C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
http://www.fanclub.ro/p/dir/fanclub_portal/stiri/suparaciosul_fizz.html aia cu merlucu
shi be, da bre, ca unii mai shi lucra(huooooooooo), d-aia vede mai tardiv ce scrisesh matale!:)
shi be, da bre, ca unii mai shi lucra(huooooooooo), d-aia vede mai tardiv ce scrisesh matale!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
naie, ma uitai pe posturile matale pe problema tzepuasa pe care o dezbatem. bre gata, recunosc, esti total incoierent.
sadhdafhs:
io ash fi pus-o p'asta:
~p~p
sadhdafhs:
io ash fi pus-o p'asta:
fizz scrie:Iata fragmentul din interviul incriminat:
Ce-ai cantat la pian dupa doi ani de zile?
Am cantat tot. De la Beethoven, pana la... tot. Cantam la doua maini! Simfonii... tot!
Si i-ai luat pe astia mari, Beethoven, Merlucius, Mercutio, Coelho?
Tot! Cantam tot, dar dupa aia am crescut si nu mai mi-a placut.
~p~psemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre, da' pe cand dezbatere pe tema discriminarii fumatorilor? care nu zic ca ma simt ecstrem de ingradita shi chiar frustrata, ca shi fumator, din cauza ca trebe sa ma car pe geru asta afar din institutzie ca sam implinesc deviatziile najpa de conportament. deci najpa. asta nui discriminare?
netu meu a scapat prin balarii.
netu meu a scapat prin balarii.
-

nocturna - Mesaje: 8725
nush altzii cum ie, da' la noi madam fas puvac fiind nefumatuare convinsa shi dorind pentru ca sa se integreze mai iute in ue, in spiritu iei tiranic shi hitlerist a interzis fumezatu in institutzie. adica, pnm, nu putea ca sami amenajeze shi mie un locshor icisha in incinta sa stau shi io la caldurica cand pipez una, macsim doo, intre munci? adica ce? io nus om? io nu merit? nu platesc taxe? nus egala in drepturi cu ashtialantzi angajatzi care se bucura la necazu altuia, cand ne vad cum ne zgribulim pafar? o placere am shi paia mio rapesc. nejte nenorocitzi!
-

bine danone... las` ca vorbesc io cu pretenii mei la fel de sociopatz ca mine shi ui shel rivenge! atatatz zic: biuer!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

-

neatza - Mesaje: 5820
l mine in cladire ie ca la etaju meu finca am sefi fumatori ne-o facut o "cafetarie" ceea ce e uarecum bien. desi marea mea pasiune, de a fuma la conputer a fost inabusita
in schinb la etajele alilalte (8 in rest) vai de capu' lor, afara nene, in curte.
da' si la noi inainte sa se reapuce bossu principal de fumat ne fugarea pe la bugatarie cape hotzi. sa muara bibi ca io nu pricep, is major, is vaccinat, am loat la cunostinta ca tutunu dauneaza, dice nu ma lasa sa imi daunez? si statistic sunt mai putin nefumatori, deci pt ca am lasat sa se intanple, majoritarii is asupriti. plm.
hai mah naie ca nu vorbesc serios, inteleg tot ce zici, uite am inteles ca trebe cineva laomomendat sa zica da. treaba ie ca nu ie evident la ofitzeru de stare civila de gay cine ie luat de sotzie si cine de sotz. ma intreb inainte sa ii intrebe de da sau nu ar trebui sa intrebe "care din voi ie pasiv"? nu?
in schinb la etajele alilalte (8 in rest) vai de capu' lor, afara nene, in curte.
da' si la noi inainte sa se reapuce bossu principal de fumat ne fugarea pe la bugatarie cape hotzi. sa muara bibi ca io nu pricep, is major, is vaccinat, am loat la cunostinta ca tutunu dauneaza, dice nu ma lasa sa imi daunez? si statistic sunt mai putin nefumatori, deci pt ca am lasat sa se intanple, majoritarii is asupriti. plm.
hai mah naie ca nu vorbesc serios, inteleg tot ce zici, uite am inteles ca trebe cineva laomomendat sa zica da. treaba ie ca nu ie evident la ofitzeru de stare civila de gay cine ie luat de sotzie si cine de sotz. ma intreb inainte sa ii intrebe de da sau nu ar trebui sa intrebe "care din voi ie pasiv"? nu?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone, ce ie mai grav ie ca nici io nu vorbesc serios! da` io nu inzeleg in rubtu capului de ce-ar vrea doi omosexuali sa se casatoreasca! deshi sh-aiciea ie o nuantzare, adecatele puate nu vrea da` vrea ei sa shtie ca are dreptu asta!
-

danon, gata, am amenajat loc shi pentru fumatori.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=356829#post356829
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=356829#post356829
-

11:54 Romanian_Psycho Viewing Forum : Underground
bah, astai clona lu cui jtiu io?
bah, astai clona lu cui jtiu io?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
corcodushe, deschide bre ynostru ala. sau baga telefon.
in alta ordine de idei, ce le zic bre la oaminii aia ?
in alta ordine de idei, ce le zic bre la oaminii aia ?
-

neatza - Mesaje: 5820
SODy
si ailí£viu
si ailí£viuANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
io-te bre cum se agatza roacherii intre ei! ce credeatz?
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=356861&postcount=44
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=356861&postcount=44
-

hehe, zbiroaico!:)
no, ma duc unte-am treaba, da` revin!
no, ma duc unte-am treaba, da` revin!
-

este ca nu merje jimeilu = gmail?
ofendiciosule, ia fa matale o paosa de la mariagiu omsoecsual shi spune shi mie (ashe, de curiozitate) de unte shtii matale ca uamenii aia chiar a facut iei scorurile alea la tetrisu de la concursu pentru supravietzuitori, a ? le cer dovezi de necontestat sau cum? daca te pacaleshte?
ofendiciosule, ia fa matale o paosa de la mariagiu omsoecsual shi spune shi mie (ashe, de curiozitate) de unte shtii matale ca uamenii aia chiar a facut iei scorurile alea la tetrisu de la concursu pentru supravietzuitori, a ? le cer dovezi de necontestat sau cum? daca te pacaleshte?
-

ce e aia jimeilu ala?
faza cacatuare, cautam pe net o reteta de mancare chineza de inspiratzie si gasesc o pajina care abunda in retete cu carne de porc, cu poze, fireste, chinezii papa multzi porci.
nimic neobisnuit da popupu din susu' paginii zicea ca:
eating pork is cruel
faza cacatuare, cautam pe net o reteta de mancare chineza de inspiratzie si gasesc o pajina care abunda in retete cu carne de porc, cu poze, fireste, chinezii papa multzi porci.
nimic neobisnuit da popupu din susu' paginii zicea ca:
eating pork is cruel

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Nocti, merje da' tre sa incerci de vreo trei ori, pana reusesti sa intri, ca primele dati te directioneaza la nush ce cont de gugal.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned