pentru carcotashi: mariajul homosexual
deci m-am enervat, da` nu-i bai, ca-mi trece repede:
in opinia mea, problema sta cam ashea: omosexualii-sau gay ppl, ca sa generalizez, nu vor decat sa fie tratatzi ca nejte uoameni normali. ori tocma aicea e problema, ca dupa tuate definitziile posibile shi imposibile, recente sau mai putzin recente, ei nu apartzin normalitatzii. asha ca nicicum nu pot beneficia de acelashi tratament ca restul populatziei.
shi sa nu ma luatzi cu chestii ushoare de genu ca ce-nseamna normal, ca io cant ma imbat de ma fac manga, macar recunosc ca nu-s normal, da` nici nu cer sa am aceleashi drepturi cu unu treaz/normal, dupa unii(cum ar fi sa stau in picioare cand ma pish etc.)!
in opinia mea, problema sta cam ashea: omosexualii-sau gay ppl, ca sa generalizez, nu vor decat sa fie tratatzi ca nejte uoameni normali. ori tocma aicea e problema, ca dupa tuate definitziile posibile shi imposibile, recente sau mai putzin recente, ei nu apartzin normalitatzii. asha ca nicicum nu pot beneficia de acelashi tratament ca restul populatziei.
shi sa nu ma luatzi cu chestii ushoare de genu ca ce-nseamna normal, ca io cant ma imbat de ma fac manga, macar recunosc ca nu-s normal, da` nici nu cer sa am aceleashi drepturi cu unu treaz/normal, dupa unii(cum ar fi sa stau in picioare cand ma pish etc.)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
omosexualii-sau gay ppl, ca sa generalizez, nu vor decat sa fie tratatzi ca nejte uoameni normali
nu, ei vor sa fie tratatzi egaliceshte. chestia cu normalu nu o potzi judeca tu.
ei nu apartzin normalitatzii. asha ca nicicum nu pot beneficia de acelashi tratament ca restul populatziei.
la tzara la matushamea satu vorbeshte cum cica nui normal ca fetele sa poarte mini shi sa naiba basma in cap. eu zic sa le taiem de la drepturi shi pe astea.
tulai doamne, se pricopsesc shi turcii cu haremuri :yD
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
sh-am zis ca nu ma bag acilea ca ma enervez, da` ...(erea sa zic ca m-o mancat in cur, numa ca-i cam periculos amu)!:)
pai vezi, d-aia zsei io ca sa nu ma luatzi cu chestii ushoare de genu ca ce-nseamna normal.
daca tu, sau oricine altcineva imi spune mie ca-i normal sa te f**i in c*r, atunciea da...nu, ei vor sa fie tratatzi egaliceshte. chestia cu normalu nu o potzi judeca tu.
la tzara la matushamea satu vorbeshte cum cica nui normal ca fetele sa poarte mini shi sa naiba basma in cap. eu zic sa le taiem de la drepturi shi pe astea
pai vezi, d-aia zsei io ca sa nu ma luatzi cu chestii ushoare de genu ca ce-nseamna normal.
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
nae cinefil scrie:daca tu, sau oricine altcineva imi spune mie ca-i normal sa te f**i in c*r[/i]
bre file, daca uamenii se iubesc. la o adica, ce nu face omu din dragoste pentru alt om!?

ofendiciosule, asta cu egaliceshte vorbind, ce urmeaza dupa legalizarea casatoriei? orashe de hepi gay pipal ? pei vez bre? d'aia n-are ursu coada, ca omului cu cat ii dai mai mult cu atat o sa doreasca shi mai mult...
-
nocturna - Mesaje: 8725
Bre, Naie ie normal sa te futi in cur, cel putin barbatii cu femeile.
Deci ie clar, iar s-a ajuns la normalitate adica nicaieri ( dizabilitate sexuala? )
Deci ie clar, iar s-a ajuns la normalitate adica nicaieri ( dizabilitate sexuala? )
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
nu s-au mai vazut copii crescuti de doo matusi?
auleo faw, lasa-ma ca asta e contraexemplu ....
nu, ei vor sa fie tratatzi egaliceshte.
pai da, la fel cu ceilalti, desi nu sunt la fel. asta inseamna generic vorbind normal. deci nu.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
offtopic(imi asum eventualu` avert): keshule, da bre, ie anormal, ceiea ce nu-nseamna ca nu potzi s-o babardeshti pe respectiva daca accepta:)!
-
ca vorba aia file "fuaie verde duru, duru, nici o pizda nu-i ca curu " 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
d'aia n-are ursu coada, ca omului cu cat ii dai mai mult cu atat o sa doreasca shi mai mult
ce-mi place mie axioma asta: nu-tzi dau nimic ca dupa aia mai ceri shi eu nu mai vreau sa-tzi dau, de asta mai bine nu-tzi dau nimic de la-nceput.
eu zic ca exista o solutzie rezonabila la toata problema asta: ii exportam la sauditzi, ca dupa ce ii judeca aia shi-shi aleg judecatorii shi rudele catzi din ei pofteshte, restu e trimis la calau shi matrashitzi. ca e ilegal homosexualismul la islamicii musulmani. plus ca aia aleshii o so duca bine. ;m
totushi, ash pastra neshte lesbiene ca arata bine pe video, tulai doamne
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
deci vorbeshti fara acoperire
gata, mi-am tras basma. sper sa ies cu ea curata.
pai ideea asta de majoritate care acorda drepturi limitate minoritatzii mi se pare... penibila, cel putzin. shi shtii de ce? ca in 2 ani de zile ne-nsuram (impotriva vointzei mele care nu conteaza) cu EU-ul. shi dupa cum se preconizeshte treaba mai mult ca sigur ca majoritatea eu-ului va avea gay marriage legalizata pe-atunci... shi matale din majoritara cum eshti acuma te trezeshti deodata minoritara.
shi cine e majoritari? ei e majoritari. ce te faci? emigrezi in dubai?
-
ofendiciosule, eshti practic incoerent. n-am intzeles nimic din ce ai zis mai sus.
adica majoritatea acorda minoritatzii drepturi limitate, da' totush iei ajung sa-sh legalizeze casatoria shi asfel vor fi majoritatea shi noi ashtia heteor vom deveni minoritate ?
adica majoritatea acorda minoritatzii drepturi limitate, da' totush iei ajung sa-sh legalizeze casatoria shi asfel vor fi majoritatea shi noi ashtia heteor vom deveni minoritate ?
-
bah ofendi, clinton le-a dat dreptu sa se inroleze si-n armata americana da numa la infanterie ca la marina nu ierea buni ca le intra apa-n cur da bineinteles ca imediat reactia pentagonului fu sa includa in harnashamentu soldatului american si chilotii de tabla care vazusi ce utili fura in razboiu din golf
-
Nocturna... daca definitia casatoriei in codul legal ar fi "uniunea dintre un barbat alb si o femeie" atuci ai vedea ingradirea drepturilor? Insasi definitia casatoriei este discriminanta.
Danone, am citit dezbaterea cu mare atentie inainte de a posta, incercand sa caut in argumentarile tale ceva care nu se refera la reproducere si perpetuarea rasei umane... dar nu prea am gasit. Daca totusi exista, te rog sa imi spui doar atat: numarul postului si care paragraf.
Oricum nu vad ce legatura are reproducerea cu casatoria... am destui prieteni care au copii fara sa fie casatoriti. Si de asemenea am cunostinte de varste relativ inaintate (45+) care sunt casatoriti, nu au copii si nici nu cred ca vor mai face. Unul dintre prietenii mei chiar a fost crescut de mic de matusa lui dansatoare lesbi de la Crazy Horse (ambii parinti decedati, poveste lunga). Pot sa-ti spun ca asta nu l-a condamnat cu nimic si tipul are acum un copil (nu e casatorit).
In alta ordine de idei... chiar am vazut un Gay Pride Parade la Paris. Pot sa spun ca nu e doar ce se vede la televizor. Sigur sunt carele alegorice pe care stau tantosi homosexuali cu geci de piele si barbosi in rochii de mireasa. Dar eu cred ca nu trebuie confundati cu oamenii normali care intamplator sunt si homosexuali. Si care erau extrem de multi la acea parada. Imi aduc aminte de grupul "La Poste Gay" care aveau un slogan de genul "suntem tot noi, cei care va aducem ziarul". Erau niste oameni perfect normali...
Danone, am citit dezbaterea cu mare atentie inainte de a posta, incercand sa caut in argumentarile tale ceva care nu se refera la reproducere si perpetuarea rasei umane... dar nu prea am gasit. Daca totusi exista, te rog sa imi spui doar atat: numarul postului si care paragraf.
Oricum nu vad ce legatura are reproducerea cu casatoria... am destui prieteni care au copii fara sa fie casatoriti. Si de asemenea am cunostinte de varste relativ inaintate (45+) care sunt casatoriti, nu au copii si nici nu cred ca vor mai face. Unul dintre prietenii mei chiar a fost crescut de mic de matusa lui dansatoare lesbi de la Crazy Horse (ambii parinti decedati, poveste lunga). Pot sa-ti spun ca asta nu l-a condamnat cu nimic si tipul are acum un copil (nu e casatorit).
In alta ordine de idei... chiar am vazut un Gay Pride Parade la Paris. Pot sa spun ca nu e doar ce se vede la televizor. Sigur sunt carele alegorice pe care stau tantosi homosexuali cu geci de piele si barbosi in rochii de mireasa. Dar eu cred ca nu trebuie confundati cu oamenii normali care intamplator sunt si homosexuali. Si care erau extrem de multi la acea parada. Imi aduc aminte de grupul "La Poste Gay" care aveau un slogan de genul "suntem tot noi, cei care va aducem ziarul". Erau niste oameni perfect normali...
- miHaimm
- Junior Member
nu trebuie confundati cu oamenii normali care intamplator sunt si homosexuali.

u maid mai dei
-
Ba sigur ca se puate danone... atunci cand legile discrimineaza o minoritate, legile trebuie schimbate.danone scrie:Practic vor schimbarea legii pt o minoritate. Asta nu se puate.
aiule... tu nu cunosti nici un homosexual? nu ai vorbit niciodata cu unul? si cat de sigur esti ca nu?
- miHaimm
- Junior Member
definitia casatoriei este discriminanta.
mihaim, tu esht unpic obosit la ora asta, nu ? ca alfel nu-m esplic. sau cunva esht tanase undercover ? ca numa ala contesta dexu shi zicea ca nu conteaza ce zice aia acolo ca ie corect, conteaza cum vede iel treaba.
ba, io zic sa ne punem dracu de-a curmezishu shi sa schinbam asha haotic/in neshtire legi, cutume, constitutzii, definitzii, notziuni, etc. pentru fiecare neintzeles shi minoritar care se arata in fapt de seara.
de exemplu, ochila vrea sa se-nsoare cu raducu, ai sa schinbam legea in favoarea dansului. ne mai stranjem fo doo sute care mai avem ceva peturi pacasa de tzinem la iele ca la uochii din cap, punem de-o minoritate shi strigam in piatza publica cum ca suntem discriminatzi. ce zici?
-
Eu zic ca conteaza treaba din punct de vedere legal. Oricum atata timp cat exista tari in care casatoria intre doua persoane de acelasi sex este legala, mi se pare ca definitia din dex este gresita... nu?nocturna scrie:contesta dexu shi zicea ca nu conteaza ce zice aia acolo ca ie corect, conteaza cum vede iel treaba.
Zic ca sa-mi dovedesti ca si pet-ul tau te vrea in casatorie... poate el te place platonic doar...nocturna scrie:de exemplu, ochila vrea sa sensoare cu raducu, ai sa schinbam legea in favoarea dansului. ne mai stranjem fo doo sute care mai avem ceva peturi pacasa de tzinem la iele ca la uochii din cap, punem de minoritate shi strigam ca suntem discriminatzi. ce zici?
- miHaimm
- Junior Member
io vorbesc in contextul tzarii nuastre. + ca iar vorbim de majoritate vs. minoritate. (alea cateva tzari nu fac cat restu lumii) shi daca amsterdamu imi zice ca-i bine sa ma droghez, inseamna ca asha ie, nu ?
deci garantat ca shi matza mea prezinta afectziune shi atashament fatza de mine. deci ?
deci garantat ca shi matza mea prezinta afectziune shi atashament fatza de mine. deci ?
-
intamplator sunt si homosexuali.
bah daca sunt numa intanplator atunci de ce plm sa legalizam casatoria ca puate tot asa intanplator dupa o vreme nu mai sunt. ce plm ne jucam de-a lejile?
aiule... tu nu cunosti nici un homosexual? nu ai vorbit niciodata cu unul?
oooo tu nici nu jtii crestine cati in cale mi s-au pus, tuata floarea cea vestita a intregului apus...cert ie ca n-am primit nici o cerere in casatorie. chiar m-am intrebat uneori , chiar asa de urat si bocciu sa fiu?
-
nocti, hai sa te loveasca cupidonu amu:
ce n-ai intzeles tu: pozitzia absoluta in care eshti este majoritara acuma, cand romania nu apartzine de EU. in clipa in care vom fi EU shi care EU va legaliza mariajul intre timp, acel EU va impune, fiind majoritar, ca Romania sa legalizeze shi ea acest lucru. deci matalutza vei deveni minoritara, cum s-ar zice. shi sunt sigur ca nu-tzi va place sa tzi se spuna ce va trebui sa faci.
de ce neaparat tzii sa faci confuzii? amsterdamu zice ca e la latitudinea ta ce faci din viatza ta: te droghezi vs nu te droghezi. nu itzi zice ca e bine sau ca e rau, itzi da libertatea doar. shi btw, asha de mishto functzioneaza sistemul in olanda incat alte cateva tzari il vor introduce. deja marea britanie l-a introdus partzial. un viciu e mai ushor de controlat daca nu-l interzici. shi de combatut.
ce n-ai intzeles tu: pozitzia absoluta in care eshti este majoritara acuma, cand romania nu apartzine de EU. in clipa in care vom fi EU shi care EU va legaliza mariajul intre timp, acel EU va impune, fiind majoritar, ca Romania sa legalizeze shi ea acest lucru. deci matalutza vei deveni minoritara, cum s-ar zice. shi sunt sigur ca nu-tzi va place sa tzi se spuna ce va trebui sa faci.
amsterdamu imi zice ca-i bine sa ma droghez, inseamna ca asha ie
de ce neaparat tzii sa faci confuzii? amsterdamu zice ca e la latitudinea ta ce faci din viatza ta: te droghezi vs nu te droghezi. nu itzi zice ca e bine sau ca e rau, itzi da libertatea doar. shi btw, asha de mishto functzioneaza sistemul in olanda incat alte cateva tzari il vor introduce. deja marea britanie l-a introdus partzial. un viciu e mai ushor de controlat daca nu-l interzici. shi de combatut.
-
dana, tu uitzi un lucru esentzial: pe mine chestia asta ma priveshte personal. Shi nu itzi recunosc nici tzie, nici altcuiva dreptul de a va impune prejudecatzile asupra vietzii mele. vad ca tot i-atzi dat cu copiii, deshi nu tuate casatoriile hetero rezulta neaparat in suprapopularea planetei- inchipuietzi ca unii mai gandesc shi cu alceva decat cu gonadele, shi s-ar putea sa vrea de la viatza ceva mai mult decat sa fie animale de prasila
doi- pana cand nu incercatzi sa va instruitzi asha putzin in legatura cu naturahomosexualitatzii, tot ce facetzi este sa vorbitzi aiurea, shi rau de tot.
trei- dupa cum nea ofendaru' o zisa,
pozitzia absoluta in care eshti este majoritara acuma, cand romania nu apartzine de EU. in clipa in care vom fi EU shi care EU va legaliza mariajul intre timp, acel EU va impune, fiind majoritar, ca Romania sa legalizeze shi ea acest lucru. deci matalutza vei deveni minoritara, cum s-ar zice. shi sunt sigur ca nu-tzi va place sa tzi se spuna ce va trebui sa faci.
doi- pana cand nu incercatzi sa va instruitzi asha putzin in legatura cu naturahomosexualitatzii, tot ce facetzi este sa vorbitzi aiurea, shi rau de tot.
pozitzia absoluta in care eshti este majoritara acuma, cand romania nu apartzine de EU. in clipa in care vom fi EU shi care EU va legaliza mariajul intre timp, acel EU va impune, fiind majoritar, ca Romania sa legalizeze shi ea acest lucru. deci matalutza vei deveni minoritara, cum s-ar zice. shi sunt sigur ca nu-tzi va place sa tzi se spuna ce va trebui sa faci.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
băi nene, prea multe păreri, prea multă gargară.
pentru a carcoti cu spor trebuie să-mi exprim clar poziţia, deci:
1. consider că uniunea dintre homosexuali trebuie incadrată legal, nu contează ce nume o să poarte această uniune dar drepturile pe care le va asigura vor fi toate drepturile pe care instituţia căsătoriei le asigură mai puţin dreptul de a adopta.
2. recunosc şi susţin ca bază a societăţii familia, acordarea acestui statut uniunilor homosexuale fară a se face nici o diferenţiere de cele heterosexuale este greşit.
