Comentarii "Biliard 2005"
din toti cei cu care am jucat.. ayu mi s-a parut cel mai bun... dupa mine la nivelul asta totul e posibil. am jucat cu 4 din sfert finalisti RooT, v1n3ri, Raspopitu si ketty.. sa nu se supere V1n3ri, eu vad o finala RooT- Raspopitu, cu un scor strans.. asta in conditiile in care nu stiu cum joaca Publius si hOva
-
Daimon - Mesaje: 5074
daimon deja m-am imbujorat
pe bune ca in meciu cu tine am avut mare bulan ca si cu root de alfel. m-am scos insa cu shaki si ketyy. oricum putea fi si invers
pe bune ca in meciu cu tine am avut mare bulan ca si cu root de alfel. m-am scos insa cu shaki si ketyy. oricum putea fi si invers

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Ma, io joc pe noroc. Cubu stie.... Am castigat la limita. Si poate daca mai am noroc de vo 3 ori, castig si finala
)). Pana atunci, merg sa mai aprind niste lumanari ...

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
[Quote=RooT]RooT - Catalanu 5-1[/QUOTE]
No Comment
era de asteptat ca root sa ma ''zdrobeasca''
nici nu stiu cum am reusit sa castig un meci :con:
prevad o finala Root vs Publius
No Comment

prevad o finala Root vs Publius

-
Catalánul - Mesaje: 625
Votez ca RooT sa nu mai participe de acum inainte la turnee.
A devenit un fel de Michael Schumacher.
Astept dezicia si celorlalti 2 membrii CDO :yD

Astept dezicia si celorlalti 2 membrii CDO :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
a jucat bine catalanul da a gresit la finalizare ... prea mult noroc de partea mea
...
vreau sa vad si io ketyy vs monk ... sa ma chematzi sa va spectez cand jucatzi .. plz plz plz

vreau sa vad si io ketyy vs monk ... sa ma chematzi sa va spectez cand jucatzi .. plz plz plz
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
RooT, dar vezi ca monk si ketyy or sa joace biliard, nu or sa faca ce iti imaginezi tu.
pana in prezent, pronosticurile mele s-au confirmat in totalitate: mopnk s-a calificat in sferturi, iar RooT este in semifinale.

pana in prezent, pronosticurile mele s-au confirmat in totalitate: mopnk s-a calificat in sferturi, iar RooT este in semifinale.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Premonitzie...
Va zic eu ca va fi o finala: Root - Ketty
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
RooT...pana la urma ..ketyy e baiat sau fata ?
monk nu te lasa ! locomotivele tre' sa aiba reprezentant in semifinale !
monk nu te lasa ! locomotivele tre' sa aiba reprezentant in semifinale !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
o fi Nanuka...ca ea e super tare la biliard 

-
nu moshule, ketty e usernamul ei.. dar joaca cu id-ul sunt extraordinar.. ca asta ne deruta pe toti..
-
urmaresc in direct...sfertul ketyy vs. monk
ketyy are 3-1...dar pana la 5 mai e !
hai monk !
ketyy are 3-1...dar pana la 5 mai e !
hai monk !
-
CDO se va gandi la o metoda de verificare a ID-ului pe care il poseda participantii la concurs. este cam dubios ca ketyy a recunoscut ca este fata, are id cu "tenta masculina" si, pe deasupra, bate de rupe cam tot ce prinde.
ANTI
-
Ce e drept... Tre sa meri pe incredere. Ca si pe ID meu pot lasa pe cine vreau sa juace. Io zic sa aiva toti iuzarii camera web. Sa ii vedem cand juaca.
)
After the game:
Cu putin noroc am prins semi'. H0va a ratat unele bile "usoare".. Asta e. Oricum a fost destul de disputata partida. Sorry moshu' ca nu vin la Fanutza.

After the game:
Cu putin noroc am prins semi'. H0va a ratat unele bile "usoare".. Asta e. Oricum a fost destul de disputata partida. Sorry moshu' ca nu vin la Fanutza.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
-
v1n3ri - Junior Member
baixinho © scrie:CDO se va gandi la o metoda de verificare a ID-ului pe care il poseda participantii la concurs. este cam dubios ca ketyy a recunoscut ca este fata, are id cu "tenta masculina" si, pe deasupra, bate de rupe cam tot ce prinde.
mie mi-a spus ca este ID-ul prietenului ei
urmaresc meciul lu ketyy cu monk...si n-am vazut in viatza mea o fata sa joace asa. cred ca l-ar bate si pe O'Sulivan ala al vostru

-
5-2 ....
un meci meritat de katyy ... singurul jucator in fatza caruia cu adevarat putini tremura ... in ultimu meci nici nu am apucat sa dau cu tacu .... ce sa mai ...
un meci meritat de katyy ... singurul jucator in fatza caruia cu adevarat putini tremura ... in ultimu meci nici nu am apucat sa dau cu tacu .... ce sa mai ...
-
monk - Mesaje: 2747
vreau sa-i felicit pe ketty si pe v1n3ri (omule vreau sa aduci trofeul in Timisoara
) mai nu stiu cum e cu verificarea id-ului...

