Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
da...dar era in afara orelor de scoala. poa sa faca tot ce-si doreste *p
la liceu...WR e de o cumintenie desavarsita. merge cu basmalutza pe cap...cu fusta pana la glezne...etc.
la liceu...WR e de o cumintenie desavarsita. merge cu basmalutza pe cap...cu fusta pana la glezne...etc.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
:lol::lol::lol:
Moshu viseaza!
In primu' rand, nu detin fusta pana la glezne. Iar cuvantul "cuminte" nu are ce cauta in aceasi propozitie cu numele meu.
Moshu viseaza!
In primu' rand, nu detin fusta pana la glezne. Iar cuvantul "cuminte" nu are ce cauta in aceasi propozitie cu numele meu.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Buna seara !
Deci..comentarii la poze cu loco...ma gandeam sa facem aici...ca tot suntem intre noi...sa nu mai deschidem 7 subiecte.
So....monk esti cea mai dementa persoana cunoscuta de mine...si asta e o lauda...sa stii ! Pe cand o poza in poola goala la ora de dirigentie ?
Koala...crezi ca ratzele sunt bine ? Ai mai fost tu sa verifici ? Eu am dormit putin...vreo 3 ore
ps later : vad ca a facut monk subiect de comentarii... http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=355834#post355834
so...il folosim p'ala daca tot a facut
Deci..comentarii la poze cu loco...ma gandeam sa facem aici...ca tot suntem intre noi...sa nu mai deschidem 7 subiecte.
So....monk esti cea mai dementa persoana cunoscuta de mine...si asta e o lauda...sa stii ! Pe cand o poza in poola goala la ora de dirigentie ?

Koala...crezi ca ratzele sunt bine ? Ai mai fost tu sa verifici ? Eu am dormit putin...vreo 3 ore

ps later : vad ca a facut monk subiect de comentarii... http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=355834#post355834
so...il folosim p'ala daca tot a facut

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Deci sa moara ProTv-ul si Antena1 daca am pomenit liceu mai aiurea decat al lui monk si persoana mai nebuna decat el !! ce-i frate acolo ? ce liceu e ala ?? doamneee ! cu fiecare poza ma uimesti mai tare!
ce dracu sa faca ratzele?? au bagat capu in apa si macane sacadat de acolo...dupa ce au vazut poza lui monk ! :p sunt bine...le-am pus sa faca niste oua sa mancam si noi o omleta dimineata...ca doar nu am avut grija de ele degeaba...nu ?
ce dracu sa faca ratzele?? au bagat capu in apa si macane sacadat de acolo...dupa ce au vazut poza lui monk ! :p sunt bine...le-am pus sa faca niste oua sa mancam si noi o omleta dimineata...ca doar nu am avut grija de ele degeaba...nu ?

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
bonjour, Crash ! j'espí¨re que vous n'íªtes pas trí¨s affectés de moi parce que je passe le jour avec votre amour Dia. je crois que je tombe amoureux ici. s'il vous plait, n'íªtre pas trí¨s affectés !
votre ami, Gabriel
In rest noapte buna la toate locomotivele...desi cred ca mai stau...ca am dormit dela 19 la 22...si acum n-am somn. Oricum...m-am obisnuit sa dorm noptile de la 4 la 9. Mai stau si eu de vorba cu Crash :p
votre ami, Gabriel
In rest noapte buna la toate locomotivele...desi cred ca mai stau...ca am dormit dela 19 la 22...si acum n-am somn. Oricum...m-am obisnuit sa dorm noptile de la 4 la 9. Mai stau si eu de vorba cu Crash :p
-
Dany...nu e adevarat. Doar ca nu ne pricepem bine la concordantza timpurilor in franceza. In schimb la rusa...suntem expertzi. Ai ce sa ne reprosezi ? 

-
miraculosule io creca ie inperios necesar deschiderea unor treduri gen
-locomotivele la veceu
-locomotivele la batut maimute
-locomotivele la piatza
-locomotivele jucand tzintar si popa naivu (aici chiar merg doo treduri separate ca puate locomotivele care juaca tzintar nu juaca popa naivu si invers)
dar bineinteles ,fiecare tred sa fie insotit si de omologu sau de comentarii inpertinente la .....
-locomotivele la veceu
-locomotivele la batut maimute
-locomotivele la piatza
-locomotivele jucand tzintar si popa naivu (aici chiar merg doo treduri separate ca puate locomotivele care juaca tzintar nu juaca popa naivu si invers)
dar bineinteles ,fiecare tred sa fie insotit si de omologu sau de comentarii inpertinente la .....
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
cutuma© - Mesaje: 3047
e pe subiectu ala unde ti-am zis sa-ti alegi tu un numar...si tu ai zis ca vrei numarul inter-city-ului de Constanta
am face subiect de batut maimutza....dar mai sunt locomotive si de gen feminin. ele ce ar bate ?

am face subiect de batut maimutza....dar mai sunt locomotive si de gen feminin. ele ce ar bate ?

-
Locomotive noi..;m tuuu tuuu !
ce prezentza...ce incantare! extraordinar ! zoso ...ma bucur ca arunci maretzul tau ochi de admin catre noi, oamenii de jos...sa vezi si tu o k@tzy ,o koala ,o jasmina.
Jadore ...nu stiu de ce razi..e adevarat ce a zis Crash...just friends! nu stiu ce te-a facut sa ai o alta parere :p
Moshule...da-o dracu de franceza ca nici cu asta nu stai bine...iti mai explic cand vorbim
ce nepoliticoasa sunt ! BUNA SEARA locomotive !

Jadore ...nu stiu de ce razi..e adevarat ce a zis Crash...just friends! nu stiu ce te-a facut sa ai o alta parere :p
Moshule...da-o dracu de franceza ca nici cu asta nu stai bine...iti mai explic cand vorbim

ce nepoliticoasa sunt ! BUNA SEARA locomotive !
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Koala...uite vorbeam cu Crash si ne gandeam sa facem o noapte a locomotivelor..intr-un bar ceva. Bem si noi..ne luam...mai facem o poanta cu conotatie sexuala, mai ne luam limba-n gura, mai punem mana pe o tzatza. Ce zicetzi voi loco ?
In atasament...cerul instelat din camera mea...pe care-l vad in fiecare noapte. Datorita lu' Koala :love:

In atasament...cerul instelat din camera mea...pe care-l vad in fiecare noapte. Datorita lu' Koala :love:
- Fişiere ataşate
-
- stelutze.jpg (42.17 KiB) Vizualizat de 4580 ori
-
cred ca de la stelele alea verzi,albastre,portocalii ti se trage mosule.. si cui o sa ii pui tu mana pe tzatza? :con: ma faci geloasa.. parca Dia era pe felie cu crash.. acum observ ca ai carevasazica fericiri la ea.. bineeee... atunci io nu ma prezint la loco night :p anyway.. in rest toate bune si frumoase.. imi merge tare bine lately si sper ca si voua,dragele mele locomotive,sa va mearga la fel
si cand o fi mai rau sa ne mearga asa de bine ..

si cand o fi mai rau sa ne mearga asa de bine ..
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
J'adore... sunt liber k pasarea cerului. Uite... te intreb daca vrei sa fim impreuna si o sa vezi k Dia nu zice nimik. We are just friends. Si apropo... de ce te iei de franceza mea?? Abia sunt la inceput... acum 2 saptamani m-am apucat sa invat.
Salutare Dia & Jasmine!
moshule, tu pe unde pana mea esti???
ps. J'adore... vrei sa fim impreuna??
(uitasem sa intreb
)
Salutare Dia & Jasmine!
moshule, tu pe unde pana mea esti???
ps. J'adore... vrei sa fim impreuna??

Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Moshule iti doresc saptamani intregi cu loco nights...eu nu pot sa particip ca sa nu supar anumite persoane!
nu...nu de Jasmine e vorba..ca ea stiu ca nu se supara pe mine asa usor :love: ! asa...deci sper sa te distrezi si cand te intorci acasa si te uiti la stele sa te gandesti tot la mine
Acum de ce dormi ? uite...intreaba prietenul tau Crash de tine !
prietenul tau...ca aici toti suntem prieteni si nimic mai mult 

i'm missing every part
i'm missing every part
-
Ohhhh Crash why the fuck did it take you so long? i`ve been waiting for you to ask me that quetion for ages !!!!
Dia friends w/ benefits
Crash nu ma iau de franca ta ca eu nici atat => . nu stiu franceza :B

Dia friends w/ benefits
Crash nu ma iau de franca ta ca eu nici atat => . nu stiu franceza :B
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Jasmine...dar eu la tine ma refeream la faza cu tzatzele la loco's night. Eu si cu Dia suntem doar vecini...nimic mai mult
Ea e impreuna cu Crash...dar nu vor sa recunosca pe forum..si mi-au zis sa nu zic nici eu...dar voi locomotivele trebuie sa stiti...doar suntem prieteni, nu ?
J'adore...cred ca intra pe felie cu Dany. Crina...stim ca stii franceza la perfectie...si ca meditatiile sunt doar un pretext pentru a intra in vorba cu Dany.
Da, Koala...eu am dormit. Si ? A intrebat iubitu tau de mine ? Nu vorbiram azi toata ziua face 2 face ? Ce mai vrea ?

J'adore...cred ca intra pe felie cu Dany. Crina...stim ca stii franceza la perfectie...si ca meditatiile sunt doar un pretext pentru a intra in vorba cu Dany.
Da, Koala...eu am dormit. Si ? A intrebat iubitu tau de mine ? Nu vorbiram azi toata ziua face 2 face ? Ce mai vrea ?

-