Va plac cum se imbraca?

3SE, AndreEA, Andreea Balan, Animal X, Blondy, Candy, O-ZONE, Simplu, Taxi ... tot ce tine de acest gen de muzica

Mesajde I`m With You » Vin Ian 02, 2004 6:27 pm

Imi plac cum se imbraca,dar andreea se imbraca orea vulgar...fanii nu tii cashtigi dezbracandu`te cu prin muzica care o canti.Intotdeauna mi s`a parut Cristina mai "modesta" in ceea ce priveste imbracamintea...
Cristina RuLlZ!
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde (i'm back) » Sâm Ian 24, 2004 12:35 am

Dupa parerea mea trupa Blondy ar trebui sa primeasca premiul pentru cea mai prost imbracata trupa!!!
S-au inventat stilistii, creatorii de moda.... stiu ca, credeti ca aveti un talent in design foarte mare, dar va inselati!!!
Daca nu puteti sa va faceti faimoase prin muzik voastra, atunci nu mai infectati posturile de tv cu melodiile voastre, ci apareti in toate revistele, emisiunile de "profli"!

fara suparare!!l:)
(i'm back)
Junior Member

Mesajde blondyka » Mar Feb 10, 2004 11:54 pm

Banica e super pernibila!Mai are si fite pe deasuprea!Da din cur pe dejeaba si nici nu face legatura cu ritmul melodiei! heehheee! 1-o ptr CRISTINA (ca intotdeauna, de altfel) !!!
blondyka

Mesajde I`m With You » Dum Feb 22, 2004 4:13 pm

Imi place cum se imbrak andreea desi uneori e cam vulgara...insa stilul cristinei mi`a placut mereu.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

ei ...

Mesajde rap_t_one » Mar Iun 08, 2004 5:33 pm

shi cu voi acu ... De imbracat se imbraca ... Da ce ma oftica ca doar Emin3m are sange sa-shi arata curu on stage ... Le provoc pe blondy sa faca acelashi lucru :hehe: ;b DEci sa-mi spuneti shi mie cand se dezbraca !!!
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde FIAM3TA » Mar Aug 31, 2004 2:55 pm

Venind vorba de stilishti ... nu atzi vazut ca, Cristina cel putzin are gust.. shi in ultimul videoclip apare inbracata in doua costume Catalin Botezatu .. dar Andreea.. in ce apare imbracata ...in acceashi chilotzei ...aceeashi fustitza.. pana la urma ajungem sa credem ca fata asta nu se mai schimba... Am admirat`o in primele datzi cand aparea imbracata asha ptr ca trebuie sa recunoashtem ii sta bine ...dar deja s`a ajuns prea departe ..ea nu`shi da seama ... e shi normal cand eshti curtata de atatzia baietzi ...cui i`ar mai sta gandu` la intrarea in garderoba shi schimbarea hainelor ...:)
FIAM3TA
Junior Member

Mesajde Samy » Mar Aug 31, 2004 3:35 pm

Andreea Banica mi-e foarte antipatica si se imbraca oribil,mult mai oribil decat alea de pe centura,ca alea au ceva mai mult gust decat ea.Daca tot vrea sa atraga atentzia barbatzilor de ce nu s-a facut fotomodel?
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Aug 31, 2004 3:39 pm

pt scena se imbraca normal..mi se pare...dar dak ar merge asha shi pe strada...n-ar mai fi normal :D
Titina
Junior Member

Mesajde Samy » Mar Aug 31, 2004 3:43 pm

La cat o duce mintea,nu m-ar mira sa se imbrace asha si pe strada.
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Mesajde FIAM3TA » Vin Sep 03, 2004 1:41 pm

Dar cine a zis ca nu se imbraca asha shi pe strada ? Ca doar n`o agatza baietzii pe scena .. tot in viatza de zi cu zi ii agata ... asha ca ... tregetzi voi concluzia :P)
FIAM3TA
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Sep 03, 2004 3:18 pm

ee,eu am zis k...dak s-ar imbraca asha numai p scena,n-ash avea nimik d comentat...dar pe strada...totushi...eu ma imbrac in felul asta cand merg la party-uri doar...shi cand e ceva special... :D
Titina
Junior Member

Mesajde mc dio » Mie Sep 15, 2004 5:31 pm

voua chiar va place candy?sau am intrat pe blondy?ce pula mea poate sa va placa?
1)versurile lor nici macar nu-s compuse de ele!
2)tot ce fac-de la imbracaminte la machiaj..... sunt facute de altii!altii le spun lor cum sa se-mbrace,cum sa se machieze,,......
sunt un fel de sclavi la care le place ca apar la televizor-ceea ce e la moda si le convine sa mai cante in concert pentru 2-3sute de euro!
chiar va plac niste chestii-ca nu pot sa le numesc altfel ca mi-ar da astia ban!
si.... cum zicea cred ca 2pac: you suck!
and fuck was the first word I've learn
mc dio
Junior Member

Mesajde sly » Mie Sep 15, 2004 5:33 pm

canta pe 800 $
mai naspa :D
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Miry_Criss » Mie Ian 12, 2005 12:47 pm

Mie imi place cam se imbraca fetele de la Blondy in special Crisu!!!
Va pup!!!

Miry_Criss
Miry_Criss
Junior Member

Mesajde Miry_Criss » Vin Ian 28, 2005 9:05 pm

Sc. am vrut sa scriu cum nu "cam".....CEA MAI ADEVARATA E CRISS!!!!!!!!!
Miry_Criss
Junior Member

Mesajde v1n3ri » Vin Ian 28, 2005 10:12 pm

Miry Criss, 10x de corectare.
On topic: Hai ma, vorba alora de li se zice Parazitii: "producatoru' spune: nu canta, dezbraca-te". Sau ceva de genu'. E naspa ca pt a avea succes (adica priza) la public tre sa te remarci prin alte calitati decat muzicale. Asa ca az daca vrei sa faci parte dintr-o trupa e destul sa dai bine pe sticla, sa iei niste haine care abia se vad, facute din buget de roman (material putzin, ca na...).
Concluzie: Nu'm place!!! Nici macar pt cantat pe scena.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde alisa » Sâm Mar 26, 2005 7:23 pm

Mi-e nu im place cum se imbraca ,parca sunt niste toape ,fara clasa,care se dau mari si tari,in industria muzicala , si nu au destui bani sa isi mai acopere corpul ala putin ,dar ca sa ai priza la public si fani cu gramada tre sa faci si un pic de ''prostitutie'' pe scena si mai ales daca ,chiar nu ai voce atunci neaparat trebe sa faci lucrul asta .E SI POT SA ZIC SI UN LUCRU BUN PENTRU ELE bravo frate ca macar nu mai cantati impreuna .Si inca ceva pentru care recunosc ca e meritul lor ,e corpu ala super fain care chiar e al lor.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Anterior

Înapoi la Pop si Dance romanesc