Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Ms Love2Fly. Si stai calm acolo vorbeam despre bunica mea. A murit inainte sa ma nasc eu, din nefericire pt mine...
-
dreamslave - Junior Member
Se vede ca nu am mai citit Cosbuc de mult timp. Ciudat ca stiam toata poezia cand aveam vro 7 ani
bre, te-ai gandit ca datorita ezercitiilor la sala, daca se micsoreaza bratele, dispar jenunchi etc s-ar putea ca si creieru sa fie afectat?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
INcep sa ma agaseze dracii
aoleo, vez ca nu-i a buna. un exorcist ai consultat?
a fost o zi destul de misto pentru picioare
ochila, deci nu se exista o zi mishto pentru creer. numa pentru picioare shi piept.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Ms Love2fly
pe biletele de avion ms ie prescurtarea de la miss

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Posibil...
eyewitness scrie:bre, te-ai gandit ca datorita ezercitiilor la sala, daca se micsoreaza bratele, dispar jenunchi etc s-ar putea ca si creieru sa fie afectat?
Este shi asta o posibilitate. Va trebuii sa investighez aceasta afirmatie sa vad daca contzine ceva adevar.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Musculosu scrie:Tipa asta pe care am adus-o acasa e foarte de treaba. E desteapta, invatza bine, deoarece are cele mai bune rezultate din an, dar din pacate are undefect mare pe care shi maicamea shi soramea le au: e pur shi simplu prea autoritara. Daca nu ea este de acord cu ceva, iti zice de parca tu nu ai dreptate shi ea are dreptate totala, deci e ca un fel de danone2.
Asa faci tu, Danone?

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
super marfa Aurolacu ! imi place din ce in ce mai mult jurnalul tau. te voi propune pentru accederea in locomotive 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pai normal ca nu m-am prins, nu mi-a dat mami lapticul de seara *p
superkitz, nush daca vroiai sa faci sau nu pe cineva sa rada, pe mine m-a amuzat jurnalul tau, asa, uracios cum e.
darky e trista... o sa urasti si tu pipí£lii?
superkitz, nush daca vroiai sa faci sau nu pe cineva sa rada, pe mine m-a amuzat jurnalul tau, asa, uracios cum e.
darky e trista... o sa urasti si tu pipí£lii?
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
weet weet, bineintzeles ca e!
exista mai multe feluri de ura . Potzi sa urashti ceva shi sa razi de numita chestie pana la loc comanda, sau potzi sa fii tot incrancenat shi ursuz- fiecare cum i-o veni mai bine
pentru mine, varianta 1 e cea mai sanatuasa.
exista mai multe feluri de ura . Potzi sa urashti ceva shi sa razi de numita chestie pana la loc comanda, sau potzi sa fii tot incrancenat shi ursuz- fiecare cum i-o veni mai bine
pentru mine, varianta 1 e cea mai sanatuasa.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
jerrycoaica scrie:iepuri care au un talent unic sa se imperecheze in mijlocul shoselei.
Da ce-ai vrea draga?Se se babardeasca prin tufele de ciulini?Nici iepurii nu-s atat de dobitoci.Iz dai seama ce senzatzie ciudata ar fi sa se interpuna intre iepuri un scaiete d-ala?:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Weet draga, daca pa tine te-a amuzat jurnalu' ala... Pe mine nush cine dracu m-o pus sa-l citesc la ora asta, cand numa de scrieri d-astea n-aveam nevoie!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
keshule, ce sensibilos devenisi!
go on, jori!
love2fly, nu mai incerca sa te faci ca-ntelegi 5% din ce reprezint eu :j, n-ai sa reusesti oricum. consuma-ti energia in alte scopuri ! :p
pfuai, mi-a luat aurolacea inainte la nr de posturi pe jurnal. clocoteste clasicismu'n el, nu alta!
---
"Dormi cu ingerii din nou."
darky, era o gluma, nu?
asta e melodia care ma obsedeaza de doua saptamani. ce chestie, dom'le, ce chestie.
go on, jori!
love2fly, nu mai incerca sa te faci ca-ntelegi 5% din ce reprezint eu :j, n-ai sa reusesti oricum. consuma-ti energia in alte scopuri ! :p
pfuai, mi-a luat aurolacea inainte la nr de posturi pe jurnal. clocoteste clasicismu'n el, nu alta!

---
"Dormi cu ingerii din nou."
darky, era o gluma, nu?
asta e melodia care ma obsedeaza de doua saptamani. ce chestie, dom'le, ce chestie.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Love2Fly scrie:Moshule, ai baut gaz lampant? nu de alta da' am un chibrit la indemana.... :p
oplea, se dezice si entomofilu de colegu' lui de echer si conpas

bre ce imi place mie la minoritatile astea, e ezapt cum zise freud in analiza aia cu eul, da-le o funie si se vor spanzura.
adica noi majoritarii ne intelegem din ce in ce mai bine in tinp ce minoritarii ca sa fie bagatzi in seama se taie intre iei. ie bine de stiut ca argument la casatoriile omosecsuale.

