Inca un an de ilegalitate. La multi ani, Jasmine !
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Inca un an de ilegalitate. La multi ani, Jasmine !
Intr-o dupa-amiza calduroasa din vara lui 2002 am cunoscut-o in premiera pe Jasmine, care avea 14 ani...se numea Animalutza X, purta masura 5 la sutien...si era cea mai reprezentativa lutza de pe fanclub, fiind prima din specia ei. (prima iubire n-o poti uita niciodata... :love: )
Intalnirea s-a petrecut pe terasa celebrului local Sexy Milion Dollars, de la Bariera Vergului. Tin minte si acum ca m-a cinstit cu o Stella Artois. Ulterior, nu putine si intotdeauna foarte placute au fost intalnirile cu Jasmine.
Pe 27 ianuarie 2006 Jasmine isi va aniversa majoratul si cu aceasta ocazie multi oameni vor intra in legalitate. Dar pana atunci mai este un an.
Astazi, cu ocazia zilei sale de nastere....ii urez traditionalul la multzi ani, multa sanatate......si sa fie la fel de sexy si provocatoare ca si pana acum.
Intalnirea s-a petrecut pe terasa celebrului local Sexy Milion Dollars, de la Bariera Vergului. Tin minte si acum ca m-a cinstit cu o Stella Artois. Ulterior, nu putine si intotdeauna foarte placute au fost intalnirile cu Jasmine.
Pe 27 ianuarie 2006 Jasmine isi va aniversa majoratul si cu aceasta ocazie multi oameni vor intra in legalitate. Dar pana atunci mai este un an.
Astazi, cu ocazia zilei sale de nastere....ii urez traditionalul la multzi ani, multa sanatate......si sa fie la fel de sexy si provocatoare ca si pana acum.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la multi ani iepuroaico .... sa dai si tu o bere de ziua ta ca uite, eu, hades, moshu si decret am dat ... si te-am fi chemat dar nu am dat de tine ...
la multi ani si sa dea domnu sa ma ai cadou :yD
la multi ani si sa dea domnu sa ma ai cadou :yD
-
monk - Mesaje: 2747
monk scrie:sa dai si tu o bere
mai devreme de juma' de an n-o s-o vezi.
lma.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multzi ani
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Aniversare...
La Multi Ani! Sa nu te schimbi, sa fii incontinuare perversa shi sa faci multe glume despre sex! ;v :j
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
La multi ani Jasmine! Sa fii buna si cuminte *p
- Fişiere ataşate
-
- Iepure.jpg (20.72 KiB) Vizualizat de 5928 ori
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
La Multzi Ani Jasmine. Sa ai parte de tot ce-tzi doresti shi sa ramai in continuare la fel de simpatica, spontana shi plina de viata.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
inca ceva...
- Fişiere ataşate
-
- Bunny.jpg (13.91 KiB) Vizualizat de 5936 ori
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii