DEZBATERE: schimbarea legii in beneficiul minoritatzii betzivilor

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

DEZBATERE: schimbarea legii in beneficiul minoritatzii betzivilor

Mesajde gaga » Joi Feb 03, 2005 9:08 am

Ca tot e vb de drepturi legale si recunoasteri, m-am gandit mai bine.
dom'le putini uameni recunosc ca-s betzivi. da' de baut beau multi din potir.

Majoritatea insa, in special femeile nu ie betzive sau nu recunosc, oricum betzivii hac, sunt o minoritate. betziv fiind normal ca ai o rezistenta sporita si un comportament mai firesc decat al unui nebetiv. chiar sau mai ales daca sofezi.

si atunci de ce opresiunea asta? adica daca ma opreste militia de ce imi ia nene alcolemia? daca un nebetiv cu alcolemia mea ie semiinconstient, io in schimb pot sa conduc pana la timisoara!

si de aia propun io schimbarea legii pentru minoritatea soferilor betivi.
pana cand sa mai suferim, pana cand sa mai fim nentzelsi de societate? am ales noi sa fim betivi? io zic ca nu. sigur nu au fost bani sa se cerceteze ca in alte cazuri mai inportante, ca omosesualitatea, da' precis e o gena undeva care ne face betivi.
ca in orice tzara civilizata tre sa fim si soferi, desi era mai bine cu calu' da asta e, am avansat.

deci io zic asa: daca se dovedeste ca majoritatea accidentelor nu e de la alcool ci din alte cauze (viteza, boshorogi la volan), daca se dovedeste ca un sofer betziv poate conduce la fel de bine ca unul treaz, stiut fiind ca un adevarat betziv are dzeul lui, pilotul lui automat si alte avantaje, io vreau schimbarea legii.

iei nu-s oameni? ce e cu discriminarea asta alcoliceasca in favoarea celor care se aptzin?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde theOffender » Joi Feb 03, 2005 9:18 am

eu in stare de ebrietate conduc numai cand sunt beat, deci eu nu ma declar contra sau pro in nici un caz. insa aveam o intamplare de exemplificat:

iote, intr-una din zilele astea calduroase din jurul meu am avut un accident instant care m-a costat cateva sutare. shi faptele s-au petrecut dupa cum urmeaza: era cald, conduceam cu o viteza oarecare, adica cu una care ma lasa traficul s-o fac. ca era trafic jam. shi instantaneu am vazut o tipesa buna, da buna rau de tot shi, impertinentza intruchipata, n-avea bra. ca orice om, fireshte, am avut o erectzie instantanee, accelerand din gresheala in fundul mashinii din fatza mea.

shi ca urmare sustzin, daca e sa se schimbe sa se schimbe pro "contra sutienului". da numa in cazu femeilor frumoase. restul amendate, arestate shi puse dupa gratii.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde eyewitness » Joi Feb 03, 2005 9:50 am

bre io merg mai departe in sustinerea cauzei nobile a betzivilor si in special a shoferilor betzivi minoritari si infieratzi de militzie si societate si propun spre dezbatere legea privind unirea liber consimtzita a betivilor si a destinelor lor pentru realizarea in comun a unei comuniuni moderne in scopul bine definit de a goli uarece recipiente, tzelu comun al tuturor betzivilor de pretutindeni.

uite , de ezemplu , ieream odata cu neatzu, un cobetziv la fel de sentimental ca shi mine ,emotionat si napadit de lacrimi cand aude zgomotu cristalin al cuburilor de gheata ce se pravalesc spre fundu paharului atunci cand licuarea majica scotziana aluneca zglobie susurand printre cuburi, ocupand cu lacomie spatiile ramase in pahar si dezamajiti profund de rezultatul alegerilor din uganda si reducerea septelului in filipine , coroborate cu legalizarea casatoriilor intre omosecsuali in srilanka, am comandat o sticla de licuare gec daniels cu scopu vadit in a ne uni fortele si destinele pentru a ne indeplini telu comun. dupa cateva ore petrecute inpreuna cu agoniseala nuastra care se diminua vazand cu ochii, uamenii din jur au inceput sa ne arunce priviri acuzatuare , unii chiar adresandu-ne cuvinte jicnituare si chiar deplasate gen "betzivi ordinari" cu derivatele cunoscute bineinteles, ceea ce pe noi ne-a durut enorm simtindu-ne minoritari, discriminati si marginalizati , lipsiti de drepturi si pusi la stalpu infamiei

nu este posibil ca intr-o tara cu pretentii de intrare in europa sa eziste atata prejudecata, atata inapoiere , atat rasism si intoleranta. drept pentru care ne-am hotarat sa emigram in anglia , tara civilizata si avansata , unde se legifereaza tot si unde uischianu ie la mama lui acasa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Feb 03, 2005 10:01 am

da, este si asta un aspect foarte adevarat al unei dezbateri coerente, adica nu trebuie (vorba pro-gay), doar acceptare pur si simplu, eu zic ca trebuie o lege scrisa, cu defilare si zi nationala, cu dovediri tehnice ale problemelor.

eu consider ca minoritatea alcoolicilor se bucura in alte tari de o mare atentie (vezi AAA), de ce nu s-ar bucura si comunitatea betivilor neanonimi (CBN) de recunoastere, intruniri pe banii unor fundatii care sa ne sprijine atat psihic cat si fizic, dupa caz, plus locuri de parcare special facute mai mari, caci este stiut ca in unele cazuri lucrurile devin mai mici ca in realitate.

io zic ca o platforma potrivita si un drum la nea vacaroiu ne-ar aduce ceva sanse.

betzivani din toate zarile uniti-va!
gaga

Mesajde neatza » Joi Feb 03, 2005 10:02 am

deci shi eo sunt d'acord sa se schimbe eradicarea asta de opresiune dom'le. pai deci sa nu mai auda comsumatorii dixriminari de genu "nu mai va primim in carciuma asta ca iar va pishatzi sub masa" sau "accesu permiz numa oaminilor care are cu ce sa plateasca" sau, mai rau, "nu servim persuane in stare de ebrietate". da ce ? persuanele astea nu ie shi iele oamini ?

iau o paosa ca iar mam enervat.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nae cinefil » Joi Feb 03, 2005 10:46 am

bre, io zic ca ashea cum se epzista baruri pentru gay-ppl, rampe/panta pentru handicapatzii locolotor, pisoare puse la doojde tzenti de sol pentru pitici, sa se faca shi baruri exclusiv pentru betzivi, cu intrare shi mai ales ieshirea compusa dintro usha cu fotocelula shi cu pisoare care sa se mishte in fonctzie de directziea de mishcare a jetului shi care \(ele, pisoarele) sa aiba deasupra loc de sprijint capu, shiut fiind fabtul ca in acele momente, echilibrul e ceva esentziea!

sh-ar mai fi, dar vorba matinalului, sa mai loam un rand...adeca o paosa am vrut sa zic!

leiter addict(sau edit), ca cetii shi ma temui sa nu se-ntzeleaga eronat: deci pisoarele poa sa fie shi la usha de intrare/eshire, da` ideal ar fi sa eziste intr-o incapere specieal amenajata cu scopu declarat de buda!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Necko » Joi Feb 03, 2005 11:07 am

deci cine a a zis ca betzivi ie ordinari, a zis bine. ca ei e la ordinea zilei. ii gasesti peste tot: dimineata in scara blocului, dormind pe pragu de la usa, strinsi inbratisati cu sticla personala, pe bancan parc, acoperiti cu ziaru de eri si cu sticluta la pept. ba chear pe unu lam gasit in sala de urjente la ortopedie cu mina rupta rau dar stringind cu putere sticluta intre dejtele intepenite, dea bea ia smulso doctorii. cica a alunecat ordinaru si, de frica sa nu sparga sticla, sa sprijinit in cot la contactu cu ghiata.

nai loc de iei domle ! ie peste tot. deci io nu sunt deacord sa fie lasati sa unble in libertate. ie periculosi si ostentativi. si daca ii atragi atentia ca ie baut si incerci sai esplici ce efecte nocive are alcolu asupra creerului, circulatiei automobilelor si a bugetului personal, zice cai vrei rau, ca iei ie pajnici si nu deranjeaza pe nimeni, ceea ce nui adevarat. pentru ca atunci cind un shofer de taxi particular ma dus in ferentari in loc de ferdinand, pe mine ma deranjat, cu toate ca nu a vrut sai dau bani multi, macar ca iera particular, a zis sai dau si lui acolo macar dun chivas (cio fi ala?), cai si iel om. zau, ma deranjat tare rau !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde nocturna » Joi Feb 03, 2005 12:19 pm

nush daca v-atz uitat la shtiri eri, care nu era ocupatzi cu diverse activitatzi estrashcolare, da' vazui ceva ce se traduce sub forma de fuarte, fuarte grav! alcoholmetre la locu de munca ! ashtia cauta sa estermineze populatzia globului, indubitabil.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde nae cinefil » Joi Feb 03, 2005 12:36 pm

io am vazut bre naiti, da` amu sa fim serioshi, ca cine-i atata de batut in cabesa incat sa dea 3000 de para(cu atata spuneau ca se achizitzioneaza un de-ala) pe jmekeria aia, cant tuata lumea shtie ca cu banii aia itz potz lua un teveu mijto?!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nocturna » Joi Feb 03, 2005 12:52 pm

file, nu zice, ca maine poimaine o sa te trezeshti cu lege: "ai voie sa respiri numa intre anumite ore, stabilite in prealabil de superiorii tai!"

nocturna

Mesajde gaga » Joi Feb 03, 2005 12:53 pm

pe mine nu ma deranjeaza alcometru d'ala la locu de munca daca ta frumos inpachetat si intr-un dulap.
in schinb ma deranjeaza ca in frigideru' locului de munca nu se afla pic de alcool. desi aci sunt o minoritate, majoritatea fiind formata din femele multe, insarcinate si vesnic la cura de zlabire care abia isi tarasc chintalele da' ele nu bia ca cica alcolu ingrasa.
gaga

Mesajde nae cinefil » Joi Feb 03, 2005 1:04 pm

bre, tre sa recunosc, shi cu mana pe inima o spun, ca shi io sunt impotriva consumului de alcool la locu` de munca! da` atat! ca daca locu meu de munca este constituit dentrun biuro den pal shi in fatza la biurou mieu ie o masa ovala de conferintza care sta dejaba, se chiama ca aia nu ie locu meu de munca! deci acolo pot biea, + ca se fumeaza in ibcinta, ca shefii a descoperit de fro doi ani ca se perde prea mult timp la locul de fumat special amenajat!

acuma, ie drept ca tocmai imi dau seama ca fabtu ca in dulapu den spatele la biurou meu, pe raftu de jos se afla nejte stecle in care s-a depozitat nejte beri puate fi interpretat in defavuoarea mea. deci ma duc sa arunc nejte stecle! revin brusc:)!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde cubu » Joi Feb 03, 2005 1:35 pm

Auz, da de cand e betivii minoritari?
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Joi Feb 03, 2005 1:38 pm

ie la fel de minoritari ca shi fumatorii, adica ie fuarte multzi!

nocturna

Mesajde cubu » Joi Feb 03, 2005 1:39 pm

A, ma speriasem, nu-mi place sa fiu in minoritate.
indescifrabil
cubu

Mesajde theOffender » Joi Feb 03, 2005 2:04 pm

Ma dojeniti ca vesnic sunt beat. Ei bine, sunt!
Necredincios ma faceti. Si ce daca-i asa?
Puteti orice sa spuneti pe socoteala mea.
íŽmi apartin. Pricepeti? Si sunt ceea ce sunt!
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde nocturna » Joi Feb 03, 2005 2:08 pm

cojitza, tu ejt? ~p ~p

deci esclus sa dai search pe gugal dupa versuri in stare de ebritate!

nocturna

Mesajde gaga » Joi Feb 03, 2005 2:11 pm

theOffender scrie:Si sunt ceea ce sunt!

Stim, lesbiana ~p~p
gaga

Mesajde eyewitness » Joi Feb 03, 2005 2:14 pm

cubu scrie:de cand e betivii minoritari?

toboshare satz spui io cum vine tarashenia

o mare intzeleapta a secolului doojdoi , care sa sihastrit in paduce tomna pentru a crea macsime si zicatori, a zis undeva pe tredu cu omosecsualii un adevar de necontestat si anume " minoritarii de azi majoritarii de maine" asa ca bre, nu despera ca daca betzivii ie minoritari azi , ca maine nu va mai fi, intzeleji?
eyewitness

Mesajde theOffender » Joi Feb 03, 2005 2:16 pm

cojitza, tu ejt?

vezi ca a inceput sa se mishte khaiyam in mormant, necrofilo ce eshti!
theOffender

Mesajde nocturna » Joi Feb 03, 2005 2:22 pm

nefirescule lesbian ce eshti, io nu tratez cu trecutzii in nefiintza!

ochila, tzin sa precizez ca nu numa respectiva intzeleapta a declarat cele declarate cu minoritatea subjuga majoritatea, ci shi ofendiciosu, acest nostradamus al tanzaniei, coborat printre noi, iuzari umili din epoca de piatra.

nocturna

Mesajde eyewitness » Joi Feb 03, 2005 2:26 pm

nocti ,colpa meeeea

adevaru adevarat ie ca am citit random, pe sarite si aleatoriu la intanplare pe tredu ala de mare angajament si duar macsima intzeleptei am sesizato pea lu nostradica no vazui

intrebarea ie , se vorbira uare au au ajuns amandoi la aceeash concluzie cercetand separat si independent?
eyewitness

Mesajde cubu » Joi Feb 03, 2005 7:11 pm

eyewitness scrie:nu despera ca daca betzivii ie minoritari azi , ca maine nu va mai fi, intzeleji?

Bre, la cum stii sa imbarbatezi mata, daca te punea astia comandant de osti in al doilea razbel mondial, eram deja in Europa. De fapt, eram Europa.
indescifrabil
cubu

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii