Cand suntei plictisiti scrieti aici orie abeartie va trece prin cap!!
Si apropo care vine cu sania p derdelus?
Ce-i cu plictiseala asta?
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
un thread in care sa scriem ce ne trece prin cap cand ne batem maimutza cand facem ? :rolleyes:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Lool...
Mei Moshule, intodeauna poti tu sa incepi un astfel de thread. Ar fi destul de interesant, dar nu cred ca ar vrea multi baietzi sa admita ca isi bat maimutza. :u
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
O sa fac unu pe "totul despre sex" ...daca ma lasa Nichoals. Sau batutu' maimutzei nu se pune la sex ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Soldatii mei au intrat in sesiune. Sa vedeti si voi ce harnici sunt: scaneaza cartile (altii le fotografiaza), le baga in comp, aduc pe calea cea buna cuvintele care au luat-o razna, lipesc tot felul de schite langa cuvintele astea, transforma totul in coloane, listeaza la imprimanta, decupeaza, impacheteaza... uneori fac cheta pentru a ferici un anumit prof care nu prea stie sa inchida ochii.
Si... eu am ramas pe dinafara... Plictiseala mare... Mi-am zis sa trec pe-aici sa vad ce mai fac anumitzi naspetzi.
Si... eu am ramas pe dinafara... Plictiseala mare... Mi-am zis sa trec pe-aici sa vad ce mai fac anumitzi naspetzi.
- Invincible
-
Daimon - Mesaje: 5074
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii