C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
sa muara bibi daca tzam sters tie frun post
merluc ca nu
merluc ca nu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
cecule abarnai, deja pe ala din poza lam intrecut
vino cu ceva mai...consistent
vino cu ceva mai...consistent

-

buna dimineatza...
vine omul la munca (adica eu) de cu dimineatza (adica acum) shi afla cu stupoare cum ca cica unele personaje ma vor locomotiva. acuma nu shtiu daca sa fiu trist sau sa ma duc s-ascult sunt fericit de tanase scatiu'
m-am mai bucurat butzin deoarece in tragedia epica in atatea episoade pe care dalasu + santa barbara le au impreuna apare un personaj autoritar pe nume danone2
eu propun sa i se ridice statuie, cu piedestal shi gugushtiuci precum shi introducerea in limbajul de zi cu zi a verbului a danoniza...
vine omul la munca (adica eu) de cu dimineatza (adica acum) shi afla cu stupoare cum ca cica unele personaje ma vor locomotiva. acuma nu shtiu daca sa fiu trist sau sa ma duc s-ascult sunt fericit de tanase scatiu'
m-am mai bucurat butzin deoarece in tragedia epica in atatea episoade pe care dalasu + santa barbara le au impreuna apare un personaj autoritar pe nume danone2
eu propun sa i se ridice statuie, cu piedestal shi gugushtiuci precum shi introducerea in limbajul de zi cu zi a verbului a danoniza...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
sa traitz
raspoimaine e luni.
raspoimaine e luni.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Nu mai ninje nu mai ploo.Nici zapada nu mai ie...
Se pare ca vinerea e ziua in care mucii curg in voia sortzii.
Neatza buna tutulor!
Din ciclul o vaca pentru fiecare,special pentru danone,inca o vacutza:)
Uitai sa agatz vaca:D
Se pare ca vinerea e ziua in care mucii curg in voia sortzii.
Neatza buna tutulor!
Din ciclul o vaca pentru fiecare,special pentru danone,inca o vacutza:)
Uitai sa agatz vaca:D
- Fişiere ataşate
-
- danone.gif (3.77 KiB) Vizualizat de 2669 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
buna dimineatza
mama ce zi bestiala- zi pe dreaq , aici e inca nuapte shi pluaie
mama ce zi bestiala- zi pe dreaq , aici e inca nuapte shi pluaie
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bd!
fresh: cica campeonu danciulescu se transfera la aia mici, multzi, galbini shi cu uochii oblici, pe o suma mediocra. o fi ramas borcea fara bani de bozonar? chiar asha disperat sa fie? deci, care ie treaba? baics?
in rest, az ie viner, maine examen, un uichend promitzator.
fresh: cica campeonu danciulescu se transfera la aia mici, multzi, galbini shi cu uochii oblici, pe o suma mediocra. o fi ramas borcea fara bani de bozonar? chiar asha disperat sa fie? deci, care ie treaba? baics?
in rest, az ie viner, maine examen, un uichend promitzator.
-

nocturna - Mesaje: 8725
azi dimine, pro a zis ca pt 300 mii para si antena 500 mii
puate vine baics sa ne lamureasca ca asta le jtie pe tuate
puate vine baics sa ne lamureasca ca asta le jtie pe tuate
-

Iar eu va zic ca MFM o fo trimis de ceva tinp.
Shi va mai zic ca mi-e lene shi ca am primit un mail cu pisici in stare borcaneasCA CAre cer ajutorul la uamini,iar eu cum sunt inebunit dupe pisici, le-am ajutat imiditli.
Shi va mai zic ca mi-e lene shi ca am primit un mail cu pisici in stare borcaneasCA CAre cer ajutorul la uamini,iar eu cum sunt inebunit dupe pisici, le-am ajutat imiditli.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

Ba mai am!Ca de egzemplu asta.Tot iereai tu cu muartea pa la avatar p-acolosha.
Anuntz important:
Mi-e o lene de ma duare
Anuntz important:
Mi-e o lene de ma duare
- Fişiere ataşate
-
- 040331_maskfun.gif (5.21 KiB) Vizualizat de 2716 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

a plecat omu la bani mai multi, va fi inprumutat (daca semneaza contractu) pana in decenbrie la campeuana Chinei. Borcea, Netoiu, Badea si care mae pacolo is vor inparti 500.000 de dolari (desi clauza de reziliere era mai mare de doo ori), iar jucatoru va primii 350.000 de coco verzi in 11 luni. deci cam 31.818,(18) pe luna. adica aproximativ 1.060,(60) pe zi, deci vine cam 44,(19) de dolari pe ora.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
aoleoha !
deci cred ca lenea ie la discount az care am vazut ca tuata lumea are, inclusiv eo. + ca marturisesc ca aseara mam spurcat la bere. pacatele trupului, deh...
deci cred ca lenea ie la discount az care am vazut ca tuata lumea are, inclusiv eo. + ca marturisesc ca aseara mam spurcat la bere. pacatele trupului, deh...
-

neatza - Mesaje: 5820
Daca avetzi vro sugestie pentru saptamana viitoare, spunetzi-o la silozu_poplaca@yahoo.com
io am o sujestie nu numai pt saptamana viituare
una de miam esprimato de vrun an de zile
dar nam nici o sansa nu?

-

sarna. ie ecsact io. asha de leit semanam.
shi vez ca baushi ceva tzuici stricate crez, ca piesa aia de zici matale ca o vez dublu ie numa una.
pfiu, beton asta:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=354604&postcount=218
shi cum ferbe miraculosu 10 minute pastele. 
shi vez ca baushi ceva tzuici stricate crez, ca piesa aia de zici matale ca o vez dublu ie numa una.
pfiu, beton asta:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=354604&postcount=218
shi cum ferbe miraculosu 10 minute pastele. 
-

nocturna - Mesaje: 8725