de Oribilul Mosh » Vin Ian 28, 2005 5:40 pm
Din cei 21 de inscrisi au fost desemnatzi 8 capi de serie. 7 sunt pierzatorii din optimile de la Bugatti iar unul este locul 5 cu cel mai mare punctaj din grupele de la Bugatti. Ordinea capilor de serie s-a facut in ordinea punctelor obtine de ei in grupele de la Bugatti.
Capi de serie la Titan Challenger : Fanutza 2005
1.Publius
2.eyewitness
3.Cristy
4.cubu
5.k@tzy
6.catharsis
7.acsinte
8.Daimon
Acesti 8 jucatori vor intra direct pe tabloul principal. Alaturi de ei voi mai intra pe tabloul principal Oribilul Mosh (reprezentantul gazdelor) si doi posesori de wild card : Decret si cr3tz.
Mai raman 10 concurentzi care vor disputa calificari. 5 meciuri de calificare iar castigatorii...urmeaza sa se califice pe tabloul principal.
Deci tabloul principal are 16 locuri : 8 capi de serie + reprezentantul gazdelor + 2 wild carduri + 5 venitzi de calificari
Cum se face tragerea la sortzi ?
Capii de serie au fost deja dispusi pe tabloul principal, dupa cum se poate vedea in atasament.
Am amenajat special 3 urne. Prima contine numele celor 3 care vor ajunge direct pe tabloul principal : Oribilul Mosh, Decret, cr3tz. A doua contine numele celor 10 ce vor juca calificari : baixinho © , FAW , Razorel , ValiEnte , Aurolacul , ssonja , lepra , Shaki , mylord, CrAsh0v3r. A treia urna contine simbolurile Q1,Q2,Q3,Q4,Q5,Q6,Q7,Q8.
Se va extrage din prima urna cate un nume...dupa care un simbol din urna 3. Sa zicem..din prima urna se trage Decret si din urna 3...Q8 ===> Decret va ocupa pozitia Q8 pe tabloul principal (a se vedea atasamentul)
Dupa terminarea numelor din urna 1...se trece la urna 2..si se extrag cate doua biletzele....adica jucatorii care urmeaza sa joace intre ei. Dupa fiecare doua biletele extrase din urna 2...se mai trage cate unul din urna 3...pentru a afla pozitia ocupa de castigatorul meciului de calificare.
Sper ca a fost clar.
Tragerea la sortzi se va face putin mai pe seara.
Pt. nelamuriri folositi subiectul de comentarii.
Multumesc !
- Fişiere ataşate
-

- titan fanutza 2005.jpg (69.49 KiB) Vizualizat de 3799 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.