Buna seara locomotive...doamne ce e afara...era sa nu mai ajung acasa!! ~(
Am plecat primavara la film si m-am intors iarna...ori a fost filmu` prea lung ori nebanuite sunt caile naturii ! inclin totusi pt prima parte...pentru ca mareatza productie "Alexander" este intr-adevar mareatza! Omul ala pur si simplu nu vroia sa moara oricat ar fi insistat sala aproape plina de oameni obositi si sictiriti de atatia homosexuali si priviri languroase ale unui Colin Farell blond si machiat ...de petale de trandafiri si de lungirea exagerata a subiectului filmului! ce era daca il faceau in 2 parti ? :p ce era daca avea pauza ca la teatru ? ;s nu mai puteam... cand am iesit de acolo am intrebat cativa oameni in ce an suntem....credeam k a trecut vreun deceniu peste noi ( sau vreo 8 ani...ca sa fiu in ton cu filmu

) !
In orice caz...afara e urat tare !!!! ;P Voi o datzi in diverse ...care chiar nu imi plac din pacate (pt mine ) ! Unii se lauda cu ce vad in filme, altii se cearta din nimicuri, altii ma uimesc cu modestia lor ( chiar k@tzy ... e vina ta...de ce i-ai zis asa lu crash ? vezi k eu nu stiu de gluma...da ? :S ) ... nush ce sa zic!

in primu rand va zic NOAPTE BUNA...ca n-am chef de net in seara asta... ! in al doilea rand...nu va mai zic ca va suparati !
si ca pi.es : pt Tanase... mi-am rectificat "greseala"...locomotivele colcaie de "sex simboale" masculine

n-am intors eu capul sa ma uit in jurul meu in momentul in care am scris postul de care s-a luat si whatever :p
gata...noapteee bunaaaaa !!!