maryann scrie:concluzia invata sa -ti placa acadeaua ca mai tarziu oricum faci diabet dar macar ai facut rost de mai mult calciu

concluzia:
nu incerca ca s ar putea sa ti placa
don t hate me....
shakti

Mesajde nbm » Mar Ian 25, 2005 6:52 pm

maryann scrie:dar ce- i mai rau e ca chiar daca ai contract la vreo 50 de ani iti da tie cu tifla si ia una de20 care suge acadeaua

pai ce sa faca dom'le daca a asteptat 30 de ani sa-i suga si lui cineva acadeaua. vrei sa moara omul si sa nu stie ce e aia?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde eyewitness » Mar Ian 25, 2005 6:58 pm

nu incerca ca s ar putea sa ti placa

shakti, pujchea pe linba

lasa fata in pace, sa-i placa, sa fie singuru lucru pe care sa-l faca in veatza
eyewitness

Mesajde goni_q » Mar Ian 25, 2005 7:10 pm

bien zici "mareeaanoo" . care este.... :D
asa doar dupa ce semneaza uomu hartia, l-ai inhatzat tzak pak, nu ii mai dai nici ce-a mirosit pan' atunci la tine...
ei ! mistretzii? buna nu? sa va tzie domnu muierile, shi voi va plangetzi de'ale vuastre.....
goni_q
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Ian 25, 2005 7:18 pm

goni q, am o rugaminte, mai ia o data cuvintele de mai sus si amesteca-le puate scoti ceva coerent. ce zici?
eyewitness

Mesajde sin ella » Mar Ian 25, 2005 9:01 pm

zapacita
ma tenteaza dar in acelasi timp imi este si foarte frica.

daca te tenteaza nu vad care-i problema. fa-o! frica n-are de ce sa-ti fie ca de obicei nu musca, iar daca scuipa inseamna ca faci bine ce faci ;D.

Oare l-ar deranja daca eu l-as lasa pe el sa ma stimuleze oral si eu nu l-as stimula pe el?

Normal ca l-ar deranja. Eu am o idee mai buna: Cand ajunge la tine, in loc de "salut, ce mai faci?" te repezi la acadea si i-o savurezi pe indelete. De ce sa astepti sa faca el primul pas?

maryann
eu cred ca trebuie sa-l lasi pe el sa faca treaba,

:yD clar, asa e ~p

daca o sa faci si tu o sa creada ca a-i mai facut

pe pariu ca o sa-si dea seama cu siguranta ca n-a mai facut-o?

m-am maritat de 2 ani dar n-am supt-o ,daca vrea sa plateasca parasutele ele ce mai fac

chiar asa maryann? din bugetul familiei? ~p ~p uite-asa se aleg parasutele si cu placerea si cu banii care de fapt si de drept ti se cuvin tie :-?
............................
sin ella

mersi

Mesajde zapacita » Mie Ian 26, 2005 9:41 am

mersi mult maryann. Mersi pt sfat. sa stii ca si eu m-am gandit ca daca fac asa ceva ar putea crede ca am mai facut-o,ar putea crede ca sunt o usuratica si el nu vrea asa ceva langa elm-ai ales ca ar vrea sa ne casatorim. .Dupa cum am scris el acum nu este langa mine, nu mi-a propus asa ceva decat ca eu am tras niste concluzii dintr-un sms pe care mi l-a trimis. imi scria el acolo ca mi-ar face niste chestii care mi-ar da fiorii pana in varful degetelor,si ca ar folosi foarte mult limba. deci in momentul in care el m-ar stimula pe mine ma gandesc ca ar astepta ca si eu sa-l stimulez pe el. eu am cerut un sfat insa numai de la tine l-am primit, ceilalti m-au luat la misto.
zapacita
Junior Member

Mesajde Djinn » Mie Ian 26, 2005 9:57 am

bre, deci fata asta un lucru nu-ntelege.....

zi-i ca n-ai mai facut-o, dar lui vrei sa-i faci finca ce mult il iubesti si vreti sa va si casatoriti etc si asa mai departe.... vorba lu offendaru, o sa-si dea el seama ca spui adevarul si ca n-ai mai facut-o si ca e special pt. el si chestia asta o sa-l ghighile placut in amorul propriu si nu numai :yD

io zic sa nu te iei dupe maryann ca si ea a ajuns in cele din urma la concluzia ca e bine sa inveti sa suji acadeaua ~p
Djinn

Mesajde eyewitness » Mie Ian 26, 2005 10:38 am

zapacito , maryan te-nvata de rau. adica preferi sa ciupeasca din bujetu familiei si sa mearga la parashute sa i-o suga in loc s-o faci tu si sa puneti banishorii la CEC?
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mie Ian 26, 2005 10:38 am

de fapt, ce inseamna sex oral? imi spune si mie careva? maine-poimaine implinesc 18 ani si nu shtiu ce trebuie sa fac.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Ian 26, 2005 10:39 am

ce baics, vrei s-o suji ? ~p
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mie Ian 26, 2005 10:42 am

n-ai inteles nimic. zapacita scrie ca unii baetz da fiori folosind linba. asta ma-r interesa in mod expres cum se face. adica daca eu imi dau mie insumi fiori folosind linba cand beau ceai fierbinte se cheama sa fac sex oral? asta e enigma otiliei din .-ul meu de vedere.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cometa » Mie Ian 26, 2005 10:46 am

nu te-a loat nimeni la misto, mai zapacito, ci tz-au dat sfaturi intr-un mod mai...subtil, sa zicem:D
ai grija numa ca da dependenta ~p
...ceea ce va dorim si dumneavoastra :D
cometa
Junior Member

Mesajde Djinn » Mie Ian 26, 2005 10:50 am

baixinho, papilele matale nu se-nfioara asa, suptil, cand mananci o piersica, o inghetata, ceva cu frisca...? :p
Djinn

Mesajde baixinho© » Mie Ian 26, 2005 11:28 am

ba da, mai ales cand bag gura in savarina.
ANTI

baixinho©

Mesajde Djinn » Mie Ian 26, 2005 11:33 am

vezi ca stii? precocele lu mama ce esti :D sa ma inviti si pe mine la majorat... ~p
Djinn

Mesajde maryann » Mie Ian 26, 2005 11:53 am

imi pare bine ca mi-ai apreciat sfatul lasa-i pe baietii astia ce pot sa-ti spuna doar ce viseaza ca in rest doar gura-i de ei ar vrea sa dea limbi dar nu au cui saracii
maryann
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Ian 26, 2005 11:56 am

maryann scrie: lasa-i pe baietii astia ce pot

dap, in special faw ~p

si care pot, da?
eyewitness

Mesajde maryann » Mie Ian 26, 2005 12:01 pm

imi pare rau dar n-am priceput
maryann
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Ian 26, 2005 12:02 pm

maryann, lasa afirmatiile alea aberante, ca sunt unele persoane, printre care (din fericire) ma numar si eu, care dau limbi in fiecare zi. ce-i drept, dau cu limba peste buze sa nu mi se usuce, dar tot limbi se cheama ca dau. asa ca n-o mai zgudui atata.
ANTI

baixinho©

Mesajde maryann » Mie Ian 26, 2005 12:06 pm

n-am ce sa zgudui ca-s fata
maryann
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii