oi oi, iaca ma bag shi eo ca tot citesc shi pe masura ce citesc ma minunez mai mult..
miss FAW scrie:dar totusi: care la o adica postul meu anterior s-a vrut a fi o zgandarire in sensul ca poate ii infieram pe toti la gramada, cand de fapt mie mi se pare ca cei care ii scot din sarite in general pe oamenii etero is iei si nu iele, datorita diferentelor dintre barbati si femei, fie ei etero sau omo si aci ma opresc sa vad daca sare frunu/a sa ma contraziCA CA, daca nu, inseamna ca-mi bat gura dijaba si alta treaba n-am.
dak omosecsualii masculi imi provuaca greatza, omosecsualele ma irita la culme..mie mi se pare ca tocma ele sunt persuanele care se straduiesc in mod asiduu sa legalizeze casatoria intre gay..vezi tu eo cred ca dorintza de a avea/creshte un copil nu e la fel de puternica la barbat cum e la femee, shi spun asta judecand "exemplarele" hetero pe care le cunosc..deci dp asta de vedere eo zic ca daca ie sa spanzuram pe cineva, atunci them lesbos ar trebui gatuite..
dar..aici nu vorbeshte nimeni de exterminare..domnu mihai mm
Adica n-au voie sa se casatoreasca ca sa se mentina puritatea rasei umane? Sau care a fost idea aici?
puate ca pe matale nu te intereseaza dar noroc cu SIDA care mai curatza pe unu' pe altu' ca alfel cu "inflatzia" asta de dosnici ne trezim maine poimaine ca pe langa mariaj intre gay shi adoptzii de bebei o sa'shi doreasca shcoli pt ai lor, sau poate chiar shi o tzara duar pentru ei Gaylandia or smth..
sephi scrie:simplu' fapt ca mie, de ex, imi starneste repulsie homosexualitatea sau incestu' bunaoara, ma indreptateste sa am o atitudine inchizitoriala la adresa altora care percep astfel de situatii drept normalitate?
da..shi vad ca ai o problema cu individualismu' in gandire..adica nuj de ce tre' sa ma aliniez mereu la un set de idei elaborat de catre altcineva..bre..fiecare e liber sa actioneze asha cum il taie capu'..pe barba lui..tre' doar sa fie man enough sa suporte consecintzele..lucrul asta e valabil shi pt gay..insa tocma asta mi se pare un gest de lashitate shi duplicitate din partea lor..deshi sustzin ca nu'i intereseaza parerea celorlaltzi, cauta sa obtina acceptul celor din jur shi sa'shi reglementeze situatzia..
aberant ie ca tocma persoanele care nu'shi manifesta fatzish antipatia fatza de omosecsualitate sunt cele mai afectate de campania asta agresiva de convingere a maselor ca ie un lucru aptsolut normal sa ai o nevasta pe nume Ion..
eu cred la fel ca shi tanti dana ca termenul de "casatorie" defineshte "un ceva" care nu lasa loc de interpretari..e ca shi cum maine ar veni cineva shi mi'ar spune "Shtii, de maine termenul de cocosh va fi folosit shi pt un curcan subdezvoltat care alearga prin curte sa cordeasca gaini"..nu accept caci asta creeaza un precedent..shi cel mai elocvent exemplu' il constituie afro'americanii, dupa ce cu chiu cu vai au fost trecutzi in "normalitate" au facut ce'au facut de acu' tre' sa angajezi un negru in firma ta, tre' sa bagi un negru' in filmu' tau ca altfel ejt acuzat de discriminare..eo zic ca tocma in asta consta pericolul in a raspunde afirmativ la intrebarea threadului: lucrurile nu se vor opri aici shi asta ma sperie mai mult decat ideea ca ash putea sa vad doi barbatzi in fatza altarului promitzandu'shi dragostea eterna..