C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
shpioni !
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=356492#post356492
bre neatzo, lasa dracu apa plata shi dute pe AKM so vez pasta mica. ie dementziala fata. ie persecutatzi rau ashtia din galatzi.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=356492#post356492
bre neatzo, lasa dracu apa plata shi dute pe AKM so vez pasta mica. ie dementziala fata. ie persecutatzi rau ashtia din galatzi.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 21 (3 membri si 18 vizitatori) nae cinefil*, piskeshu
amu-s 21, c-am venit shi io!
amu-s 21, c-am venit shi io!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
un f. scurt pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bine ca v-am gasit, sper sa intru mai des, multam de primire, nu vreau telefon, nu dau ciunga pe strada, revin.
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
alalei
bineai venit shomere da crez ca ie cam cazu sati schinbi nicu deja in rocheru anploaiat
neshte trebi de dimineata care nu suporta amanare
bineai venit shomere da crez ca ie cam cazu sati schinbi nicu deja in rocheru anploaiat
neshte trebi de dimineata care nu suporta amanare
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
- My name is Bond. James Bond.
- My name is Off. Fuck Off.
buna dimineatza la boborul muncitor
- My name is Off. Fuck Off.
Tinerele au batut tot drumul cu masina Rocsanei pentru ca le este foarte de frica de avion.
Ajunsa la Viena, Rocsana a incercat sa-si sune prietenii si, surpriza, toti aveau telefoanele inchise.
buna dimineatza la boborul muncitor
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
mneatza si uelcam lu rocheru.
rochere, io nu vreau ciunga, ca daiami- da dana, da sa tii bine de cidiu ala, jtii tu care, cu dedicatia pentru mine.
rochere, io nu vreau ciunga, ca daiami- da dana, da sa tii bine de cidiu ala, jtii tu care, cu dedicatia pentru mine.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
traitzi
aze joi
aze joi
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baixu, traim bine bre!:)
alfel, ser`us shi uelcam la roacheru` shomer cu numele!
az -18 grade la opt fara un sfert! cred ca a venit in sfarshit iarna!:)
alfel, ser`us shi uelcam la roacheru` shomer cu numele!
az -18 grade la opt fara un sfert! cred ca a venit in sfarshit iarna!:)
-

ala bre, de intimpinare a lu je la mraconia, ca daca rocheru sa- amploaiat na- mai avut tinp sa mil- dea, plus ca lam- perdut din cartier. pe rocheru.
aizzz&co
-

iete shaki, naiti, neco in par tuate gagicile
undes vremile cand greu erau gagici in cemeu?
bre dadui o cautare adineaori pe gugleu' vietzii sa vaz de n-am dat-o in bara cu sociopatia = buala mentala si nu numa' ca ie da iote ce gasii
symptoms:
not learning from experience
no sense of responsibility
inability to form meaningful relationships
inability to control impulses
lack of moral sense
chronically antisocial behavior
no change in behavior after punishment (asta e tare de tot
)
emotional immaturity
lack of guilt
self-centeredness
People with this disorder may exhibit criminal behavior. They may not work. If they do work, they are frequently absent or may quit suddenly.
They do not consider other people's wishes, welfare or rights. They can be manipulative and may lie to gain personal pleasure or profit.
They may default on loans, or fail to care for their dependents adequately. High risk sexual behavior and substance abuse are common. Impulsiveness, failure to plan ahead, aggressiveness, irritability, irresponsibility, and a reckless disregard for their own safety and the safety of others are traits of the antisocial personality.
Socioeconomic status, gender, and genetic factors play a role.
Males are more likely to be antisocial than females. A family history of the disorder puts one at higher risk.
edit ca asta nu vazusem: Therefore, recovery rates are low.
undes vremile cand greu erau gagici in cemeu?
bre dadui o cautare adineaori pe gugleu' vietzii sa vaz de n-am dat-o in bara cu sociopatia = buala mentala si nu numa' ca ie da iote ce gasii
symptoms:
not learning from experience
no sense of responsibility
inability to form meaningful relationships
inability to control impulses
lack of moral sense
chronically antisocial behavior
no change in behavior after punishment (asta e tare de tot
)
emotional immaturity
lack of guilt
self-centeredness
People with this disorder may exhibit criminal behavior. They may not work. If they do work, they are frequently absent or may quit suddenly.
They do not consider other people's wishes, welfare or rights. They can be manipulative and may lie to gain personal pleasure or profit.
They may default on loans, or fail to care for their dependents adequately. High risk sexual behavior and substance abuse are common. Impulsiveness, failure to plan ahead, aggressiveness, irritability, irresponsibility, and a reckless disregard for their own safety and the safety of others are traits of the antisocial personality.
Socioeconomic status, gender, and genetic factors play a role.
Males are more likely to be antisocial than females. A family history of the disorder puts one at higher risk.
edit ca asta nu vazusem: Therefore, recovery rates are low.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
io cred ca atz nebunit de tot. deci pina la urma, sa fii sociopat ie de bine? ca daca da, atunci poate recunosc shio-.
aizzz&co
-

pai tomnai ca nu tre sa recunosti ca sa fii
sa fie ele ale naibiiiii de subecte ca era sa ratez jurnalul aurolaciului, mare pacat ca nu are mai mute activitati zilnic sa ma destind pentru o sactamana intreaga, io il iubesc pe omu asta
sa fie ele ale naibiiiii de subecte ca era sa ratez jurnalul aurolaciului, mare pacat ca nu are mai mute activitati zilnic sa ma destind pentru o sactamana intreaga, io il iubesc pe omu asta

- gaga
adeca danone, vrai sa zici ceva cu textu shela? las-o ashea, ca mergea-shea!:)
bre, da` p-asta atz vazut-o?
bre, da` p-asta atz vazut-o?
Apogeul intalnirii din garsoniera de la TVR2 a fost discutia despre un interviu pe care l-a acordat revistei Ciao in care declarase ca la varsta de sapte ani canta la pian arii de Beethoven... Coelho si Merlucius. In contrapartida, Maruta i-a aratat o carte de Coelho si i-a cerut sa „i-o cante“ daca acest lucru este posibil, pentru ca mai apoi sa ii aduca in platou o platica, scuzandu-se ca nu a putut sa ii aduca specia aceea de peste la care stie el - Merlucius - sa cante, dar sa se multumeasca cu acela, un frate de-al lui Merlucius...
-

piskeshu scrie:Nu-s sociopat ca nu indeplinesc cateva criterii de la sfarsit!
ala cu recovery rates? vezi nighty, e ex sociopat

naie matale creca de la folbal ai o problema, rasounzi tardiv si ushor alaturi, vezi pe kterinci ca e o motziune pt ai ca tine

de unde ie aia cu merlucu?

io in schinb am gasit una la alec pe parcela pishatuare:
tati, cred ca iti trebuie putzintica rabdare, ca nu te pui pe fapte chiar brusc...sexul nu e numai o goana dupa orgasme, e o chestiune de rabdare. a zis un mosh batran odata ca cea mai cu cojones zona erogena e creierul..ce zici?
mosh batarn cu plete dalbe sa se phoota iel in creier si fara orgazm

- gaga