Da da da...........Am cunsocut ji eu pe aici cateva tipe care dupa o relatzie ratata cu un barbat (baiat) au devenit "lesbience" chestia e ca dupa cateva luni de relatzii cu alte femei (fete) au revenit la barbatzi (baietzi). Chestia asta mi se pare cam aiurea dar in fine.......... Aici am cunoscut ji lesbience adevarate ji jtiu cum sunt iar tipele care ar fi masculi sunt exact ca ji barbatzii pana ji felu de a vb ji a se imbraca sunt la fel chestie care cred eu e legata de psihic cu alte cuvinte le lipsesc cateva piulitze din mecanism, partea mai nasoala e ca sunt exact ca barbatzii ji cand vine vb de a iji bate joc de alte femei. Deci nici a deveni "lesbi" nu e o solutzie.
Castila imi pare rau ca tzi sa intamplat ce tzi sa intamplat dar jti ji u ca ce nu te omoara te face mai puternic ji poate data viitoare nu vei mai face o astfel de grejala. Ar trebui sa te mai maturizezi un pic ji sa analizezi lucrurile mai mult inainte de a face un pas atat de important, pt ca nu e important numai ce vrea el importanat este ceea ce vrei ji u. Intradevar f multzi barbatzi sunt misogini, am vazut cateva exemple mai sus printre cei ce au lasat mesaje, ji deacea u tre sa jti sa te ferejti ji sa cajti bine ochii ji sa mai ascultzi ji ce zice mamica sau taticu ca nu degeaba zic ei ce zic. Ok cred ca am zis destul, Castila tot ce pot sa mai zic e sa ai grija altadata ji incerca sa nu mai pui bot la orice zice un player.
Barbatii inconstienti si fetele credule
73 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Castila draga,
Iti recomand sa-i tragi un glontz acelui marlan, mitocan, cretin, imbecil si stupid iubit al tau. Deci Yo asha ash fi facut in locul tau draga mea Castila...ash fi avut grija ca el , sa nu mai existe pe fatza pamantului...toti bulangii sa sufere... o totrura lenta le-ar prnde bine:D,,
Iti recomand sa-i tragi un glontz acelui marlan, mitocan, cretin, imbecil si stupid iubit al tau. Deci Yo asha ash fi facut in locul tau draga mea Castila...ash fi avut grija ca el , sa nu mai existe pe fatza pamantului...toti bulangii sa sufere... o totrura lenta le-ar prnde bine:D,,
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Se poate schimba un pic, va rog, subiectul thread-ului?
Adica "Fete inconstiente si barbati creduli"? Cred ca ar fi mai exact...
"Si mai adica", fata asta spune ca nu se astepta ca baiatul sa-si dea drumul...
Ei, of!
Cind te hotarasti sa o faci, de fapt mult inainte de asta, la modul ideal, ar trebui sa stii si tot ce presupune actul, soro!
P+P nu e Kazaa sau DC++, adica P2P
Regret ca ai patit-o, dar 90% din vina iti apartine; contrar parerii generale FEMEIA trebuie sa conduca (subtil, ce-i drept) o relatie sexuala, cel putin in sensul contraceptiei. In plus, daca vor preludiu lung, sa faca in asa fel incit sa-l si obtina. Si, in general, cam asa fac toate fetele/femeile care au ceva intre urechi. Altfel nu realizeaza decit o experienta dureros acumulata, cum a fost si cazul tau.
Nu vreau sa jignesc, dar mi se pare o chestie elementara - prudenta, precautia, grija fata de sine, la o adica, sau altfel spus autoprotejare.
Nanuko, iti dedic o melodie de-a parazitilor, "Shoot yourself". Mai invata sa scrii, dupa care revino... :bye:
Adica "Fete inconstiente si barbati creduli"? Cred ca ar fi mai exact...
"Si mai adica", fata asta spune ca nu se astepta ca baiatul sa-si dea drumul...
Ei, of!
Cind te hotarasti sa o faci, de fapt mult inainte de asta, la modul ideal, ar trebui sa stii si tot ce presupune actul, soro!
P+P nu e Kazaa sau DC++, adica P2P
Regret ca ai patit-o, dar 90% din vina iti apartine; contrar parerii generale FEMEIA trebuie sa conduca (subtil, ce-i drept) o relatie sexuala, cel putin in sensul contraceptiei. In plus, daca vor preludiu lung, sa faca in asa fel incit sa-l si obtina. Si, in general, cam asa fac toate fetele/femeile care au ceva intre urechi. Altfel nu realizeaza decit o experienta dureros acumulata, cum a fost si cazul tau.
Nu vreau sa jignesc, dar mi se pare o chestie elementara - prudenta, precautia, grija fata de sine, la o adica, sau altfel spus autoprotejare.
Nanuko, iti dedic o melodie de-a parazitilor, "Shoot yourself". Mai invata sa scrii, dupa care revino... :bye:
-
Gandalf - Junior Member
Mai Swat, da-mi voie sa te contrazic: toate statisticile arata ca anticonceptionalele sunt MULT MAI SIGURE decat prezervativele. In conditii normale, un prezervativ asigura protectie impotriva sarcinii de aprox. 85%, in timp ce pilulele merg pana la 99%. Compara singur cifrele.
Evident, prezervativul te apara intr-o anumita proportie de boli, in timp ce pilulele n-o fac, este adevarat. Dar nu despre asta discutam aici.
Evident, prezervativul te apara intr-o anumita proportie de boli, in timp ce pilulele n-o fac, este adevarat. Dar nu despre asta discutam aici.
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
-
PeerGynt - Junior Member
am citit si eu ce s-a postat aici. ce sa zic? este si multa inconstienta si multa credulitate. din partea ambilor. cat despre iubire... asta este ceva care are nevoie de timp, de multa comunicare, incredere, cunoastere reciproca. asadar, cred ca o atractie la prima vedere, nu este si nu poate fi iubire, orice ar spune Castila. daca un barbat iti intra in vagin, nu este obligatoriu sa-ti intre si in suflet. mie mi se pare ca tipul nu a vrut decat o aventura, iar fata s-a lasat un pic prostita. sau, cine stie? a vrut sa faca rost de un barbat (a se citi sotz) prin metoda clasica de a se lasa insarcinata, care din pacate inca mai functioneaza.
-
pepsi_blu - Junior Member
of, ce viata
... chiar ca...
si eu m-am culcat prima oara cu un tip care n-a mai vrut apoi sa auda de mine, si inteleg sa nu-l cunosti indeajuns de bine incat sa nu-ti dai seama ca ar putea fi un nesimtit si ca ar putea sa nu te mai bage in seama dupa, dar... e cale lunga de la... draga, nu vreau nimic de la tine... pana la ..
aoleu, esti insarcinata.. cred ca.. ghinionul tau
e ciudat sa nu faci distinctia intre un tip mai insensibil(ca doar nu e vina lor ca au propus si tu ai acceptat..) si un gunoi
eu chiar nu credeam ca exista persoane in halul asta de... de... ca el...
am si eu prietene care au facut avorturi, dar faza se derula la modul : o sa fiu acolo, dar apoi gata
macar erau acolo
ar fi ajutat?
cum l-ai gasit?
concluzia mea e cam aceeasi cu a multora de pe aici, ca e in f mare masura vina ta, ca nu te-ai protejat etc si ca te incurci cu persoane pe care in mod evident nu le cunosti...

