Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
cauta organizator de orgii cu tampoane, vibratoare si sosete flausate 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Miss Faw m-a invatzat reteta spalarii pacatelor *p
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
- Invincible
Pe ist iuzer chiar nu il stiu. Si are avatar ciobit
.
Aia de d'inente trebuia sa fie dupa Mtz... Oricum.. scuze.

Aia de d'inente trebuia sa fie dupa Mtz... Oricum.. scuze.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
confunda formul cu chatul.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Salut sunt nou pe la voi!!!
Ce pot spune despre vecinul meu de deasupra? :con:
in primul rand pot spune ca el nu exista pt ca stau la ultimul etaj ;-) , dar va pot spune cate ceva despre ce de sub mine...
este genul care nu prea sta pe acasa.. dar cand vine....vai de urechile mele..
sa va explicitez de ce!
eu nu prea sunt fan al manelelor.. poate chiar deloc. sunt genul care asculta mai mult rock.
ei bine... el cand vine acasa da la maxim boxele shi dai cu manele frate pana ti se face greata... ;a ;a ;a :bleah:
vreau sa ma mut de ceva vreme dar inca nu am reushi
daca se va intampla vreodata sper sa dau peste unul de-al meu shi nu peste inca u8nul ca cel actual :rolleyes:
in primul rand pot spune ca el nu exista pt ca stau la ultimul etaj ;-) , dar va pot spune cate ceva despre ce de sub mine...

este genul care nu prea sta pe acasa.. dar cand vine....vai de urechile mele..
sa va explicitez de ce!
eu nu prea sunt fan al manelelor.. poate chiar deloc. sunt genul care asculta mai mult rock.
ei bine... el cand vine acasa da la maxim boxele shi dai cu manele frate pana ti se face greata... ;a ;a ;a :bleah:
vreau sa ma mut de ceva vreme dar inca nu am reushi

daca se va intampla vreodata sper sa dau peste unul de-al meu shi nu peste inca u8nul ca cel actual :rolleyes:
- C@$H
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma