C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci az fiind ozi aparte de luni, am program foarte scurt datorita lu militzia romana care ma chemat sa dao declaratzie cu privire la un accident de acu doi ani.
acestea fiind zise, eo la orele doo mam shutit dacilea, astfel incat la orele 15.30 sa fiu in intimitatea relaxanta a vrunei crajme. se anuntza careva sam tzie conpanie ?
daca da, bagatz ym sau mobil. acia nu mai intru az pe motiv de lene.
va doresc un scurtissim haipa !
acestea fiind zise, eo la orele doo mam shutit dacilea, astfel incat la orele 15.30 sa fiu in intimitatea relaxanta a vrunei crajme. se anuntza careva sam tzie conpanie ?
daca da, bagatz ym sau mobil. acia nu mai intru az pe motiv de lene.
va doresc un scurtissim haipa !
-

neatza - Mesaje: 5820
enitaim pijkej
se coboara in 5-10 secunde o piesa
se coboara in 5-10 secunde o piesa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
cererile pe pemeu mai bine ca tzam zis , nu vreau sa intram in buala lu nocti si neatzu sa facem ciat pe cemeu cu chestii paralele cu interesu jeneral si sa rada danonicutzica de noi 

-

sa rada danonicutzica de noi
danonicutzica e ocupata cu coriolan, nare vreme de prostii
de mare angajament aia cu toate fetele au un vagin sani si fund si baieti penis testicule

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Ie troiene bre la Campina, da mai multi troieni e la mine in computator, ca cre ca imi bag si anume si dau format, si dupe aia ma flatulez in gura alora care n-are viata si sta toata ziua si face virusi doar ca sa se simta ei smecheri si sa se bucure de rau altuia... Ce? A, da, cum ati inceput sactamana? Io cica bine.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
aidi bre danone ca ie apruape adevarat! ce, fetele n-are shi iele cate un baeat uneori? ei bine shi baeatu n-are nejte accesorii de le zice penistesticulesiuneorifund? deci, conform printzipului accesorium sequitur principalem, fetele are penis, de se elucideaza shi misteru` de-l chinuiea pe aiu, vizavi de mana familiei Pop(o)escu!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
am intzeles bre danone, nu-i cazu sa-mi repetz ca lu ofenderu!
offendere, sincer bre, am facut analogiea duar de dragu analogiei, nu te ofusca![-o
offendere, sincer bre, am facut analogiea duar de dragu analogiei, nu te ofusca![-o
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

deci lua-ti aminte cu cine ave-ti dea face. cec atajment
- Fişiere ataşate
-
- cel mai destept student.jpg (84.69 KiB) Vizualizat de 1893 ori
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule, tu vrei sa ne pacalesti, asta pot s-o fac si io in power point...
jhsuhwu: Undei bre paia cuca nd ai nevoie de el? Stie careva din aia care primeste mefemeu cand e facut coverul ala, inainte de Limp Bizkit sau dupa?
qwhdugh 2: Ala de vineri, af cors.
jhsuhwu: Undei bre paia cuca nd ai nevoie de el? Stie careva din aia care primeste mefemeu cand e facut coverul ala, inainte de Limp Bizkit sau dupa?
qwhdugh 2: Ala de vineri, af cors.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
file, mai citeshte omu, mai citeshte...
[size=-7]ceea ce scrie altzii de rau, bineintzeles[/size]
[size=-7]ceea ce scrie altzii de rau, bineintzeles[/size]
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
pfui, bine ca l-ati oprit pe bulsitmisfit ala ca mai avea un pic si scria si pe folbal, iote
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=355576#post355576
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=355576#post355576
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre, amu fro doo sabtamani ashi fi zis ca ninje can poveshti! amu nu zic decat gamiash poola, care din troienele astea ie mashina mea?
pe scurt, aipa!
pe scurt, aipa!
-

io cu publica jucam insa mie rusine de rusinea lu publica sa comunic scoru 

-

din cauza de libsa de tinp shi balamuc mare de tot plin de munci care ie paci am revenit numa ca sa urez un echidistant aipa!
asdfsd: ofendiciosule, shezi rabdator ca nu scapi matale ashe de sinplu.
asdfsd: ofendiciosule, shezi rabdator ca nu scapi matale ashe de sinplu.

-

nocturna - Mesaje: 8725
maine
si tu nu mai invata copiii la prostii
ce dracu bre sa lipeasca schiele reghin de coishpe ani cu pelicanol
macar de ierea rosiniol sa blizard
si tu nu mai invata copiii la prostii
ce dracu bre sa lipeasca schiele reghin de coishpe ani cu pelicanol
macar de ierea rosiniol sa blizard
-