C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ia la ei cu se alinta, dragalashii ! poate vreti sa va tzuce mama cu cite una la
popo-neatza! cheshule, scoate deshtu din nara ! naiti, penca tiai- terminat lectiile si ai fost cuminte, te las sa te dai cu sania pe derdelush!
baics, alcoolu dauneaza grav sanatatii, da numa cind e vorba de altii. deci la noi nu se pune, deci ramine cum am stabilit cu bitteru. se da.
popo-neatza! cheshule, scoate deshtu din nara ! naiti, penca tiai- terminat lectiile si ai fost cuminte, te las sa te dai cu sania pe derdelush!
baics, alcoolu dauneaza grav sanatatii, da numa cind e vorba de altii. deci la noi nu se pune, deci ramine cum am stabilit cu bitteru. se da.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
zaua buna, zi de luni, cu munci, futui!...
sunt 34 de grade la umbra
sunt 34 de grade la umbra
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
mneatza.
offenderu sigur vrea sa fac mijto de noi. sau ie izolat dpdv informational, sau nu da doi bani ca altii ie cu zapada pina pe cujma cashii. da nu conteaza. ie frumos ma ! si ie curat.
offendere, penca noi suntem supt zapada, sar- putea sa nu muncim, chear dacai- luni. sic! ramine valabila doar partea cu f^$%#.
offenderu sigur vrea sa fac mijto de noi. sau ie izolat dpdv informational, sau nu da doi bani ca altii ie cu zapada pina pe cujma cashii. da nu conteaza. ie frumos ma ! si ie curat.
offendere, penca noi suntem supt zapada, sar- putea sa nu muncim, chear dacai- luni. sic! ramine valabila doar partea cu f^$%#.
aizzz&co
-

alalei
bre in ritmu asta cu banii de tacsiu imi cunpar dacie intro luna
bre in ritmu asta cu banii de tacsiu imi cunpar dacie intro luna
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Sar'na Nenea Necko!
A venit,a venit...iaaaaaaaarnaaaaaaaa,
Acopera-mi inimacu cevaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Neatza buna tutulor lunaticilor ninsatzi.Am terminat de facut partie.
Am oreion creca nu poci sa deschid gura decat pe jumate :cry:
A venit,a venit...iaaaaaaaarnaaaaaaaa,
Acopera-mi inimacu cevaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Neatza buna tutulor lunaticilor ninsatzi.Am terminat de facut partie.
Am oreion creca nu poci sa deschid gura decat pe jumate :cry:
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
cecule, fa si tu o poza cu oreionu, sa te vada lumea cum tzear- sta gras. si sanatate multa. cu tuica ai incercat?
mause, creca mai usor ar fi sa dai tu o raita pe aici, ca pina la tine zapada ajunge tot ploaie.
mause, creca mai usor ar fi sa dai tu o raita pe aici, ca pina la tine zapada ajunge tot ploaie.
aizzz&co
-

hehe bundiminetzu inzapezitzilor, ce facetz?:)
deci vatz convins ca vrajile lu` danone nu ie chear asha puternice! shi numa de maine ie februarie, ashea ca...
alfel, din motive absconxe, mere netu ca niciodata bifor, ceiea ce va dorex shi voo!
mai vorbim!
vorbim amu: sar`na tantin Ecko! atz revenitara in locatzie cu viscolu` de opshunsfert?
deci vatz convins ca vrajile lu` danone nu ie chear asha puternice! shi numa de maine ie februarie, ashea ca...
alfel, din motive absconxe, mere netu ca niciodata bifor, ceiea ce va dorex shi voo!
mai vorbim!
vorbim amu: sar`na tantin Ecko! atz revenitara in locatzie cu viscolu` de opshunsfert?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
alaleo
sunt in concediu, da e najpa ca tre sa invatz.
sunt in concediu, da e najpa ca tre sa invatz.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
dute bre deti ia zearu, cacate si pormo o dai penvatat
-

da, da nae (ecko, hai ?!) ma- trimis consortu acas, precum zmeu buzduganu, sa rezolv diverse prin tara. ce sar- face fara mine ?! si ca satz spui sincer, da sincer de tot, taremi- convine
baics, lasa mofturile sinvata-, ca altfel nu vezi bitter.
baics, lasa mofturile sinvata-, ca altfel nu vezi bitter.
aizzz&co
-

nd!
hehe, nenea necko, care daca avem eo sanie...
eroi cei care au rasbit pana la munci, de exemplu eu, ca sa dau numa un exemplu. shi nam avut decat o juma de ora intarziere.
in rest, ticoul ie nefericitu posesor al unui iglu de mare angajament, partea buna ie ca pan o da topirea nul mai deranjeaza nimenea shi are unde sa stea, iarna nui ca iarna shi zapada ie precum cotremuru, nu vine, nu vine, daca shi cand te loveshte...
Necko scrie:naiti, penca tiai- terminat lectiile si ai fost cuminte, te las sa te dai cu sania pe derdelush!
hehe, nenea necko, care daca avem eo sanie...
eroi cei care au rasbit pana la munci, de exemplu eu, ca sa dau numa un exemplu. shi nam avut decat o juma de ora intarziere.
in rest, ticoul ie nefericitu posesor al unui iglu de mare angajament, partea buna ie ca pan o da topirea nul mai deranjeaza nimenea shi are unde sa stea, iarna nui ca iarna shi zapada ie precum cotremuru, nu vine, nu vine, daca shi cand te loveshte...
-

nocturna - Mesaje: 8725
pai la stratu de zapada care ie ticourile si matizele merg prin tunele
sa vezi cant o ajunje danonicutzica ceo zice, bah am mers cu matizu prin metrou
sa vezi cant o ajunje danonicutzica ceo zice, bah am mers cu matizu prin metrou
-

baga pemeu sa najunjem de rasu cemeului ca nocti si neatza 

-

bre aiule, imi adusei aminte ca vrusei sa te rog mai demult sa ma reincluzi in lista matale cu adresele de meil in scopu de a-mi imbogatzi colectziea de muzici din ciclu: nostaljie, unte ejti/ca mie dor de ceausheshti! e tarziu dac-o fac amu?
dacu nu e, atunciea te rog sa ma fericejti cu nejte meiluri cu muzici d-alea de-ai mai trimes matale!
daca e, atunciea nu citi ce-am scris mai sus!
alfel, dejea ie mai cald! is -7 grade, se simte miros de primavara!
dacu nu e, atunciea te rog sa ma fericejti cu nejte meiluri cu muzici d-alea de-ai mai trimes matale!
daca e, atunciea nu citi ce-am scris mai sus!
alfel, dejea ie mai cald! is -7 grade, se simte miros de primavara!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
nocti, dami link
file, dami pemeu cu a vuastra adresa de imeil
danone, dami o bere
file, dami pemeu cu a vuastra adresa de imeil
danone, dami o bere

-

Sanbeta aveam programat un repaos total in conpania consuartei, a unei stecle de J&B shi a patru casete vidio contzinand filmu “Antichristuâ€Â
-

neatza - Mesaje: 5820
plm, plm, plm. acu am ajuns
deci dupa ce dezapezesc troinele de pe masina metamorfozata intr-un fel de mini alpi descopar pana, care nu prea putea fi facuta.
booon, ascultand sfatul genitorului ma duc sa iau macsitacsi care ajunge pana aci. numa ca s-a dovedit ca nu pleca de unde credeam io.
am mers o carca pe gios ca sa ajung unde era cel macsitacsi unde un card de oameni dardaia.
-nu va suparatzi macsi tacsi catre cucamacai vine aici?
- dap, luatzi loc la coada
care coda se incolacea dupa niste chiscuri. taxi canci. aia probabil ca stateau de mult ca erau tare nevricosi. laomomendat apare macsi tacsi si se inghesuie tot cardu in masina luand pozitzia sardea. o damshoara bubuasa intraba un baiet care nota ceva de la macsitacsi intr-un caiet cand vine urmatorul.
tanarul spiritual: imediat
bubuasa a trecut la modelul sardea.
io neconvinsa: nu va suparatzi, da pe bune, cand vine urmatorul?
tanarul spiritual: io zic sa-l luatzi p'asta
ca sa evit pozitia sardea si ca sa ies din salajeaaan, am optat pt varianta tranvai ca venisera un ciopor. of cors ca de cand m-am plantat in statie au inceput sa se blocheze pe linie.
en fin cand ma indreptam catre o vulcanizare, apare un tramvai. pe care l-am luat ca sa ma duc la capatul unui otobuz care ajunge aici la mine la cucamacai.
unde erau multe autobuze la cap, iuppiiiii.
pla, primu nu era ala, al doilea se retragea la autobaza pipera. si al treilea, al patrulea avea alte cifre decat alea norocoase si al cincilea se retragea definitiv si irevocabil la aceeasi autobaza.
in final a venit. si am venit si io.
inghetzata bocna.
si acu protestez, pai plm minoritatile alea secsuale vor maciuci la tava si io sa nu protestez ca dezapezesc ajtia numai in centru si in cartier fac munti carpati?
hai guzmornin
deci dupa ce dezapezesc troinele de pe masina metamorfozata intr-un fel de mini alpi descopar pana, care nu prea putea fi facuta.
booon, ascultand sfatul genitorului ma duc sa iau macsitacsi care ajunge pana aci. numa ca s-a dovedit ca nu pleca de unde credeam io.
am mers o carca pe gios ca sa ajung unde era cel macsitacsi unde un card de oameni dardaia.
-nu va suparatzi macsi tacsi catre cucamacai vine aici?
- dap, luatzi loc la coada
care coda se incolacea dupa niste chiscuri. taxi canci. aia probabil ca stateau de mult ca erau tare nevricosi. laomomendat apare macsi tacsi si se inghesuie tot cardu in masina luand pozitzia sardea. o damshoara bubuasa intraba un baiet care nota ceva de la macsitacsi intr-un caiet cand vine urmatorul.
tanarul spiritual: imediat
bubuasa a trecut la modelul sardea.
io neconvinsa: nu va suparatzi, da pe bune, cand vine urmatorul?
tanarul spiritual: io zic sa-l luatzi p'asta
ca sa evit pozitia sardea si ca sa ies din salajeaaan, am optat pt varianta tranvai ca venisera un ciopor. of cors ca de cand m-am plantat in statie au inceput sa se blocheze pe linie.
en fin cand ma indreptam catre o vulcanizare, apare un tramvai. pe care l-am luat ca sa ma duc la capatul unui otobuz care ajunge aici la mine la cucamacai.
unde erau multe autobuze la cap, iuppiiiii.
pla, primu nu era ala, al doilea se retragea la autobaza pipera. si al treilea, al patrulea avea alte cifre decat alea norocoase si al cincilea se retragea definitiv si irevocabil la aceeasi autobaza.
in final a venit. si am venit si io.
inghetzata bocna.
si acu protestez, pai plm minoritatile alea secsuale vor maciuci la tava si io sa nu protestez ca dezapezesc ajtia numai in centru si in cartier fac munti carpati?
hai guzmornin
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
minoritatile alea secsuale vor maciuci la tava
io creca le vor la cur

-