(pt gasca aia care gandeste invers decat mine: a fo o gluma, nu vb serios :j)
si separat dedic acest final aurolacului, eu personal tot nu cred ca e real, e caracterul meu favorit, daca umorul sau e involuntar, e fericit cu putinul duh si ma fericeste si pe mine, daca e fun iuzar istetz (cum cred io, dupa timpul pe care il petrece si dupa umor, sa muara bibicu ca e mai tare ca baieshu sau ca angel grigoriu si romeo iorgulescu) il felicit si ii acord marele premiu in sufletu' meu, ca mult bine face la lume

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Shaki, ce e cu fila aia? te-ai drogat azi dimineatza la 4:52? ai visat urat? care e treaba? :p
Stiu dragule, esti un geniu! nimeni nu poate intelege un geniu! asta e sacrificiul pe care il faci tu pt. umanitate. Sa fii TU!
E totusi un pas....acum sunteti majoritari, nu mai sunteti elitisti:p sau aia se subintelege?
Si va intelegeti pt. ca nu aveti personalitati bine definite in randul userilor
....toata lumea graviteaza in jurul a cativa cm-isti mai "puternici" si asta e. Nu ar indrazni unu' sa te contrazica la o reteta de mancare or something....nu mai vorbesc de "limbajul" identic al toti cm-istilor....
Nu incerca sa ma contrazici, cre'ca si tu te-ai prins de asta :p
p.s: amu' daca se intruneste Sinodul CM-ist in scopu' de a ma ataca, va rog respectos sa imi faceti si subiect special ca aici nu are farmec.... :p
love2fly, nu mai incerca sa te faci ca-ntelegi 5% din ce reprezint eu , n-ai sa reusesti oricum. consuma-ti energia in alte scopuri !
Stiu dragule, esti un geniu! nimeni nu poate intelege un geniu! asta e sacrificiul pe care il faci tu pt. umanitate. Sa fii TU!

adica noi majoritarii ne intelegem din ce in ce mai bine
E totusi un pas....acum sunteti majoritari, nu mai sunteti elitisti:p sau aia se subintelege?

Si va intelegeti pt. ca nu aveti personalitati bine definite in randul userilor

Nu incerca sa ma contrazici, cre'ca si tu te-ai prins de asta :p
p.s: amu' daca se intruneste Sinodul CM-ist in scopu' de a ma ataca, va rog respectos sa imi faceti si subiect special ca aici nu are farmec.... :p
-
Love2Fly - Junior Member
Love2Fly scrie:Stiu dragule, esti un geniu! nimeni nu poate intelege un geniu!
stiu ca ai tendinta sa te contopesti cu NIMENI, ceea ce e foarte bine, esti realist

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Love2Fly scrie:"limbajul" identic al toti cm-istilor....
decat agramat ca al altzii totzi iei care ie. sau cum ar zice neatza: plm!
maaaa, pune mah mana pe limba romana, ca se rade pana shi la depou.
-
nocturna - Mesaje: 8725
draga sburatoare, stai cuminte ca nu meriti matale atacuri, nu ai nici ingenuitatea dragalash aurolaca, nici extrema stupizenie a ^&%$#*&@.
desi umpic umpic aduci a tasica, da' numa din profil.
si se zice "linbaju" nu limbaju, da?
Nu incerca sa ma contrazici, cre'ca si tu te-ai prins de asta
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nocturna scrie:maaaa, pune mah mana pe limba romana, ca se rade pana shi la depou.
N-are a face, acolo e o anomalie a creierului(ceea ce nu e o chestie neobishnuita la mine), adica ma gandesc la o anumita formulare si uit sa schimb toti termenii in ea :p da' oricum sunt agramat...recunosc! :p
In fine...asta nu schimba cu nimic datele problemei :p
Wrong....tanase are carliontzi care acu' nu mai sunt la moda deci io n-am

Ba pardon, a se vedea mai sus ca-s agramat deci imi permit sa scriu incorect, da?

-
Love2Fly - Junior Member
screenager scrie:Rad de faza cu laptele , un pic ingrijorat totusi
doar de aia cu laptele? asta a fost amuzanta.. in cazul in care exista vreo legatura intre cele doua propozitii
Maica-mea sforaie . Imi aduc aminte de lectiile de traforaj din clasa a 4-a .
Piskeshule, eram adormita si chiar a fost amuzant, mai ales partea cu iepurii si bursucii

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Aurolacul scrie:Din cauza ca nu am avut multi lucratori shi a fost foarte ocupat, a fost foarte greu casa facem fatza maselor de oameni care au venit la restaurant. Eu fiind la caserie am incercat casa ma grabesc, casa se diminueze coada de la punctul de comanda, numai casa mi se strice sistemul electronic al caseriei shi sa trebuiasca sa il chem pe manager casa o fixeze.
NU a ajutat faptul cac lientii comandau foarte incet shi stateau casa decida ce manacruri vroiai, ba se mai certau shi intre ei (daca era un cuplu) ca macare sa le ia la copii.
Singura explicatie? :con: ....ii era dor de casa ...rau de tot...
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale