C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre danone, n-am bre timp sa ma eau in contre pe net! c-apoi tre sa esplic, sa argumentez, sa alea-alea sh-asta cere timp shi net! ceiea ce nu shtiu nici una, nici alta cum vine shi pleaca!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
nu te loa bre, nu te loa, si asa unii vorbeste de mere si unii de pere, mai era unu care a citit dostoievski, eh cam cat a inteles mutu dostoievski intelege lumea de ce vorbim noi, nu pricepe da' se baga, lasa-i in pace vezi de ale tale 

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- gaga
Danone, io n-am inteles , tu esti de-acord sa se legalizeze uniunea lu astia da' sa nu se cheme casnicie? Atunci ie tot un fel de concurbinaj.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
pijchesh, nu poate nimenea sa oblige pe un gigel sa convietzuiasca normal shi firesc cu o mandra daca iel doreshte sa faca treaba asta cu un mandr. tu potzi sal obliji? care gigel deimpreuna cu mandrul lui se poate duce pe o plaja pustie unde sa mai fie inco fo jdemii ca danshii shi acolosha sa se imbratzisheze, sa alerge pe plaja, sa faca pactu cu sangele shi alte trebi dastea (gen, nascutz asasini
in scopu ca sa se uneasca iei dupa nishte reguli dale lor dinainte sau nu stabilite, shi toate treburile astea (fara suport legal) sa le numeasca danshii casatorie, treaba lor! atata tinp cat nu se interfereaza cu ideia de casatorie, aia dintre un barbat sho femeie, la primarie, stare civila, biserica, etc. acuma ai intzeles?
shi tot pentru pijcheshu inca nejte materiale didactice in scopu de studiat. in ordinea care este.
in scopu ca sa se uneasca iei dupa nishte reguli dale lor dinainte sau nu stabilite, shi toate treburile astea (fara suport legal) sa le numeasca danshii casatorie, treaba lor! atata tinp cat nu se interfereaza cu ideia de casatorie, aia dintre un barbat sho femeie, la primarie, stare civila, biserica, etc. acuma ai intzeles?
shi tot pentru pijcheshu inca nejte materiale didactice in scopu de studiat. in ordinea care este.

- Fişiere ataşate
-
- 05.jpg (77.16 KiB) Vizualizat de 3153 ori
-
- 04.jpg (60.2 KiB) Vizualizat de 3135 ori
-
- 03.jpg (73.72 KiB) Vizualizat de 3124 ori
-
- 02.jpg (75.9 KiB) Vizualizat de 3122 ori
-
- 01.jpg (77.33 KiB) Vizualizat de 3125 ori
-

nocturna - Mesaje: 8725
Bei, atunci voi ce discutati pe threadu ala? Daca nu sunteti de acord cu o forma legala de uniune cu ce sunteti de acord atunci, sa fie tot ca pana amu? Mi se pare ca discutia aia ie total aiurea.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-

piskeshu - banned
keshule, treaba ie sinpla, daca se concubineaza, treaba lor, caznicia este o forma bine definita prin care el si ea defileaza, fac parada, primesc consimtamantul societatii pt uniunea lor, aia ie caznicie.
caznicia e legata de sex si sexualitate la omu.
io nu-s de acord ca doi gay sa aiba acceptu' legal (Moral) al societatii pentru o dizabilitate sexuala, oricare ar fi natura ei. pricepi?
brava naiti
oripileaza keshu
caznicia e legata de sex si sexualitate la omu.
io nu-s de acord ca doi gay sa aiba acceptu' legal (Moral) al societatii pentru o dizabilitate sexuala, oricare ar fi natura ei. pricepi?
brava naiti
oripileaza keshusemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Primesc acu un telefon. Dicutzia s-a desfashurat dupe cum urmeaza:
Eo: Alo
Ea: stai putzin
Eo: cum adica ma suni sa-mi zici sa stau putzin ?
Ea: ....
Eo: alo !
Ea: ...
Eo: ALOU !!!
Eo: ...
Ea: te sun io mai tarziu ca sunt ocupata acuma
Shi nu ie prima oara. Shi cu sigurantza nici ultima.
Eo: Alo
Ea: stai putzin
Eo: cum adica ma suni sa-mi zici sa stau putzin ?
Ea: ....
Eo: alo !
Eo: ALOU !!!
Eo: ...
Ea: te sun io mai tarziu ca sunt ocupata acuma
Shi nu ie prima oara. Shi cu sigurantza nici ultima.
-

neatza - Mesaje: 5820
doar cu danshii? cat o fi beletu ? shi la intrare, in loc de inimioare roz, ne da objecte contondent ascutzite ca sa ne scuatem uochii la consortzi, respectiv consuarte?
neatzo, dalea patzesc shi io. nui nimica grav. unii uameni chiar ie fuarte ocupatzi.
neatzo, dalea patzesc shi io. nui nimica grav. unii uameni chiar ie fuarte ocupatzi.
-

Mi se pare ca discutia aia ie total aiurea.
uite un om cu scaun la damijana. subscriu pijkej si daia nici nu ma inplic (pacat de filu ca sa inervat si sa bagat). io o consider ca aia cu un nebun care arunca o piatra in lac si 10 mai intreji sarunca so scuata. si mai zic ca multi uameni ar icnora total fenomenu daca nar fi tot iubitorii de rozete maron care za trabniteze ca sunt victime marjinalizate. dacar tacea si shar vedea de curuletzu lor nar deranja pe nimeni si nici dezbateri in dezbatere nar mai fi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pai shi cum bre ochila, sal lasam pe ofendicios de capul lui, sa dezbata de unu singur? pai daca il lashi nesupravegheat, asta ienstare sa insuare totz userii intre iei in mai putzin de o ora. 

-

nocti, din puntu meu de vedere ofendi poa sai shi nasheasca sau in cel mai nefericit caz sa le fie domnishuara de onoare si sa tzina trena la mireasa 

-

ooooo, numi vine a crede ochilor sod, tzai adus aminte de mine?
-

nocti, abia ajtept sajung acasa sai dau vestea cea mare...jtia iel de ce voteaza liberalii 

-

bre ,danone isi cere scuze ca nu mai puate combate chestiile alea cu omosecsualii da ie la o inmormantare, ia murit netu. odihneascasan pace (netu nu danone)
-

alaleo SODy 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
oculare, asta ori bubuie, ori are ceva cu matale
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=356482&postcount=1799
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=356482&postcount=1799
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237