Sisu - Strada Mea
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
mie personal mi-a placut mult albumul solo al lui sisu. pacat ca popi a crezut ca albumul lu puya o sa fie tzeapa shi nu l-a mai lansat "oficial". ca pe net oricum a ajuns. mi-a placut mai mult albumul lui sisu decat ala al lui puya.
- goe
- Junior Member
bau
cel mai sicer album din Romania,desi sound`ul nu e extraordinar.
Piesa facvorite:
1.Bagabont pe viata
2.Spune`mi ce vrei
3.Strada mea
4.Realitate
Bafta
Piesa facvorite:
1.Bagabont pe viata
2.Spune`mi ce vrei
3.Strada mea
4.Realitate
Bafta
sunt prea bagabont pt.posturile radio/sistemu`politic il iau la misto/uneori sunt un plagiator de melodii straine./sa vina dr.dre sa se judece cu mine/
- LaFamili_stu
- Junior Member
album bun
mi a placut...de fapt asa este el sincer...
- niculescu alex
- Junior Member
Albumu` nu l`am auzit, am auzit o piesa ce mi`o placut "Pentru cel mai bun prieten"
Da` parca si`o scos si un videoclip cu ala de la 3se ...Spune`mi ce vrei se numea parca... nu prea minunata
Da` parca si`o scos si un videoclip cu ala de la 3se ...Spune`mi ce vrei se numea parca... nu prea minunata
you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
Initial trimis de goe
mie personal mi-a placut mult albumul solo al lui sisu. pacat ca popi a crezut ca albumul lu puya o sa fie tzeapa shi nu l-a mai lansat "oficial". ca pe net oricum a ajuns. mi-a placut mai mult albumul lui sisu decat ala al lui puya.
Unde gasesc albumu` lu` Puya?
you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
Vorbim de albumu lu Sisu e super slab.Se si lauda ei ca au experienta , e varza albumu ascultati ce va zic si Spune-mi ce vrei!!! e copiata pe fata da nu mai stiu imi scapa o sa revin sa spun melodia.TREZITI-VA!!!!
- august00
- Junior Member
http://www.la-familia.ro
inregistrati`va acolo si fanii adevarati poate ne ajuta sau ii ajuta
pe loial si lucky cu niste versuri pt.a completa situl.Bafta
inregistrati`va acolo si fanii adevarati poate ne ajuta sau ii ajuta

nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
-
FamilisT_M - Junior Member
aoleo! ba ,cum pula mea sa fie albumu lu sisu slab?voi uitati ca e pt anu 2000?si lucky..nu zi ca e slab,cand tu nici nu l-ai ascultat...asa ca te rog... oricum,nu stiu cati stiu,sa unu stiu,insa textele lu sisu sunt 70-80% reale,..e 1 din putinii care spun adevaru`!... albumului..ii dau o nota de 8 , maxima fiind 10:P
- Gynosvs
- Junior Member
aoleo frate....
cand l-am scultat prima oara mi s-a parut slab insa dupa ce l-am ascultat de mai multe ori nu mi s-a mai parut asha slab.Am si spus mai sus adi si daca erai atent vedeai .... Cat despre versurile lu Sisu am spus-o si cu alta ocazie tot aici pe forum undeva parca ca are cele mai reale texte din rap,sunt simple si la subiect.Respect !!!
Cu respect, Luchian !
-
lluchiano - Junior Member
nuj pentru mine acel album este sfant altceva nu vezi zi de zi la mine in lista decat la familia cel mai mult imi place melodia Strazile sunt intre rai si iad imi place foarte mult acea melodie si ink o melodie de pe respectivul album penrtu cel mai bun prieten oricum nu ii inteleg pe uni ratati care ii vorbesc de rau pe sisu si puya aceia sunt niste oameni prosti care nu styu ce inseaman cu adevarat muzik hh si rap respect LA FAMILA pace
-
b00ss - Junior Member
un motiv special pt care dezgropi un thread mort de un an jumatate ?! nope..
eu zic sa fugi la capsunile tale si sa lasi rapul pt oamenii mari.. kthx
eu zic sa fugi la capsunile tale si sa lasi rapul pt oamenii mari.. kthx
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
18 mesaje
• Pagina 1 din 1