C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
shi eo va uresc care este. deci am auzit una ieri la militzie la udrishte de am ramas masca. da cred ca mai bine povestesc prin viu-grai cant ne vedem la ber.
apropou: ne vedem la ber ?
apropou: ne vedem la ber ?
-

neatza - Mesaje: 5820
adeca renuntza la nume sau shi-l transforma in renume?:)pruaspat angajat si anume rockeru shomior
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
posibile ber, de ce nu?
ce faci 90 pui pe fc mailurile de la fane, nu ii ierta, brava, sa vada si restu lumii ce induram.
nu renuntza naie la nume, numa la cariera de neangajat.
ce faci 90 pui pe fc mailurile de la fane, nu ii ierta, brava, sa vada si restu lumii ce induram.
nu renuntza naie la nume, numa la cariera de neangajat.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nu ii ierta, brava, sa vada si restu lumii ce induram.
dadada. deshi, mie teama co sa creada fane ca ne sunt sinpatice ale ce ne trimite iel colosha, ca asha zice la tread: chestii sinpatice, sho sa continuie shi mai shi.

-

nocturna - Mesaje: 8725
SODylicutzicu, 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
- gaga
breeeeeeeeeee! s-a uoprit ninsuarea sh-a eshit suarele bre! deci exista suoarele, nu s-a facut fro pitica rosh-alba(scuze migurila) sau mai shtiu io ce alceva! deci plec, ca m-ajteabta berea germana nr.1 in lume!
ciaobao!
ciaobao!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
file, dute naibii.
bre, apropos de shomior, cand mai exact apare pacilea? ca vreau pentru ca sa vand cacat...pardon, telefonu ala mijto, shi ma gandeam ca poate doreshte dansu sa posede trei deodat, care manduioshat afinitatea shi atashamentu prezentat fatza de iel, de asemenea treaba fiind reciproca, numa ca nu vorbeshte, ca daca ar vorbi categoric ar intreba: "ce mai face shomioru?"
bre, apropos de shomior, cand mai exact apare pacilea? ca vreau pentru ca sa vand cacat...pardon, telefonu ala mijto, shi ma gandeam ca poate doreshte dansu sa posede trei deodat, care manduioshat afinitatea shi atashamentu prezentat fatza de iel, de asemenea treaba fiind reciproca, numa ca nu vorbeshte, ca daca ar vorbi categoric ar intreba: "ce mai face shomioru?"

-

va zic eo ce mai face shomioru: urmareshte cu matizu de la munca oamini nevinovatz care shade cumintz pe refugiu de tranvai in scop ca sa dea intradins peste iei. shi dupaia nu le da nici macar o ciunga. deci rushine !
-

naie mij d'acilea, uooooo.
pai somioru o sa apara cand termina munca, inca nu ii dadura matiz cu internet in dotare asa ca o sa dea mai rar pi la noi, da mai stim noi pe unii bone ... pardon, cemeisti care dau rar :p
iar cu telefonu sa stii ca nui fidel, l-am vazut odata ca giugiulea un nokia, a incercat sa atenteze si la ecranu color lu al meu da' a fo plesnit repetat, asa ca daca tii la telefon, nu-i face conbinatzia cu somioru decat daca poti sa supraveghezi indeaproape ce sentampla.
pai somioru o sa apara cand termina munca, inca nu ii dadura matiz cu internet in dotare asa ca o sa dea mai rar pi la noi, da mai stim noi pe unii bone ... pardon, cemeisti care dau rar :p
iar cu telefonu sa stii ca nui fidel, l-am vazut odata ca giugiulea un nokia, a incercat sa atenteze si la ecranu color lu al meu da' a fo plesnit repetat, asa ca daca tii la telefon, nu-i face conbinatzia cu somioru decat daca poti sa supraveghezi indeaproape ce sentampla.
- gaga
nuj. nu ma intereseaza ce face cu iel. poa ca sal supuna shi la menaj a trois cu alilante. da' asta dupa ce plateshte, evident.
neatzo, santzelejem ca az nai avut linijte nici macar pe refugiu de tranvai? ee, poate o cauta omu sa se rasbune shi iel pe aia dei apasa haotic shi la intamplare pe toate botoanele luminoase sau nu, de apar pe bordul matizului.
neatzo, santzelejem ca az nai avut linijte nici macar pe refugiu de tranvai? ee, poate o cauta omu sa se rasbune shi iel pe aia dei apasa haotic shi la intamplare pe toate botoanele luminoase sau nu, de apar pe bordul matizului.

-

- gaga
ce facetzi dumneavuastra?
kla mine ploaia a emigrat catre ofendaru, deci nu ploo
kla mine ploaia a emigrat catre ofendaru, deci nu ploo
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
scuate keshu o poanta hop toata lumea pe cemeu
Viewing Index
FanClub Forum
12:33 nocturna Viewing Thread
clasa vesnic muncituare - dusi din nou la biblioteca
12:30 piskeshu Viewing Thread
12:35 theOffender Viewing Thread
plus
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (5 membri si 2 vizitatori)
danone*, nocturna, piskeshu, y0ung_h0va
Viewing Index
FanClub Forum
12:33 nocturna Viewing Thread
12:30 piskeshu Viewing Thread
12:35 theOffender Viewing Thread
plus
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (5 membri si 2 vizitatori)
danone*, nocturna, piskeshu, y0ung_h0va
- gaga
nocturno, deci nu az ci asear la putza urinii. noroc ca am sarit ca vandam shi am eludat autovehicolu lu shomioru.
ma shi intrebat consuarta: are asta vro dujmanie pe tine ?
cand iam esplicat ca mie preten, a zis ca daca asha se conporta pretenii, inseamna ca dujmanii ie buni de genocid.
in alta dezordine de concepte: ce gluma a facut pishkeshu ?
ma shi intrebat consuarta: are asta vro dujmanie pe tine ?
cand iam esplicat ca mie preten, a zis ca daca asha se conporta pretenii, inseamna ca dujmanii ie buni de genocid.
in alta dezordine de concepte: ce gluma a facut pishkeshu ?
-

nocti si pijkej merluc
rog nu mai postati offtopice pe tredurile alea de muzici cu tnt si alte alea. lasa-ti copiii sa se juace in voie cu idolii lor. mersi
rog nu mai postati offtopice pe tredurile alea de muzici cu tnt si alte alea. lasa-ti copiii sa se juace in voie cu idolii lor. mersi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
am intzeles sa traitzi ! totush, ecsista o esplicatzie, care io nam dorit pentru ca sa abusez de teneteu (duamne fereshte!) ci numa era unpic de gluma la adresa lu nenea salicilic, care dansu shtie ca ne permitem asha unpic, drept consecintza nici nu crez sal fi deranjat la momentu respectiv. 

-

paiaceule, nu nepotzi ci nepoaaaaaaaaaaate, da ?
apropos de ratzele cele, da' oare gashtele nu s-or simtzi persecutate? deci, io zic ca ejt rautacioasa care io am zarit sh-o foca.
apropos de ratzele cele, da' oare gashtele nu s-or simtzi persecutate? deci, io zic ca ejt rautacioasa care io am zarit sh-o foca.
-

Aiule ce rau esti mah cu uamenii aia, n-au voie sa inpartashasca ce detzin?
Mie sa stii ca imi place ideea si o sa supscriu cu micile cadouri pe care le-am primit in timp de la pretenii mei cemeistii.
1. masina argintie din parcare pe care si-a rupt-o de la gura garajului aiulicutzicu cu ocazia la a 10-a intalnire de la bugatti.
2. cainele l-am primit de la naiti, are un umor cam indoielnic da e rasa pura
3. asta l-am primit cadou o tura de la uid de la cluj, ii mai pastrez poza doar
4. cadoul de ziua mea de anu' asta de la sod, aiu si publius, adevaru' e ca a trebuit sa se stranga 3 pentru ea.
5. ultimul e pestisorul pt casa noua pe care neatza zice ca il are de la un preten, da' mare minune sa nu il fi shparlit de la acvariu din constantza ca bani pe el nu cred ca a dat.
Mie sa stii ca imi place ideea si o sa supscriu cu micile cadouri pe care le-am primit in timp de la pretenii mei cemeistii.
1. masina argintie din parcare pe care si-a rupt-o de la gura garajului aiulicutzicu cu ocazia la a 10-a intalnire de la bugatti.
2. cainele l-am primit de la naiti, are un umor cam indoielnic da e rasa pura
3. asta l-am primit cadou o tura de la uid de la cluj, ii mai pastrez poza doar
4. cadoul de ziua mea de anu' asta de la sod, aiu si publius, adevaru' e ca a trebuit sa se stranga 3 pentru ea.
5. ultimul e pestisorul pt casa noua pe care neatza zice ca il are de la un preten, da' mare minune sa nu il fi shparlit de la acvariu din constantza ca bani pe el nu cred ca a dat.
- Fişiere ataşate
-
- Slide1.JPG (24.59 KiB) Vizualizat de 1288 ori
-
- casuta.jpg (65.73 KiB) Vizualizat de 1292 ori
-
- eric_roberts.jpg (5.56 KiB) Vizualizat de 1278 ori
-
- l listen 2 you.jpg (25.21 KiB) Vizualizat de 1279 ori
-
- 10_ani.jpeg (24.25 KiB) Vizualizat de 1279 ori
- gaga
fratzilor, am invins ! care va sa zica, lunea vitoare, adica pe 7 februar, de la orele 24.00, pe tvr cultural o sa fie concert laiv cu Alain Bashung care am mai dat eo despre iel la AKM in legatura cu Noir Desir. deci da.
shacestea fiind comunicate, eo va uresc un triunfator haipa !
shacestea fiind comunicate, eo va uresc un triunfator haipa !
-

asta intradevar treaba najpa. nici sa nu ma mai sune tanti aia cu statisticile radio.
7 februar (!!), orl 24, cultural, notat.
fara fo legatura, evident, am plecat shi io! pa shi savetz spor la nametzi!
7 februar (!!), orl 24, cultural, notat.
fara fo legatura, evident, am plecat shi io! pa shi savetz spor la nametzi!
-