j`adore dior

Jasmine scrie:in primul rand am vazut foca ..sau mai degraba focuta ta.. e mica moshule! e mica rau! ce sa fac cu ea?! adica ce sa faca manchi a mea cu ea? sa o invete poezii?

si suc..sa-l beau cu paiu`...sa nu ma inec dracu`
69 scrie:daca e locomotiv sa aiba peste 15 cm
00 scrie: iar am picat cu WR ... ma itrneb de ce ?
1 scrie:Floricele avem?
19 scrie:asa....deci 19 cu 0

asta e important...sa stiu eu..nu ? :p Deci Jasmine...banuiesc ca ti-l doresti pe Crash in pat alaturi de tine si Moshu...dar pe mine de ce ma vrei ? :p uite...ii poti avea pe amandoi...Matrashite sigur va fi de acord
Moshule...tu nu mai esti atent la locomotive ?spune drept ...! Crash tocmai s-a cuplat cu Jadore ! de ce nu i-ai pus impreuna ? nu esti atent deloc! asa...
si tu vei si membru de onoare..cred ca ai chiar 85 C moshule..asa-i ?
Pai...sa-mi spuneti cand se abroga legea..sa stiu sa-mi iau si eu jucariile de plush de aici si sa plec!
Ce soarta crunta...cata tristetze ! Viata mea e ruinata vesnic! La revedere locomotive...fitzi cu ochii pe Stirile de la ora 5 daca vreti sa mai stiti ceva despre mine ! Mi-a parut bine...mi-a facut placere !
poti sa pozezi in pleiboi ! 
ca na...e totusi the first time!
noi ne retragem...eu ii explic lu O`Mosh cum e cu sutienele si il duc sa si probeze ca sunt reduceri la ID Sarrieri ! poate ii iau si un corset ! putin ruj...o peruca...! o sa semene cu una din"fetele" de la Queens ! :p Crash va fi mandru de realizarea mea si atunci toata lumea va putea afla de idila celor doi ...ca de darul de logodna deja s-a aflat ( http://www.oribilul-mosh.com ) ! 
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator