pentru carcotashi: mariajul homosexual

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Mesajde nocturna » Mie Feb 02, 2005 2:57 pm

categoric DA!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde supermouse » Mie Feb 02, 2005 3:05 pm

naiti

din motive de procedura. vreau sa o am pe Danielle pe asigurarea mea, vreau sa avem statut de next of kin in materii de sanatate etc.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde theOffender » Mie Feb 02, 2005 3:06 pm

k, deci eu zic in felu urmator: 5 ani, in urmatorii 5 ani ni se va pune in vedere sa acceptam...
tu eshti contra, bineintzeles, deci ce pretinzi?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde supermouse » Mie Feb 02, 2005 3:09 pm

mai putzin de 5
supermouse
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 02, 2005 3:12 pm

ofendiciosule, vii matale la capital in urmatorii cinci ani shi stam de vorba.

shoricico, nush exact care-i treaba cu asigurarile p'acolo, cine are, cine n-are, de ce are ala, de ce n-are ala, de ce unu tre sa fie pe asigurarea aluilant, etc.

nocturna

Mesajde supermouse » Mie Feb 02, 2005 3:16 pm

atunci de ce vorbeshti despre ce nu shtii?
sa-tz explic
in partzile civilizate ale planetei, uamenii casatoritzi au neshte carevasazica avantaje dupa cum urmeaza:
- angajatorul meu imi ofera mie o asigurare de sanatate mai speciala, care include shi dental. Partenerul meu legal are dreptul sa profite de aceeashi asigurare. Chestia asta se intampla cam la tuate firmele mari.
- daca duamne pazeshte una dintre noi ar un accodent shi trebe luate un animit gen de hotarari- gen operatzie riscanta etc- hotararea aia se ia de catre next of kin-adica de partenerul cu acte

lista puate continua- bank account comun, loanuri, mortgageuri, etc
supermouse
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 02, 2005 3:22 pm

aaaaaaaaa ! care mi-ai bagat la inaintare necst of kin shi vrajeli d'astea de denumiri, care sa ma abureshti pe mine de nush ce prostii, care sunt shi la noi, deshi estem ashe, mai putizn civilizatzi, multzam foarte frumos.

nocturna

Mesajde h0va » Mie Feb 02, 2005 3:22 pm

offendi scrie:eu fac, da mai shtiu pe unu care-o facut pariu ca 640kb sunt destui la memorie la calculator. te tzii matale la un astfel de pariu?

daca Bill Gates ierea omosecsual nu renuntza el asha ushor la DOS sh'acu in loc sa priveshti prin "ferestre" stateai in bezna..recte command promptu'..

acu lasand mishtou' la o parte
k, deci eu zic in felu urmator: 5 ani, in urmatorii 5 ani ni se va pune in vedere sa acceptam...
tu eshti contra, bineintzeles, deci ce pretinzi?

nu prea ie nimic de facut, decat sa sper ca heterosexualii vor renuntza sa mai dea spre adoptzie copii shi mai sper ca insamantzarea artificiala sa se dovedeasca a fi un eshec (in fond shi chestia asta ie contra naturii, dak o femeie nu e apta sa dea nashtere unui copil then so be it..inseamna ca shtie mama natura bine de ce)..sa vedem atuncea la ce bune aceste drepturi optzinute..

?!
h0va

Mesajde eyewitness » Mie Feb 02, 2005 3:27 pm

....si bilete la bai prin sindicat la techirghiol la inpachetari cu namol se da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

supermouse

Mesajde sin ella » Mie Feb 02, 2005 3:27 pm

eu personal nu sunt impotriva casatoriei intre doua persoane de acelasi sex. Dar argumentatia ta lasa foarte mult de dorit, mai ales partea cu moralitatea...

In Romania in care "antigay" este mesaj electoral- vezi prietenul vostru Vadim- totul este posibil.

in alte tari “pro-gayâ€Â
............................
sin ella

Mesajde miHaimm » Mie Feb 02, 2005 3:30 pm

y0ung_h0va scrie:shi mai sper ca insamantzarea artificiala sa se dovedeasca a fi un eshec (in fond shi chestia asta ie contra naturii, dak o femeie nu e apta sa dea nashtere unui copil then so be it..inseamna ca shtie mama natura bine de ce)..sa vedem atuncea la ce bune aceste drepturi optzinute..
Ce simplu e sa vorbesti atunci cand nu esti tu in situatia respectiva... Pai cam la fel e si cu toate bolile... stie mama natura de ce ne inbolnavim, nu-i asa? De ce draq ne ma tratam??
miHaimm
Junior Member

Mesajde h0va » Mie Feb 02, 2005 3:39 pm

aici gresheshti amice, caci nooj la suta din bolile cu care ne confruntam sunt rezultatu' mintzii sau actziunilor nuastre(aleg una la plezneala..aaa sa zicem SIDA, cand a aparut shi de ce?)..selectzia naturala rulz..dar asta chiar n'are nici o legatura cu discutia de fatza..

problema se pune alfel..shi revenind la exmeplu' meu cu galinacee..dak maine in batatura casei tale se nashte un cucosh care cotcodaceshte ca o gaina shi se asheaza in fiecare dimineatza pe cuibar sa faca oo, ce faci?..ii pui oo supt cur in sperantza ca le cloceshte shi apoi o sa fie o "mama" buna sau il tai shi'l pui in supa shi'l cataloghezi drept o anomalie, un rateu dat de mama natura?

nu vaz de ce ar trebui sa fiu ingaduitor cu o cheste pe care o dezaprob indiferent din ce unghi privesc..bre..cel mult poci sa fiu indiferent, dar nici asta nu mi se permite, e ca shi cum la televizor ie un film prost shi cineva nu numa' ca ma obliga sa'l vad, ba mai mult tre' sa shi aplaud la sfarshit..