3. pentru copiii care ar urma să fie adoptaţi de către astfel de "familii" responsabilitatea o poartă societatea in ansamblul ei. ca membru heterosexual al acestei societăţi nu sunt dispus să imi asum riscul de a altera orientarea sexuală a respectivilor copii. (consider chiar o atitudine egoista dorinţa homosexualilor de a infia copii)
pentru a carcoti cu spor trebuie să-mi exprim clar poziţia, deci:
1. consider că uniunea dintre homosexuali trebuie incadrată legal, nu contează ce nume o să poarte această uniune dar drepturile pe care le va asigura vor fi toate drepturile pe care instituţia căsătoriei le asigură mai puţin dreptul de a adopta.
2. recunosc şi susţin ca bază a societăţii familia, acordarea acestui statut uniunilor homosexuale fară a se face nici o diferenţiere de cele heterosexuale este greşit.
3. pentru copiii care ar urma să fie adoptaţi de către astfel de "familii" responsabilitatea o poartă societatea in ansamblul ei. ca membru heterosexual al acestei societăţi nu sunt dispus să imi asum riscul de a altera orientarea sexuală a respectivilor copii. (consider chiar o atitudine egoista dorinţa homosexualilor de a infia copii)
- nodingat
ofendiciosule, sa mai traiesht matale inca fo 200 de ani shi n-o sa apuci ca EU-ul ala a lu matale sa fie majoritar. pe pariu?
shi in acelash spirit amsterdanian de libertatea de alejere, daca omii vrea uniune s-o faca acolosha intim shi personal in caminu lor, fara a mai simtzi nevoia sa-i shtie o lume intreaga insuratz la starea civila.
shoricico, shi cum ramane cu treaba aia: in mediile omosecsuale domneshte promiscuitatea. nu-i asha, nu?
peseu: nu va mai adresatz catre dana ca nu mai poate sa dea replica acuma, ca io cazut netu shi pana maine se stranje toate morman la usha.

shi in acelash spirit amsterdanian de libertatea de alejere, daca omii vrea uniune s-o faca acolosha intim shi personal in caminu lor, fara a mai simtzi nevoia sa-i shtie o lume intreaga insuratz la starea civila.
shoricico, shi cum ramane cu treaba aia: in mediile omosecsuale domneshte promiscuitatea. nu-i asha, nu?
peseu: nu va mai adresatz catre dana ca nu mai poate sa dea replica acuma, ca io cazut netu shi pana maine se stranje toate morman la usha.

-
dana, tu uitzi un lucru esentzial: pe mine chestia asta ma priveshte personal. Shi nu itzi recunosc nici tzie, nici altcuiva dreptul de a va impune prejudecatzile asupra vietzii mele. Vad ca tot i-atzi dat cu copiii, deshi nu tuate casatoriile hetero rezulta neaparat in suprapopularea planetei- unii s-ar putea sa vrea de la viatza ceva mai mult decat sa fie animale de prasila
doi- pana cand nu incercatzi sa va instruitzi asha putzin in legatura cu natura homosexualitatzii, tot ce facetzi este sa vorbitzi aiurea, shi rau de tot.
in ce ma priveshte , ma intereseaza intr-o fuarte mica masura ce se intampla in Romania din punctul asta de vedere. Anul asta, ONU va dezbate drepturile comunitzii LGBT- motziune introdusa de Brazilia, shi dupa cate se pare, dreptul la propria gender identity va fi adaugat la Carta Drepturilor Omului.
nae- e cat se puate de simplu: eu platesc aceleashi impozite ca shi tine. Asta inseamna ca am aceleashi drepturi pe care le ai shi tu, shi anume sa ma casatoresc cu cine imi place.
mi se pare ingrozitor de trist sa vad oameni altfel inteligentzi shi instruitzi, care refuza cu incapatzanare- shi cu motivatzii care tzin pana la urma duar de prejudecatzi - sa recunoasca faptul ca shi cei diferitzi au aceleashi drepturi ca shi ei.
Then again- de ce nu? In Romania in care "antigay" este mesaj electoral- vezi prietenul vostru Vadim- totul este posibil.
V-am urmarit discutziile despre moralitate shi ma intreb de unde atata ipocrizie.
voi ashtia care vorbitzi despre moralitate- suntetzi totzi casatoritzi cu partenerii voshtri de sex? Nu? atunci cum indraznitzi sa vorbitzi despre promiscuitate?
Dar bag sama ca suntetzi fericitzi in mentalitatea de epoca de piatra. In fond, dupa modul vostru de a judeca, femeile nu ar trebui sa aiba drept de vot pentru ca mai shtiu eu care religie cretina sustzine ca nu e cazul.
Din fericire, umanitatea, in ciuda marilor ei defecte, este perfectibila. Altfel, am trai inca in peshteri, ceea ce pe unii dintre voi i-ar face fuarte fericitzi.
doi- pana cand nu incercatzi sa va instruitzi asha putzin in legatura cu natura homosexualitatzii, tot ce facetzi este sa vorbitzi aiurea, shi rau de tot.
in ce ma priveshte , ma intereseaza intr-o fuarte mica masura ce se intampla in Romania din punctul asta de vedere. Anul asta, ONU va dezbate drepturile comunitzii LGBT- motziune introdusa de Brazilia, shi dupa cate se pare, dreptul la propria gender identity va fi adaugat la Carta Drepturilor Omului.
nae- e cat se puate de simplu: eu platesc aceleashi impozite ca shi tine. Asta inseamna ca am aceleashi drepturi pe care le ai shi tu, shi anume sa ma casatoresc cu cine imi place.
mi se pare ingrozitor de trist sa vad oameni altfel inteligentzi shi instruitzi, care refuza cu incapatzanare- shi cu motivatzii care tzin pana la urma duar de prejudecatzi - sa recunoasca faptul ca shi cei diferitzi au aceleashi drepturi ca shi ei.
Then again- de ce nu? In Romania in care "antigay" este mesaj electoral- vezi prietenul vostru Vadim- totul este posibil.
V-am urmarit discutziile despre moralitate shi ma intreb de unde atata ipocrizie.
voi ashtia care vorbitzi despre moralitate- suntetzi totzi casatoritzi cu partenerii voshtri de sex? Nu? atunci cum indraznitzi sa vorbitzi despre promiscuitate?
Dar bag sama ca suntetzi fericitzi in mentalitatea de epoca de piatra. In fond, dupa modul vostru de a judeca, femeile nu ar trebui sa aiba drept de vot pentru ca mai shtiu eu care religie cretina sustzine ca nu e cazul.
Din fericire, umanitatea, in ciuda marilor ei defecte, este perfectibila. Altfel, am trai inca in peshteri, ceea ce pe unii dintre voi i-ar face fuarte fericitzi.
- supermouse
- Junior Member
in tuate mediile domneshte promiscuitatea. Iar tu ai putea incerca sa te instruieshti despre nishte chestii cu ceva mai mult decat ce vezi in filmele americane
- supermouse
- Junior Member
nu-i vorba de filmele americane. cand mai vii la capital, sa dai matale o raita pe tinp de noapte prin parcul operei. asta daca ai curaj, evident.
dadada! in special io! raraledracu de muieri! la cratitza cu iele!
of, shoricioco nu mai estrapola aberant cu epoca de piatra.
nu shi daca interfereaza cu notziunea de casatorie din tzara respectiva. (s-o luam asha) ia exemplu meu cu matza (io care platesc taxe shi impozite la fel ca shi tine)
shoricico, intrebare: de ce doreshti tu cu tot dinadinsul legalizare la stare civila?
dupa modul vostru de a judeca, femeile nu ar trebui sa aiba drept de vot
dadada! in special io! raraledracu de muieri! la cratitza cu iele!

of, shoricioco nu mai estrapola aberant cu epoca de piatra.
eu platesc aceleashi impozite ca shi tine. Asta inseamna ca am aceleashi drepturi pe care le ai shi tu, shi anume sa ma casatoresc cu cine imi place.
nu shi daca interfereaza cu notziunea de casatorie din tzara respectiva. (s-o luam asha) ia exemplu meu cu matza (io care platesc taxe shi impozite la fel ca shi tine)
shoricico, intrebare: de ce doreshti tu cu tot dinadinsul legalizare la stare civila?
-
Problema legalitatii poate fi privita si altfel: casatoria intre homosexuali ingradeste libertatea cuiva? Mie mi se pare ca nu...
Sincer... chiar ma intreb de ce poate fi cineva impotriva? Pentru ca nu vad in ce fel m-ar afecta pe mine, ca heterosexual apartinand majoritatii, faptul ca este posibil ca doua persoane de acelasi sex sa se uneasca prin casatorie...
Sincer... chiar ma intreb de ce poate fi cineva impotriva? Pentru ca nu vad in ce fel m-ar afecta pe mine, ca heterosexual apartinand majoritatii, faptul ca este posibil ca doua persoane de acelasi sex sa se uneasca prin casatorie...
- miHaimm
- Junior Member
pe pariu?
eu fac, da mai shtiu pe unu care-o facut pariu ca 640kb sunt destui la memorie la calculator. te tzii matale la un astfel de pariu?
-