si eu m-am culcat prima oara cu un tip care n-a mai vrut apoi sa auda de mine, si inteleg sa nu-l cunosti indeajuns de bine incat sa nu-ti dai seama ca ar putea fi un nesimtit si ca ar putea sa nu te mai bage in seama dupa, dar... e cale lunga de la... draga, nu vreau nimic de la tine... pana la ..
aoleu, esti insarcinata.. cred ca.. ghinionul tau
e ciudat sa nu faci distinctia intre un tip mai insensibil(ca doar nu e vina lor ca au propus si tu ai acceptat..) si un gunoi
eu chiar nu credeam ca exista persoane in halul asta de... de... ca el...
am si eu prietene care au facut avorturi, dar faza se derula la modul : o sa fiu acolo, dar apoi gata
macar erau acolo
ar fi ajutat?
cum l-ai gasit?
concluzia mea e cam aceeasi cu a multora de pe aici, ca e in f mare masura vina ta, ca nu te-ai protejat etc si ca te incurci cu persoane pe care in mod evident nu le cunosti...
- little miki
- Junior Member
Pepsi-Blu, eu as spune ca dragoste la prima vedere exista. Poate fi insa si foarte inselatoare... Orice ai face insa, trebuie sa fii prevazator/prevazatoare, iar metodele contraceptive intra in aceasta categorie. Oricat ti-ai pierde capul, trebuie totusi sa te gandesti si la consecinte.
Oricum ar fi, este destul de trist si, de ce nu, ingrijorator ca in epoca noastra inca mai exista atatea sarcini rezultate din ignoranta sau necunoastere sau chiar prostie pura!... Nu mi se pare normal ca fete de 20 de ani sa fi trecut deja prin experienta avortului (cum spunea Little-Miki). Asa ca fetelor, daca prietenii vostri sunt atat de neglijenti (sincer nu stiu cum ii gasiti), macar aveti voi grija sa va protejati!!! Ca tot voi aveti dupa aia de suferit!
Oricum ar fi, este destul de trist si, de ce nu, ingrijorator ca in epoca noastra inca mai exista atatea sarcini rezultate din ignoranta sau necunoastere sau chiar prostie pura!... Nu mi se pare normal ca fete de 20 de ani sa fi trecut deja prin experienta avortului (cum spunea Little-Miki). Asa ca fetelor, daca prietenii vostri sunt atat de neglijenti (sincer nu stiu cum ii gasiti), macar aveti voi grija sa va protejati!!! Ca tot voi aveti dupa aia de suferit!
-
PeerGynt - Junior Member
PeerGynt scrie:Pepsi-Blu, eu as spune ca dragoste la prima vedere exista. Poate fi insa si foarte inselatoare... Orice ai face insa, trebuie sa fii prevazator/prevazatoare, iar metodele contraceptive intra in aceasta categorie. Oricat ti-ai pierde capul, trebuie totusi sa te gandesti si la consecinte.
poate ca exista si dragoste la prima vedere, dar in ziua de azi cand sunt atatea pilule, sterilete si alte alea... ori fata era chiar neinformata, ori... nu ne-a spus tot