?!
h0va

Mesajde miHaimm » Mie Feb 02, 2005 3:56 pm

il tai shi'l pui in supa shi'l cataloghezi drept o anomalie, un rateu dat de mama natura
Treaba cu cocosul pe care il tai nu are absolut nici o valoare in argumentatie pentru ca:
1. Este cocosul meu, fac ce vreau cu el
2. Oricum intr-o gospodarie ai 10-15 gaini si 1 cocos deci ai de unde alege
3. Cocosul imi foloseste doar pentru carne si reproducere
Daca in astea 3 puncte tu vezi vre-o analogie cu oamenii homosexuali... e destul de grav.

SIDA... :) daca tu ai impresia ca apare de la fft in cur eu zic sa mai treci pe la niste ore de educatie sexuala.

Apoi hai sa vedem cateva din "greselile naturii" dupa cum ii numesti: George Michael, Elton John, Boy George...
miHaimm
Junior Member

Mesajde h0va » Mie Feb 02, 2005 4:05 pm

prietene..u got it all wrong..

1/ stapanul "cocoshului" ie societatea nu eu..
2/ hohoho
3/ aham pe cand omul este util societatzii mai ales atunci e in stare sa se reproduca shi implicit sa ajute la perpetuarea speciei..

n'am zis ca SIDA apare de la fttul in cur..incercam sa subliniez doar ca multe dintre problemele pe care trebuie sa le rezolvam acum shi care imi micshoreaza mie shansele de supravietzuire se datoreaza uamenilor..SIDA e o boala relativ recenta..shi da, a luat amploare in anii revolutziei secsuale shi cei care au raspandit'o au fost omosecsualii shi that's a fact!!

asha mi'ai dat exemplu de 3 cantaretzi..ce'ar trebui sa fac sa ma ingrijorez sau sa ma phoot in cur (vorba cantecului..) ?!? sa ma gandesc ca dak dispar omosecsualii dispar cantaretzii de valuare??!..halal ratzionament amice..

?!
h0va

Mesajde miHaimm » Mie Feb 02, 2005 4:14 pm

Nimeni nu este stapanul meu. Nici societatea, nici altcineva in afara de propria mea persoana. Daca singura utilitate a omului pe care o vezi este aceea de a se inmulti... pai atunci nu prea avea rost sa coboram din copaci. Ne inmulteam la fel de bine si acolo.

Ideea era sa te gandesti pe cine cataloghezi drept greseli ale naturii. Eu ma gandeam ca greseli ale naturii ar fi Jack the Ripper, Sade, Hitler sau Stalin.

SIDA... cei care au raspandit'o au fost omosecsualii shi that's a fact!!
~p~p~p~p
miHaimm
Junior Member

Mesajde supermouse » Mie Feb 02, 2005 4:17 pm

[quote="theOffended"]eu personal nu sunt impotriva casatoriei intre doua persoane de acelasi sex. Dar argumentatia ta lasa foarte mult de dorit, mai ales partea cu moralitatea...

in alte tari “pro-gayâ€Â
supermouse
Junior Member

Mesajde miHaimm » Mie Feb 02, 2005 4:19 pm

supermouse... se poate ceva mai coerent, te rog..?
miHaimm
Junior Member

Mesajde h0va » Mie Feb 02, 2005 4:19 pm

n'am spus ca e singura utilitate..dar e de baza..nu o pierde din vedere..fara asta nimic n'are sens..pentru a putea sa crea cva ie nevoie de uameni, and human dont just pop up from nowhere

iar cat priveshte exemplele enumerate de tine acolo, ei bine intram intr'o alta sfera..aia sunt nijte monshtrii datorita mintzii lor din aceasta cauza eu le acord circumstantze atenuante, caci influentza societatii trebuie luata in disc in cazul lor..

n'am intzeles de ce razi la faza cu sida..ai cva argumente?!?

?!
h0va

Mesajde piskeshu » Mie Feb 02, 2005 4:20 pm

y0ung_h0va scrie:nu vaz de ce ar trebui sa fiu ingaduitor cu o cheste pe care o dezaprob indiferent din ce unghi privesc..bre..cel mult poci sa fiu indiferent, dar nici asta nu mi se permite, e ca shi cum la televizor ie un film prost shi cineva nu numa' ca ma obliga sa'l vad, ba mai mult tre' sa shi aplaud la sfarshit..

Hova, aici nu-i vorba daca tu vrei sa fii ingaduitor sau nu, ca nu esti tu nush ce reper in domeniu. Daca eminem sau nush ce hiphoper de 2 lei ii face pe unu si pe altu poponar, asta nu-nseamna ca ie un lucru rau sa fii homosexual. Oamenii astia exista si nu-i poti matura sub pres, si majoritatea lor nu exista ca asa vor iei.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde supermouse » Mie Feb 02, 2005 4:20 pm

y0ung_h0va scrie:
nu prea ie nimic de facut, decat sa sper ca heterosexualii vor renuntza sa mai dea spre adoptzie copii shi mai sper ca insamantzarea artificiala sa se dovedeasca a fi un eshec (in fond shi chestia asta ie contra naturii, dak o femeie nu e apta sa dea nashtere unui copil then so be it..inseamna ca shtie mama natura bine de ce)....

daca inversez teoria ta- as in "daca o femeie e capabila sa dea nashtere unui copil then so be it... shtie mama natura blah blah-

asta explica tuate prostituatele care dau nashtere la copiii aia deformatzi, cu sifilis congenital.. ai vazut vreodata asha ceva?

In ce priveshte sperantzele tale.. fiecare cu iluziile lui
supermouse
Junior Member

Mesajde supermouse » Mie Feb 02, 2005 4:27 pm

miHaimm scrie:supermouse... se poate ceva mai coerent, te rog..?

simplu

NU EXISTA MORALITATE. chestia asta a murit acum fuarte mult timp, shi intreaga societate- sau societatzi paralele- traieshte in ceea ce s-ar putea numi imoralitate. Atata timp cat vajnicii aparatori ai moralitatzii de pe acest thread nu pot dovedi ca sunt ei inshishi persuane morale, nu au dreptul de a vorbi despre moralitate.
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Feb 02, 2005 4:30 pm

hodoronc tronc, din putza gandirii....
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde miHaimm » Mie Feb 02, 2005 4:35 pm

eyewitness scrie:hodoronc tronc, din putza gandirii....
subscriu...
miHaimm
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 02, 2005 4:35 pm

shoricico, iar o dai aiurea. nu face nimenea pe lupu moralist (poate doar pijcheshu :D toate treburile astea are shi iele o logica...n-a zis nimenea sa nu va iubitzi ca nu-i frumos shi nu se cade, da' iubitzi-va frate in linijte, fara sa schinbatzi legi shi oranduieli.

nocturna

Mesajde miHaimm » Mie Feb 02, 2005 4:38 pm

nocturna scrie:da' iubitzi-va frate in linijte.
nocturno... tu de ce te-ai casatorit? (sau de ce te-ai casatori daca nu ai facut-o inca?) Sa nu-mi spui ca sa faci copii ca astia ies si fara hartia de la sfat...
Si cand imi raspunzi... spune-mi si ce ai cu supersoarece de n-o lasi si pe ea sa faca acelasi lucru?
miHaimm
Junior Member

Mesajde supermouse » Mie Feb 02, 2005 4:50 pm

nocturna scrie:shoricico, iar o dai aiurea. nu face nimenea pe lupu moralist (poate doar pijcheshu :D toate treburile astea are shi iele o logica...n-a zis nimenea sa nu va iubitzi ca nu-i frumos shi nu se cade, da' iubitzi-va frate in linijte, fara sa schinbatzi legi shi oranduieli.

legile shi oranduielile se schimba pentru ca sunt depashite
de ce nu protestezi shi schimbarea legilor alora de ziceau ca femeia e proprietatea barbatului?

bag io seama ca protestele voastre nu au nimic de a face cu grija voastra pentru moralitate- pentru ca nici voi nu suntetzi morali. Numa' prejudecatzi plus insecuritatea sexuala a unor masculi.
supermouse
Junior Member

supermouse,

Mesajde sin ella » Mie Feb 02, 2005 4:52 pm

nici o societate care discrimineaz aimpotriva unei minoritatzi pe principii asha-zis morale desuete nu este civilizata

OK. Acum am inteles ce vrei sa zici. Dar ce vrei sa spui mai sus prin “societateâ€Â
............................
sin ella

Mesajde piskeshu » Mie Feb 02, 2005 4:56 pm

supermouse scrie:. Numa' prejudecatzi plus insecuritatea sexuala a unor masculi.

Asta n-am inteles-o. Explica te rog!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde supermouse » Mie Feb 02, 2005 5:19 pm

[quote="theOffended"]OK. Acum am inteles ce vrei sa zici. Dar ce vrei sa spui mai sus prin “societateâ€Â
supermouse
Junior Member

Mesajde supermouse » Mie Feb 02, 2005 5:27 pm

piskeshu scrie:Asta n-am inteles-o. Explica te rog!

este o caracteristica bine-cunoscuta a homosexualilor de closet: de frica sa nu fie identificatzi, pozeaza in cei mai indarjitzizi homophobi
adauga la asta shi statisticile care zic ca 2 barbatzi din 10 au tendintze bisexuale shi 1 din 10 e homosexual...
supermouse
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Politica