Va plac cum se imbraca?
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Imi plac cum se imbraca,dar andreea se imbraca orea vulgar...fanii nu tii cashtigi dezbracandu`te cu prin muzica care o canti.Intotdeauna mi s`a parut Cristina mai "modesta" in ceea ce priveste imbracamintea...
Cristina RuLlZ!
Cristina RuLlZ!
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Dupa parerea mea trupa Blondy ar trebui sa primeasca premiul pentru cea mai prost imbracata trupa!!!
S-au inventat stilistii, creatorii de moda.... stiu ca, credeti ca aveti un talent in design foarte mare, dar va inselati!!!
Daca nu puteti sa va faceti faimoase prin muzik voastra, atunci nu mai infectati posturile de tv cu melodiile voastre, ci apareti in toate revistele, emisiunile de "profli"!
fara suparare!!l:)
S-au inventat stilistii, creatorii de moda.... stiu ca, credeti ca aveti un talent in design foarte mare, dar va inselati!!!
Daca nu puteti sa va faceti faimoase prin muzik voastra, atunci nu mai infectati posturile de tv cu melodiile voastre, ci apareti in toate revistele, emisiunile de "profli"!
fara suparare!!l:)
- (i'm back)
- Junior Member
Imi place cum se imbrak andreea desi uneori e cam vulgara...insa stilul cristinei mi`a placut mereu.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
-
I`m With You - Junior Member
ei ...
shi cu voi acu ... De imbracat se imbraca ... Da ce ma oftica ca doar Emin3m are sange sa-shi arata curu on stage ... Le provoc pe blondy sa faca acelashi lucru :hehe: ;b DEci sa-mi spuneti shi mie cand se dezbraca !!!
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
Venind vorba de stilishti ... nu atzi vazut ca, Cristina cel putzin are gust.. shi in ultimul videoclip apare inbracata in doua costume Catalin Botezatu .. dar Andreea.. in ce apare imbracata ...in acceashi chilotzei ...aceeashi fustitza.. pana la urma ajungem sa credem ca fata asta nu se mai schimba... Am admirat`o in primele datzi cand aparea imbracata asha ptr ca trebuie sa recunoashtem ii sta bine ...dar deja s`a ajuns prea departe ..ea nu`shi da seama ... e shi normal cand eshti curtata de atatzia baietzi ...cui i`ar mai sta gandu` la intrarea in garderoba shi schimbarea hainelor ...

-
FIAM3TA - Junior Member
Andreea Banica mi-e foarte antipatica si se imbraca oribil,mult mai oribil decat alea de pe centura,ca alea au ceva mai mult gust decat ea.Daca tot vrea sa atraga atentzia barbatzilor de ce nu s-a facut fotomodel?
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
voua chiar va place candy?sau am intrat pe blondy?ce pula mea poate sa va placa?
1)versurile lor nici macar nu-s compuse de ele!
2)tot ce fac-de la imbracaminte la machiaj..... sunt facute de altii!altii le spun lor cum sa se-mbrace,cum sa se machieze,,......
sunt un fel de sclavi la care le place ca apar la televizor-ceea ce e la moda si le convine sa mai cante in concert pentru 2-3sute de euro!
chiar va plac niste chestii-ca nu pot sa le numesc altfel ca mi-ar da astia ban!
si.... cum zicea cred ca 2pac: you suck!
1)versurile lor nici macar nu-s compuse de ele!
2)tot ce fac-de la imbracaminte la machiaj..... sunt facute de altii!altii le spun lor cum sa se-mbrace,cum sa se machieze,,......
sunt un fel de sclavi la care le place ca apar la televizor-ceea ce e la moda si le convine sa mai cante in concert pentru 2-3sute de euro!
chiar va plac niste chestii-ca nu pot sa le numesc altfel ca mi-ar da astia ban!
si.... cum zicea cred ca 2pac: you suck!
and fuck was the first word I've learn
-
mc dio - Junior Member
Miry Criss, 10x de corectare.
On topic: Hai ma, vorba alora de li se zice Parazitii: "producatoru' spune: nu canta, dezbraca-te". Sau ceva de genu'. E naspa ca pt a avea succes (adica priza) la public tre sa te remarci prin alte calitati decat muzicale. Asa ca az daca vrei sa faci parte dintr-o trupa e destul sa dai bine pe sticla, sa iei niste haine care abia se vad, facute din buget de roman (material putzin, ca na...).
Concluzie: Nu'm place!!! Nici macar pt cantat pe scena.
On topic: Hai ma, vorba alora de li se zice Parazitii: "producatoru' spune: nu canta, dezbraca-te". Sau ceva de genu'. E naspa ca pt a avea succes (adica priza) la public tre sa te remarci prin alte calitati decat muzicale. Asa ca az daca vrei sa faci parte dintr-o trupa e destul sa dai bine pe sticla, sa iei niste haine care abia se vad, facute din buget de roman (material putzin, ca na...).
Concluzie: Nu'm place!!! Nici macar pt cantat pe scena.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
Mi-e nu im place cum se imbraca ,parca sunt niste toape ,fara clasa,care se dau mari si tari,in industria muzicala , si nu au destui bani sa isi mai acopere corpul ala putin ,dar ca sa ai priza la public si fani cu gramada tre sa faci si un pic de ''prostitutie'' pe scena si mai ales daca ,chiar nu ai voce atunci neaparat trebe sa faci lucrul asta .E SI POT SA ZIC SI UN LUCRU BUN PENTRU ELE bravo frate ca macar nu mai cantati impreuna .Si inca ceva pentru care recunosc ca e meritul lor ,e corpu ala super fain care chiar e al lor.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Pop si Dance romanesc