PEPSI, DARE FOR MORE!!
))

-
pepsi_blu - Junior Member
Castila draga, daca ai patit ce ai patit la varsta de 19,20 de ani si cu experienta prin alte tari, trebuie sa te consideri norocoasa ca nu ai patit-o mai devreme (pana la majorat) cu rezultate mai grave. E drept ca atunci puteai sa-ti satisfaci orgoliul personal si il bagai pe individ la zdup pentru corupere de minore. Dar daca incerci sa gandesti rezonabil si pui in balanta viata lui in puscarie cativa ani si un avort, pentru o gresala de care amandoi sunti vinovati.........
Apropo, n-am retinut ce varsta avea tipul.
Succes, si mai multa grija pe viitor!
Apropo, n-am retinut ce varsta avea tipul.
Succes, si mai multa grija pe viitor!
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
offtopik : peer, cum esti prevazator cand iti pierzi capu'? :con:
ontopik : a gresit in primul rand insarcinata, si nu numai penca nu a ales bine persoana, ci si penca a fost iresponsabila. nu poti avea ingenuitatea de a crede ca un tip de 17-18-20-22 de ani va fi alaturi de tine, pana la capat zic, intr-o chestiune de genul asta. a gresit si insarcinantul, penca, daca pot admite ca nu te poti abtine, nu pot admite ca nu te duce capu' atat incat sa folosesti prezervativ.
parerea mea
ontopik : a gresit in primul rand insarcinata, si nu numai penca nu a ales bine persoana, ci si penca a fost iresponsabila. nu poti avea ingenuitatea de a crede ca un tip de 17-18-20-22 de ani va fi alaturi de tine, pana la capat zic, intr-o chestiune de genul asta. a gresit si insarcinantul, penca, daca pot admite ca nu te poti abtine, nu pot admite ca nu te duce capu' atat incat sa folosesti prezervativ.
parerea mea

...ceea ce va dorim si dumneavoastra 

-
cometa - Junior Member
MelodyStardust: Uite, ai gasit singur o parte a raspunsului: "pot admite ca nu te poti abtine, nu pot admite ca nu te duce capu' atat incat sa folosesti prezervativ." Cu alte cuvinte, trebuie intotdeauna sa fii responsabil si prevazator, chiar si in toiul celei mai mari pasiuni. Poate unora le vine greu sa se mai si controleze si sa rationeze, dar eu fac asta din instinct, tot timpul. Unii mi-au spus ca fiind prea rational pierd ce e cel mai frumos, dar eu cred ca de fapt astfel castig ce e cel mai frumos...
-
PeerGynt - Junior Member
peer, eu ziceam ca nu te poti abtine fizic, e asa buna femeea, ca dai de doo ori din bottom si-tz vine
ca sa fiu ontopik, m-e greu sa cred ca, fiind in tema cu urmarile, oricine s-ar baga la secs fara metode clasice de preventie. de aia mi se pare plauzibila teoria lui pepsiblu, daca nu ma-nsel, aia cu metoda clasica de a prinde un sotz. stupida, dar clasica 

...ceea ce va dorim si dumneavoastra 

-
cometa - Junior Member
73 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3