C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
sa mori ranit dragoste de avatare...
iote nocti :yD
iote nocti :yD
- Fişiere ataşate
-
- 0300804_diablotin.gif (34.65 KiB) Vizualizat de 2343 ori
-
- 040209_skull_move.gif (6.48 KiB) Vizualizat de 2373 ori
-
- 031008_chat_yeux.gif (5.35 KiB) Vizualizat de 2343 ori
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
da, pe naiti o intereseaza folbalu ca iei nui place fetele ie numa pretena cu baietzii, ie in relatzie cu mine
ma tot chinui sa zic guzmorning da dupa zile caldutze cu un sef in gips siunu intepenit de zapezi la draq in praznic azi reveni unu din ei.
si taman ce voiam sa va esplichez cat de greu se ajunge la munca dimineatza.
nu creca e de la conbinatzia bere, bere crizmas si gotca, nici de la faptu ca diagonala mea a fo pishata de diagonala aiu+fane la jocu ala, am uitat cum ii zice. oricum nu de la joc vine inpasu.
vine cand constatzi ca e nesacat bagaju de injuraturi la adresa particepantzilor la trafic si a primariei. stiu ca in anumite tzari mor copii de fuame da' numa la asta nu m-am gandit cand am plecat, relativ tarziu de acas.
dupa nici catzva metri doemea unu in intersectzie "mishca-te poolah pruasta ca nu conduci cu cuaiele" - parca m-a auzit. s-a miscat.
domnului care m-a lasat sa ies de pe stradutza pana nu termin benzina franand brusc i-am adresat un gratzios "daca esti cretin si ai un elefant in ochi si nu vezi c-am pus semnalu de o ora stai in plm acas"
p'orma ash fi mers relativ normal, neavand cui decat pe sinpaticii tineri incepatori care au umplut bolevardu "gamish plan voi ca navetz bani de o ciunga, da de carnet si masina avetzi"
dupa ce treci usor de masinile de scoala ca te-ai invatzat cu schepsisu' surpriza dupa surpriza: titinete, tractoare, cife, rabe, tot orasu e un mare santier, nici la canalu' dunare marea neagra n-a reusit sa adune ceashca cu japca atatzia constructori.
cu injuraturile de rigoare, dupa caz "phoote-s-ar shobolanii in cauciucu tau" "sujeatzai poolah de boshorog inputzit" "mancatzai mai bine kktu la micu dejun decat sa te sui la volan" sau dupe caz "cacamash pe mine ca nu l-am vazut p'ala"
voi in rest?
ma tot chinui sa zic guzmorning da dupa zile caldutze cu un sef in gips siunu intepenit de zapezi la draq in praznic azi reveni unu din ei.
si taman ce voiam sa va esplichez cat de greu se ajunge la munca dimineatza.
nu creca e de la conbinatzia bere, bere crizmas si gotca, nici de la faptu ca diagonala mea a fo pishata de diagonala aiu+fane la jocu ala, am uitat cum ii zice. oricum nu de la joc vine inpasu.
vine cand constatzi ca e nesacat bagaju de injuraturi la adresa particepantzilor la trafic si a primariei. stiu ca in anumite tzari mor copii de fuame da' numa la asta nu m-am gandit cand am plecat, relativ tarziu de acas.
dupa nici catzva metri doemea unu in intersectzie "mishca-te poolah pruasta ca nu conduci cu cuaiele" - parca m-a auzit. s-a miscat.
domnului care m-a lasat sa ies de pe stradutza pana nu termin benzina franand brusc i-am adresat un gratzios "daca esti cretin si ai un elefant in ochi si nu vezi c-am pus semnalu de o ora stai in plm acas"
p'orma ash fi mers relativ normal, neavand cui decat pe sinpaticii tineri incepatori care au umplut bolevardu "gamish plan voi ca navetz bani de o ciunga, da de carnet si masina avetzi"
dupa ce treci usor de masinile de scoala ca te-ai invatzat cu schepsisu' surpriza dupa surpriza: titinete, tractoare, cife, rabe, tot orasu e un mare santier, nici la canalu' dunare marea neagra n-a reusit sa adune ceashca cu japca atatzia constructori.
cu injuraturile de rigoare, dupa caz "phoote-s-ar shobolanii in cauciucu tau" "sujeatzai poolah de boshorog inputzit" "mancatzai mai bine kktu la micu dejun decat sa te sui la volan" sau dupe caz "cacamash pe mine ca nu l-am vazut p'ala"
voi in rest?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Io cu avatare.Mai vrei o vaca?Itzi faci cireada:D
Offendiciosule,de ce imi furi mah avatarele?CFRistule! X-(
Offendiciosule,de ce imi furi mah avatarele?CFRistule! X-(
- Fişiere ataşate
-
- danone 2.gif (6.75 KiB) Vizualizat de 2379 ori
-
- nocturna 3.gif (4.65 KiB) Vizualizat de 2379 ori
-
- danone 1.gif (3.92 KiB) Vizualizat de 2379 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
-

neatza - Mesaje: 5820
hehe, deci az nu me-a loat decat 3 ore pana am reushit sa ma loghez acilea shi sa pot shi scrie, da` dupe ce-am aflat noutatzile privind traficu` din bucale, m-am mai calmat: se puate shi mai rau!
deci io ashi avea o intrebare pentru keshu shi uid, daca intra p-acilea shi vede shi mai ales daca shtie cum ie drumurile pin judetzele domniilor lor, ca am nejte un drum de facut in uichendu asta(cu 90 % shanse de infaptuire, daca nu ma suna nejte unii sa lucru pe plantatzie shi-n uichend!)!
alfel, nu prea pot spune multe, ca ma tem sa nu dispara shi dara asta de net de-am gasit-o amu!
ne-om mai Videa(nu):)!
deci io ashi avea o intrebare pentru keshu shi uid, daca intra p-acilea shi vede shi mai ales daca shtie cum ie drumurile pin judetzele domniilor lor, ca am nejte un drum de facut in uichendu asta(cu 90 % shanse de infaptuire, daca nu ma suna nejte unii sa lucru pe plantatzie shi-n uichend!)!
alfel, nu prea pot spune multe, ca ma tem sa nu dispara shi dara asta de net de-am gasit-o amu!
ne-om mai Videa(nu):)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
dom' publius, svedia ie satu ala de langa crevedia ?
bagamiash pl ! trebuia io sa amintesc de crevedia. acu am doo orashe care ma opsedeaza. slobozia shi crevedia.
bagamiash pl ! trebuia io sa amintesc de crevedia. acu am doo orashe care ma opsedeaza. slobozia shi crevedia.
-

piskeshu scrie:Care judete ma, Cluj sau Bihor sau alalalt?
cluj bre! shi muresh !
danone, io te contrazic bre: deci in loc de busuioc se pune oregano(abarnam unte, da` casa arat ca te contrazic)!Nu ar indrazni unu' sa te contrazica la o reteta de mancare
:confused:
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Iaca neshte vaci cracanate danone:D
Vezi shi tu cum le incadrezi.Io zic ca tre satz iei o mulgatoare la un moment dat~p
Iete shun cal sau ce-o fi ala.
Vezi shi tu cum le incadrezi.Io zic ca tre satz iei o mulgatoare la un moment dat~p
Iete shun cal sau ce-o fi ala.
- Fişiere ataşate
-
- danone 3.gif (4.8 KiB) Vizualizat de 2386 ori
-
- danone5.gif (8.92 KiB) Vizualizat de 2387 ori
-
- danone4.gif (3.75 KiB) Vizualizat de 2386 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

mai ai?
Mai am pentru aiu cu dovleci:D
wflekhfelfh: Asta e postul meu cu nr. 3000 (daca nu imi shterge aiu vreun post:D),asha ca vreau sa i-l dedic lu aiu,adica sa aive shi el ceva de la mine, adica o dovlecutza pe gustul lui:)
Mai am pentru aiu cu dovleci:D
wflekhfelfh: Asta e postul meu cu nr. 3000 (daca nu imi shterge aiu vreun post:D),asha ca vreau sa i-l dedic lu aiu,adica sa aive shi el ceva de la mine, adica o dovlecutza pe gustul lui:)
- Fişiere ataşate
-
- dovleac1.gif (3.44 KiB) Vizualizat de 2374 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

cum stateam io asha, mai acu ceva minute, shi nu munceam, ca de obicei, ma sunat o tanti sa ma anuntze ca sa ma cocotz io iute pana la etaju 3, care nam intzeles mare lucru din ce doreshte dansa de la existentza mea umila, numa ce am prins din zbor cuvantu "pentru loat bani". sham zis ca daca ie de bani, shi mai ales de loat, nare cum sa fie de rau, nu? ei bine greshit! ma fericit femeia cu un ditai pomelnicu in doo ecsemplare de complectat pentru ca sami intre mei bruma de salar de o primesc cand se scutura pomii, pe card. cica asta in scopu de ami ushura viatza. da' multe shi conplicate mai trebe sa complectez pentru ami ushura viatza.
-

nocturna - Mesaje: 8725
de unde keshule de pe proconsul? ca dac avrei tzil dau io
bah ma cac pe mine de ras cu ce scoate netu' la iveala, iote prima pagina a lu un site
Va rog sa pastrati un moment de reculegere in amintirea sportului care a fost cunoscut sub numele de BRIDGE. Un sport in care nu era permis unui jucator sa isi injure partenerul, si cu atat mai putin sa faca referiri despre mama acestuia. Un sport in care nu conta ca avem sau nu bani, eram tratati la fel, nu conta ca X sau Y mai baga o bere la organizatorii de competitii ca sa le tolereze marlanismele. Un sport in care fair-play-ul era mai presus de rezultatul unui concurs de casa. Un sport in adevaratul sens al cuvantului.
Odihneasca-se in pace, in orice tara ar trai el.
bah ma cac pe mine de ras cu ce scoate netu' la iveala, iote prima pagina a lu un site
Va rog sa pastrati un moment de reculegere in amintirea sportului care a fost cunoscut sub numele de BRIDGE. Un sport in care nu era permis unui jucator sa isi injure partenerul, si cu atat mai putin sa faca referiri despre mama acestuia. Un sport in care nu conta ca avem sau nu bani, eram tratati la fel, nu conta ca X sau Y mai baga o bere la organizatorii de competitii ca sa le tolereze marlanismele. Un sport in care fair-play-ul era mai presus de rezultatul unui concurs de casa. Un sport in adevaratul sens al cuvantului.
Odihneasca-se in pace, in orice tara ar trai el.
- gaga
Aiu Cel mai de treaba om:D
PS. Asta e postul cu nr. 3001:D
+ nishte dovleci~p
PS. Asta e postul cu nr. 3001:D
+ nishte dovleci~p
- Fişiere ataşate
-
- dovleac2.gif (4.05 KiB) Vizualizat de 2370 ori
-
- dovleac1.gif (3.44 KiB) Vizualizat de 2373 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

nu ma ambitiona ca mie imi ia mai putin sa sterg decat tie sa scrii
peseu: vezi bre ca ai 3001 acu
peseu: vezi bre ca ai 3001 acu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci da. care sefu' meu cind am iesit din aeroport a zis 'e mai curat la Otopeni'. iar la Hilton (5 *****) aveam sapun la cutie ca la buda publica si mirosea mai rau ca ala din avion. meschinarie totala la spatiu. suedejii ie mai mici cu un cap ca mine, iar aia mai inalti arata a experimente genetice nereusite. iar femeile ie in cel mai bun caz dragute - citat din colegul meu "n-am vazut una sa ma rupa pe genunchi'...
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
-

keshule, sa muara pic si poc de ametzeala in titirez daca tzam shters io ceva, tomna ma uitam pe iel si separat aveam deschis cemeul si i-am facut captiura.
io te iubeste, altii te urashte. il vrei?
io te iubeste, altii te urashte. il vrei?
- gaga
pai vez bre publiuse, daca va zgarcitz sa mergetz la otel de cinci asteriscuri ? chiar nu gaseatz voi acolo de un otel de doo stele sau de vro pensiune agroturistica de trei margarete ? ce dracu vo fi trebuit voo asteriscuri ?
peseu: acuma miam dat seama ca, avand in vedere conditziile meteoclimaterice din suedia, acolo nu creshte margarete. in cazu asta, la pensiunile lor agroturistice cum pune iei categoria ? in mujchi shi licheni ? ciuperci otravitoare ?
peseu: acuma miam dat seama ca, avand in vedere conditziile meteoclimaterice din suedia, acolo nu creshte margarete. in cazu asta, la pensiunile lor agroturistice cum pune iei categoria ? in mujchi shi licheni ? ciuperci otravitoare ?
-