Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
ala are si, si , paiacecu si-a taiat-o si si-a dat gaura asa ca acu are pitpalac 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Banui ca are v-o legatura cu Shaki. Sau...? Si ma intreb: cainele ala e in cusca sau cine privezte poza? 

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
He'z ma' friend. Check my signature.
Acsinte asta... Se baga in fatza... Io trebuia sa scriu....
Acsinte asta... Se baga in fatza... Io trebuia sa scriu....
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
-
v1n3ri - Junior Member
scriem aceleasi propozitii in acelashi timp... :B
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
A vrut sa voteze, dar pe buletinu de vot nu era casutza corespunzatoare gusturilor lui. Poate peste 5 ani, la urmatoarele electiuni...
-
v1n3ri - Junior Member
Nu stie ca io nu am citit toata arhiva forumului. Si sa^c sa^c, io-s mai tare in privinta ignore-ului. I'm so fast....
-
v1n3ri - Junior Member
e onorat ca e ignorat de cel cu buletinu de vot fara casutza corespunzatoare gusturilor lui 

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
si nu stie cum se scrie vineri 

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma