Ancient Ceremony / Turneul Balcanic
07.02. Cluj - 09.02. Bucuresti
Organizator: Promusic Prod.
Parteneri media: Maximum Rock, Rockcenter.ro, Metalfan.ro
Music Pub Cluj: ora - 21.00
in deschidere - New Order of Messiah
bilet: 100.000 lei
Club A Bucuresti: ora - 18.00
in deschidere - L.O.S.T.
bilet: 100.000 lei
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
- Fişiere ataşate
-
- A.C..gif (30.45 KiB) Vizualizat de 352 ori
-
L.O.S.T. - Junior Member
Salut!
Am avut parte ieri de o seara excelenta alaturi de minunatul public din Club A. Multumim organizatorilor si tuturor celor prezenti, mai ales ca spre surprinderea noastra la doar al treilea concert lumea ne cunostea si ne cerea piesele! Speram ca si publicul a fost la fel de multumit de ceea ce a vazut si auzit, precum si de cadourile pe care le-am impartit (ca de fiecare data).
Sa ne vedem cu bine la urmatoarele concerte ce se anunta la fel de incendiare: marti in Underworld si pe 4 martie din nou in Club A, cand vom lansa albumul de debut!
Playlist 9.02.2005:
1. Dreams in Black
2. Ziua ce vine
3. Clipa
4. Nowhere to Run
5. Last Breath
6. Becoming a Lie
7. Rise
8. No More
9. Untitled
Toate cele bune,
L.O.S.T.
Am avut parte ieri de o seara excelenta alaturi de minunatul public din Club A. Multumim organizatorilor si tuturor celor prezenti, mai ales ca spre surprinderea noastra la doar al treilea concert lumea ne cunostea si ne cerea piesele! Speram ca si publicul a fost la fel de multumit de ceea ce a vazut si auzit, precum si de cadourile pe care le-am impartit (ca de fiecare data).
Sa ne vedem cu bine la urmatoarele concerte ce se anunta la fel de incendiare: marti in Underworld si pe 4 martie din nou in Club A, cand vom lansa albumul de debut!
Playlist 9.02.2005:
1. Dreams in Black
2. Ziua ce vine
3. Clipa
4. Nowhere to Run
5. Last Breath
6. Becoming a Lie
7. Rise
8. No More
9. Untitled
Toate cele bune,
L.O.S.T.
"Last Breath" disponibil la Diverta, HMF, Muzica, Maniac Music, Media Galaxy, Carrefour, Bestial Records
www.we-are-lost.com
www.myspace.com/lostromania
www.we-are-lost.com
www.myspace.com/lostromania
-
L.O.S.T. - Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1