-
Imi pare rau pentru neplacerile pe care le-am produs. Cand m-am inscris n-am vrut sa intru cu id-ul meu principal, asa ca prietenul meu mi-a dat un id al lui de care m-am folosit. Am cerut voie inca inainte de inceperea concursului sa-mi schimb id-ul dar mi s-a spus ca doar de la concursurile viitoare. O sa ma gasiti pe id-ul lovely_eca@yahoo.com
GG monk
Oribilul Mosh, nu mai exagera atat ;-)
Si sa stii ca am vazut ca cei mai buni jucatori de pool de pe yahoo sunt tipe.
http://profiles.games.yahoo.com/games/profile2?name=ledzeppchic&consolidater=pool.yahoostar&intl=us
GG monk
Oribilul Mosh, nu mai exagera atat ;-)
Si sa stii ca am vazut ca cei mai buni jucatori de pool de pe yahoo sunt tipe.
http://profiles.games.yahoo.com/games/profile2?name=ledzeppchic&consolidater=pool.yahoostar&intl=us
- ketyy
- Junior Member
da...asta e. am sa-ti dau o bere.
monk...pentru ca esti un pishat si ai pierdut..ma costa o bere din alea 3 pe care tre' sa mi le dai ~(
monk...pentru ca esti un pishat si ai pierdut..ma costa o bere din alea 3 pe care tre' sa mi le dai ~(
-
Oribilul Mosh scrie:Votez ca RooT sa nu mai participe de acum inainte la turnee
voteaza si sa vezi cum iti iei ban pe viatza de la kranu

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
cr3tzule, se poate face altfel, si fara web-cam. ii platesc eu o ora la o sala de net cafe (pentru ca este interesul meu sa ma conving daca ea joaca, nu ca n-ar avea 15.000 de lei) si sa joace cu RooT 4 din 7.
ANTI
-
Nu vad de unde pana unde ai tu interes sa te convingi cum joc si cum arat. Poate vrei sa te invit si la mine acasa in timp ce ma joc. Nu multumesc! Si nu inteleg de ce tocmai de mine te iei si nu te iei si de alti participanti care joaca bine? Pana la urma eu cu tine nu am schimbat nici un cuvant.
- ketyy
- Junior Member
S-ar lua si de mine. Dar nu cre ca imi plateste bilet Timisoara-Bucuresti si retur. Nu estem asa, baix?
-
v1n3ri - Junior Member
vineri
felicitari pentru calificare
bravo tie
pe mine ce ma asteapta daca o sa joc si io bine
dar ce o sa ma astepte daca o sa joc un singur meci bine
felicitari pentru calificare
bravo tie
pe mine ce ma asteapta daca o sa joc si io bine
dar ce o sa ma astepte daca o sa joc un singur meci bine
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
ketyy, activitatea ta pe forum lipseste cu desavarsire. te-ai inscris in octombrie 2003 si de atunci si pana la acest concurs ai avut cam 30 de posturi, ceea ce inseamna o medie de doua posturi pe luna. altfel spus, habar nu am cine esti. nici eu si nici alt concurent. pe ceilalti, in schimb, ii stiu si mi-am dat seama ca nu ar fi capabili sa faca magarii. nu am nici o garantie ca tu nu pui pe cineva sa joace in locul tau. mai mult chiar, sunt convins ca acesta este adevarul.
nu stiu daca ti-ai dat seama: pe acest forum noi ne distram. ma intereseaza mult prea putin cine castiga concursul, pentru ca sunt constient ca nivelul meu la biliard este scazut, dar asta nu inseamna ca trebuie sa accept ca altii sa-si bata joc de aceasta distractzie. nu ti-a cerut nimeni sa ma inviti la tine acasa, de aceea am si propus sa mergem intr-o zi la un net cafe sa vad cum joci. nu vrei, este treaba ta, dar daca se va intampla ca vreodata sa fiu nevoit sa joc cu tine, voi refuza, preferand sa pierd prin abandon.
ps: acesta este punctul meu de vedere ca jucator. in ceea ce priveste functia de membru CDO - ma voi aptine daca e sa se ia vreo decizie referitoare la tine.
nu stiu daca ti-ai dat seama: pe acest forum noi ne distram. ma intereseaza mult prea putin cine castiga concursul, pentru ca sunt constient ca nivelul meu la biliard este scazut, dar asta nu inseamna ca trebuie sa accept ca altii sa-si bata joc de aceasta distractzie. nu ti-a cerut nimeni sa ma inviti la tine acasa, de aceea am si propus sa mergem intr-o zi la un net cafe sa vad cum joci. nu vrei, este treaba ta, dar daca se va intampla ca vreodata sa fiu nevoit sa joc cu tine, voi refuza, preferand sa pierd prin abandon.
ps: acesta este punctul meu de vedere ca jucator. in ceea ce priveste functia de membru CDO - ma voi aptine daca e sa se ia vreo decizie referitoare la tine.
ANTI
-
baicsule, daca e ketty cea care joaca (asa cum cred eu) probabil ca va participa si la urmatoarele turnee, si va disparea orice urma de suspiciune.daca nu iaca, va fi existat un participant care s-a folosit de usernameul ei la un concurs... nu vreau sa ma erijez intr-un fel de aparator al ei.. dar cred ca ar trebui sa plecam de la prezumptia de nevinovatie...
-
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard