ce mai ramane?
prenuptialu?
eyewitness scrie:o casatorie dintre un uomosecsual si un transsecsual post operatoriu ie acceptabila?
aphextwinz scrie:Offender
intrebare foarte serioasa
un frate shi o sora, adultzi, vaccinatzi, infertili sau avand la discretzie nishte contraceptive infailibile. acceptzi ca ei sa faca sex? acceptzi ca ei sa se casatoreasca? dar sa adopte? (la ultima chestie mentzionez, asha, la fler, io zic ca au shanse mult mai mari sa fie o familie mai buna decat un cuplu homosexual)
sa nu intzelegi baza judecatzii lor shi ca atare sa o crezi o prejudecata (de ex, cand zice unul ca mariajul homosexual este impotriva legilor naturii, ce crezi? se refera la sexul homosexual, sau viatza de cuplu homosexuala?)
un frate shi o sora, adultzi, vaccinatzi, infertili sau avand la discretzie nishte contraceptive infailibile. acceptzi ca ei sa faca sex?
sephinoroth scrie: dpdv social, omosecsualii trebuie integraţ]
mi-e greu sa reiau si parareiau o ditamai argumentatia asa ca ce sa mai zic, nu vrei sa ii integrezi tu? ia-i tu pe toti acasa la tine si integreaza-i.adica oamenii nu shi-o trageau inainte asha abitir?
nu afecs, nu am spus asta si te rog sa nu-mi mai pui cuvinte in dejte. cred si raman la parerea ca gay ppl sunt din ce in ce mai multi cu ajutorul mass media.
si ce ma ingrijoreaza e ca perpetueaza ideea de normalitate vis a vis de gay si SIDA. si o mediatizeaza extrem de abititr.da! eu unu' nu cred că e vreo problemă, alta decat cea de moralitate
nu o sa intru la partea de morala, pentru ca n-are nici o legatura cu discutzia despre homosexuali
varianta sugerata de afex presupune ca ambii parteneri sunt sterili. ce se intampla atunci intr-o casatorie in care partenerii nu sunt sterili?
theOffender scrie:ambii parteneri sunt sterili. ce se intampla atunci intr-o casatorie in care partenerii nu sunt sterili? se creeaza aberatzii genetice!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori